Vad är Lånen.se?

Lånen.se är en jämförelsetjänst för lån där du kan jämföra samtliga svenska bankers villkor mot varandra. Du får även tillgång till våra opartiska recensioner, tillsammans med utlåtanden från tidigare kunder. Lånen.se drivs av Compary som har specialiserat sig på jämförelsetjänster för konsumenter. Förutom lån jämför Compary bland annat försäkringar och kreditkort.

Teamet

 • Simon Klaesson
  Simon Klaesson

  - Innehållsansvarig

  Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.

  Joar Tornedahl

  Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.

  Artiklar av Joar Tornedahl

Vanliga frågor

Finns alla långivare med i jämförelsen?
Hur betygsätter ni långivarna?
Varför avviker den effektiva räntan som ni presenterar från den som finns på långivarens hemsida?
Hur ofta kontrollerar ni att långivarnas villkor är aktuella?

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten? Eller vill du synas på Lånen.se? Då är du välkommen att ringa eller maila. Vi finns tillgängliga för att besvara dina frågor vardagar 08:00 – 20:00 och helger 10:00 – 15:00.

 • E-postadress:

  support@lånen.se

 • Telefonnummer:

  031-745 86 09

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn:

  Compary AB

 • Org.nummer:

  556955-1004

 • Adress:

  Stora badhusgatan 18, Göteborg

Villkor

Lånen.se är en jämförelsetjänst för lån, krediter och andra typer av finansiering av konsumtion. Lånen.se är inte en långivare eller låneförmedlare utan genomför endast en statistisk jämförelse av det utbud som finns på marknaden. Inga avtal tecknas således med Compary AB. De priser och villkor som visas på Lånen.se hämtas från långivarnas hemsidor. Vårt mål är givetvis att all information på hemsidan ska vara korrekt, men ibland kan de villkor som visas på Lånen.se avvika från de som långivarna visar på sina hemsidor. I dessa fall är det långivarnas presenterade villkor som gäller vid ingående av avtal.

Beräkningen av effektiv ränta som visas på Lånen.se görs av våra egna beräkningsprogram och kan avvika från den som visas på långivarnas hemsidor. Presentationen av effektiv ränta hos en långivare på Lånen.se ska således endast jämföras mot den effektiva räntan på andra långivarpresentationer, och inte mot den effektiva räntan som långivarna själva presenterar på sina hemsidor.