Hur mycket kostar Likvidum?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

5 000 kr
12 mån
5 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 415,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Likvidum och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Likvidum jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Lika bra Likvidum erbjuder en ränta på 4,95 - 25,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 1 633 kr
Antal banker
Bra Likvidum är en låneförmedlare och ger inte ut några egna lån. Du kan få erbjudanden från över 35 olika banker på samma kreditupplysning när du ansöker om lån genom Likvidum.
Kundomdömen
Bra Detta betyg baseras på 3 omdömen från låntagare hos Likvidum. Det genomsnittliga betyget är 4,33 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Likvidum har öppet 5 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Fördelar

 • Du får erbjudanden från flera olika långivare
 • Du kan beviljas lån även om du har betalningsanmärkningar

Nackdelar

 • Du får inte ha skulder hos Kronofogden
 • Eventuell betalningsanmärkning måste vara äldre än 6 månader

Om Likvidum

Hos Likvidum får du hjälp med att lägga om och samla dina lån till en lägre och bättre ränta. Genom väl prövade metoder och ett brett samarbete med ett trettiotal olika banker och långivare så utlovar de dig ett tryggt och smidigt sätt för att jämföra lån.

Du kan även lära dig mer om ekonomiska begrepp och dess betydelser på deras hemsida. Vare sig du väl lära dig betydelsen av en aviavgift, effektiv ränta, jämkning eller överlåtelseavtal så kan vi garantera dig att du kommer få en bättre ordförståelse genom deras ordlista.

Likvidum har sedan sin start hjälp över 100 000 personer. De erbjuder hjälp och rådgivning om du har några frågor kring ansökningsprocessen. Likvidum står givetvis under Finansinspektionens tillsyn.

Lånevillkor

Hos Likvidum kan du ansöka om privatlån mellan 5 000 och 600 000 kronor. Återbetalningstiden är mellan 365 och 5 475 dagar. Förutom privatlån kan du också ansöka om att samla dina lån och krediter. Du kan också till exempel ansöka om att höja ett lån om du redan har ett lån genom Likvidum. Du har även möjlighet att betala i snabbare takt och/eller betala av lånet i förtid utan extra kostnad.

En individuell räntesättning kommer att göras. Långivaren gör en individuell riskbedömning. Där tittar de på din ekonomiska situation – bland annat hur din återbetalningsförmåga av lånet ser ut, eventuella betalningsanmärkningar och liknande. Räntan är rörlig och är i dagsläget mellan 4,95 och 25,95%. Den högsta effektiva räntan är 31,45%.

För att kunna beviljas ett lån behöver du uppfylla vissa villkor. Du behöver:

 • Vara minst 18 år. 
 • Vara folkbokförd i Sverige sedan minst 1 år tillbaka.
 • Ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor från arbete eller pension. 
 • Du kan inte ha en skuld hos Kronofogden och inte ha haft det minst 6 månader bakåt. 
 • Du kan beviljas lån även om du har betalningsanmärkning/ar men den/de måste vara äldre än 6 månader. Om du har mer än 2 betalningsanmärkningar kommer du antagligen att bli nekad ett lån.

Du kan öka chanserna att bli beviljad ett lån om du har en medsökande. Även för den medsökande tas en kreditupplysning via uc och långivaren gör även här en riskbedömning. Du kan också öka chanserna att bli beviljad om du till exempel har en fast anställning. Endast en kreditupplysning tas via uc även om du får flera låneerbjudanden.

Vilka banker samarbetar Likvidum med?

Under mars månad 2024 så har Likvidum ett samarbete om totalt 35 olika banker. Några av de mest kända bankerna som Likvidum samarbetar med är: 

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt och smidigt direkt på hemsidan (du kan också ringa) genom att följa nedanstående steg:

Börja med att besöka Likvidums hemsida. Detta kan du göra genom att gå längst upp på denna sida och klicka på din gröna knappen "Ansök nu". Genom att klicka på knappen så kommer du skickas vidare till Likvidums startasida, vilket är också stället där du hittar deras ansökningsformulär som du kan se en bild på nedan.

Här ska du ange önskat lånebelopp, återbetalningstid på lånet, huruvida detta lånet ska lösa andra lån, ditt telefonnummer och din mailadress. Ditt telefonummer och mailadress samlar de in för att kunna ringa eller maila dig om du behöver komplettera din ansökan på något sätt.

Därefter klickar du på "Gå vidare".

Likvidum ansökningsformulär steg 1

Efter du har klickat på "Gå vidare" så kommer du komma till nästa steg som vi visar på bilden nedan.

Nu ska du ange följande information i formuläret:

 1. Ditt civilstånd.
 2. Din sysselsättning.
 3. Ditt personnummer.
 4. Huruvida du ska söka med en medsökande eller ej.
 5. Syftet med lånet.
 6. Sedan har du även två rutor nedan om huruvida du vill ha Likvidums reklamutskick och om du vill teckna Tryggsams ID-skydd.
 7. När du fyllt i informationen ovan klickar du på "Skicka in ansökan - det är gratis!".

Likvidum kommer därefter skicka din ansökan till sina samarbetspartners och sedan ringa upp dig när alla banker har återkommit med ett svar. Vid detta skede kan du se alla bankers räntor och fri att välja vilken bank du vill låna, eller om du vill avstå helt.

Likvidum ansökningsformulär steg 2

Service & Säkerhet

Du kan komma i kontakt med Likvidum antingen via mejl eller telefon. Deras kundtjänst har öppet på vardagar mellan klockan 09.00 och 18.00 men på fredagar stänger de klockan 16.00. De har även lunchstängt mellan klockan 12.00 och 13.00 varje dag. Du har även givetvis möjlighet att skicka post till dem.

På deras hemsida finns även utförlig information samt svar på vanligt ställda frågor. Du får även tillgång till dina sidor och kan kontakta dem den vägen. 

Likvidum använder sig av de senaste identifierings- och säkerhetslösningarna för att du som kund ska känna dig trygg. De använder bland annat BankID och SSL-certifikat.

Sammanfattning

Likvidum erbjuder bland annat lån till privatperson på upp till 600 000 kronor som återbetalas på upp till 5 475 dagar. Genom låneförmedlingstjänsten kan du snabbt ansöka om lån.

Du får erbjudanden från flera olika långivare som gör att du i lugn och ro kan bestämma dig vilken som passar dig bäst. Räntan är individuell och rörlig. Du behöver uppfylla vissa villkor för att kunna beviljas. Du kan beviljas även om du har betalningsanmärkningar beroende på din övriga ekonomiska situation.

Öppettider Stängt

 • Måndag 09:00 - 18:00
 • Tisdag 09:00 - 18:00
 • Onsdag 09:00 - 18:00
 • Torsdag 09:00 - 18:00
 • Fredag 09:00 - 16:00
 • Lördag -
 • Söndag -

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn Likvidum AB
 • Org.nummer 5569495772
 • Adress Arenavägen 27
 • Postort 121 77 Johanneshov
 • Telefon 0812131471
 • E-post info@likvidum.se

Vad tycker våra kunder om Likvidum?

 • Anders
  Utmäkrt

  Hjälpte mig sänka min ränta samt spara in sjuka mängder pengar varje månad! Otroligt

  2022-09-06
 • Anders
  Utmärkt!

  Hjälpte mig sänka min ränta och spara sjuka mängder pengar varje månad! otroligt!

  2022-09-06
 • esmeralda

  Helt ok. Snabba erbjudanden men lite få till antalet kan jag tycka

  2019-09-25

Skriv ett omdöme

Simon Klaesson
Simon Klaesson

- Innehållsansvarig

Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.