Lånen.se
Komplett Bank
Till ansökan

Komplett Bank

Komplett Bank

(3,5)

Till ansökan
Tips! Genom att skicka din ansökan till Advisa kan du få offerter från Komplett Bank och 38 andra långivare.
Ansök om lån hos Advisa
Belopp: 10 000 – 500 000 kr
Ränta: 4,90 – 19,90 %
Löptid: 1 mån – 15 år
Ålderskrav: 20 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Låneskydd kan tecknas: Ja
Direktutbetalning: Ja
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 5.6 av 10 (3 omdömen)

Pengar samma dag

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-23. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Komplett Bank?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Komplett Bank och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Komplett Bank jämfört med konkurrenterna?Kostnad Komplett Bank kan som lägst erbjuda en ränta på 4,90 %. Ett lån på 25 000 kr i 5 år kostar som minst 5 923 kr.
Tydliga avgifter Uppläggningsavgiften är 53 % högre än genomsnittet. Aviavgiften är 221 % högre än genomsnittet. Däremot avviker inte förseningsavgiften från det normala. Komplett Bank använder sig därmed i viss mån av otydliga avgifter.
Beviljandegrad Jämfört med andra lån har en låg andel av Lånen.se-användare blivit beviljade att låna hos Komplett Bank. För att få ett lån beviljat får du inte ha några betalningsanmärkningar. Komplett Bank kräver att låntagaren är minst 20 år gammal.
Kundservice Kundservice hos Komplett Bank har öppet i genomsnitt 7 timmar per dag på vardagar. Kundservice har inte öppet på helger.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 4 omdömen från låntagare hos Komplett Bank.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av att ansöka om ett lån hos Komplett Bank.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 495 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 35 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift 125 krTilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta 24 % (2,0 % per månad)Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Marknadens flexiblaste privatlån
 • Valfritt antal uttag upp till låneramens tak
 • Valfri amortering

Nackdelar

 • Tuffa krav för att få låna pengar

Om Komplett Bank

Komplett Bank grundades 2014 och ägs till största delen av Canica Invest. Komplett Bank samarbetar också med Komplett Group som tillhandahåller nätbutiker som Webhallen och Komplett.se. Komplett Bank är en norsk bank som erbjuder tjänster inom konsumentkrediter och refinansiering utan säkerhet och med goda villkor. Komplett Bank anser att nöjda kunder är en viktig del i deras verksamhet.

Lånevillkor

Privatlån, blancolån eller lån utan säkerhet. Det finns många namn på en av våra populäraste låneformer. Komplett Bank bidrar med ytterligare ett namn: flexibelt lån. Precis som ett vanligt privatlån är deras flexibla lån ett lån utan säkerhet. Med detta menas att du får låna en viss summa pengar utan att behöva lämna något i pant och redovisa vad du gör med pengarna. I jämförelse med sina likvärdiga konkurrenter, såsom ICA Banken och Marginalen Bank, har också Komplett Bank ett ännu bredare lånespann. Hos dem kan du låna från 10 000 och upp till 500 000 kronor.

Hos Komplett Bank får du en låneram, som du kan låna ända upp till. I det här avseendet påminner lånet om ett slags kontokredit. Du håller dig inom ramen som du blir beviljad, och kan betala av samt ta ut mer pengar när du vill och är i behov av. Du kan välja att skjuta upp amorteringen ett obegränsat antal månader och betalar då bara ränta och avgifter för lånet. Du behöver såklart bara betala för det utnyttjade beloppet. Låneramen kan också komma att utökas med tiden om du sköter dina inbetalningar.

Många använder privatlånet hos Komplett Bank för att samla lånen i ett så kallat samlingslån. Den här typen av lån är mycket bra för den som har flera krediter och smslån och vill baka samman alltihop till ett större och billigare lån. Uppläggningsavgiften på det flexibla lånet är 495 kronor. Du kan betala av ditt lån i förtid utan extra kostnad eller göra större amorteringar än de uppsatta om du har möjlighet till det.

