Vilken låneförmedlare är bäst? Det är en fråga som det egentligen inte finns något enkelt svar på. Men på Lånen.se har vi en enkel utgångspunkt: ju fler banker låneförmedlaren jämför, desto bättre. Därtill jämför vi också vilka räntor låneförmedlaren kan erbjuda. Allt detta sammanvägs i det betyg som vi presenterar i våra listor.

Låneförmedlaren Sambla

För att öka transparensen har vi sedan någon vecka tillbaka börjat presentera vilket räntespann låneförmedlarens anslutna långivare kan erbjuda. Så här ser presentationen av Samblas anslutna långivare ut:

Anslutna banker

På detta sätt kan du enkelt se vilka banker som jämförs och vilka räntor dessa banker kan erbjuda. Är du ute efter en låg ränta bör du välja den låneförmedlare som samarbetar med flest lågräntebanker (här syftar vi på banker vars lägsta räntor understiger 4 %).

Vi hoppas att den här informationen är till hjälp för dig! Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till support@veloxia.se.

Diskussion

Användarkommentarer

Här finns inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

Om författaren

Simon Klaesson
Simon Klaesson

- Innehållsansvarig

Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.