Hur mycket du får betala i ränta för ditt lån hos Komplett Bank varierar beroende på hur bra din privatekonomi är. Ju starkare ekonomi desto billigare ränta. Räntan ligger i dagsläget mellan 4,90 och 19,90 procent.

Den enda haken med det flexibla lånet är att man måste ha en stark kreditvärdighet för att kunna få det. Din kreditvärdighet bedöms av UC, Upplysningscentralen. De ställer mycket höga krav på dig som låntagare, så du kan inte få ett privatlån hos Komplett Bank om du exempelvis har betalningsanmärkningar eller inte tjänar åtminstone genomsnittligt varje månad.

Grundkrav

Nedanför följer grundkraven för att få låna pengar hos Komplett Bank:

 • vara över vara över 20 år.
 • ha en fast inkomst.
 • vara fri från betalningsanmärkningar.

Service och säkerhet

De har också en hjälpsam kundservice, som råder och stöttar dig mellan klockan 9.00 och 16.00 på vardagarna. De har tyvärr stängt på helgerna. Du kan också nå kundtjänstteamet på telefonnumret 08-403 096 00 eller via kontaktformuläret på Komplettbank.se. På hemsidan finns också svar på vanligt ställda frågor, vilket gör att du kanske får ett snabbt svar på de frågor du har.

Den säkra BankID-tekniken gör att du kan låna pengar snabbt. Komplett Bank har överlag teknik som gör det säkert för dig att låna pengar och därmed gör processen både enklare och tryggare.

Hur du ansöker

Så här ansöker du om lån hos Komplett Bank:

 1. Välj ditt önskade lånebelopp från 10 000 till 500 000 kronor i ansökningsformuläret.
 2. Klicka på Ansök nu!
 3. Fyll i dina uppgifter och skicka in ansökan.
 4. Genomgå en kreditupplysning via UC.
 5. Få besked direkt.
 6. Signera avtalet med hjälp av BankID för snabbare utbetalning av pengarna.
 7. Utbetalning görs samma dag.

Sammanfattning

Komplett Bank kan ha det mest flexibla privatlånet hittills på den svenska marknaden. Förutom att ha ett stort lånespann från 10 000 och 500 000 kronor innebär lånet att du får ett lånetak. Till denna gräns kan du låna hur mycket eller lite pengar du vill, som vid en kontokredit. Du betalar bara för det belopp du faktiskt lånat. Återbetalningen är också flexibel. Så länge du betalar ränta och avgifter behöver du inte amortera på privatlånet. Räntan varierar beroende på din personliga ekonomi och återbetalningsförmåga. Du behöver uppfylla vissa krav för att kunna beviljas ett lån hos Komplett Bank.

Du ansöker enkelt om lån direkt på hemsidan och du får besked direkt. Om du signerar med BankID går ansökningsprocessen mycket fortare och utbetalning kan därmed ske på en enda dag.


Skärmdump från Komplett Bank

Recensionen publicerades 2018-07-12 och uppdaterades senast 2019-10-14 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Vad tycker kunderna om Komplett Bank?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 4

mia w

27 maj 2019

Använder både kontokredit och kreditkort...

Använder både kontokredit och kreditkort hos Komplett numera, suveränt när man är en prylnörd som jag och får bonusar i deras butik!

Mvh,

Mia

Marie Gustafsson

25 nov 2018

en bättre kontokredit existerar inte

att man kan få en kredit upp till 500 000 kr existerar inte utanför storbankerna, och där är uttagen komplicerade. Komplett bank kommer leda vägen för flera aktörer där ute att härma dem med hög kreditlimit och enkelhet.

En stor rekommendation från mig

/Marie G

Alexander

24 okt 2018

En kontokredit utan skumma avgifter

valde komplett för att dem inte hade massa skumma avgifter, typ (utbetalningsavgift och sånt trams). Kreditlimiten är också oslagbar - snabbt, smidigt & enkelt tycker jag

/Alexander Bergqvist

Anonym

20 aug 2018

Hög kreditlimit men dålig avgifter

Valde Komplett för att deras kreditlimit är så pass hög. Räntan är också bra men ogillar att dem tar betalt för fakturautskick...Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Komplett Bank:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.