Hur mycket kostar Låntagarnas?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

10 000 kr
12 mån
3 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 0,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Låntagarnas och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Låntagarnas jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Toppklass Låntagarnas erbjuder en ränta på 2,95 - 27,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 738 kr
Antal banker
Lika bra Låntagarnas är en låneförmedlare och ger inte ut några egna lån. Du kan få erbjudanden från över 16 olika banker på samma kreditupplysning när du ansöker om lån genom Låntagarnas.
Kundomdömen
Toppklass Detta betyg baseras på 2 omdömen från låntagare hos Låntagarnas. Det genomsnittliga betyget är 5,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Låntagarnas har öppet 5 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Fördelar

 • Snabbt svar på ansökan.
 • Endast en kreditupplysning tas.

Nackdelar

 • Betalningsanmärkningar godkänns ej.
 • Krav på årsinkomst på minst 120 000 kronor.

Om Låntagarnas

Låntagarnas Sverige AB är en svensk låneförmedlare med tillstånd att driva viss verksamhet med konsumentkrediter. De står under tillsyn av Finansinspektionen.

 Låntagarnas fokuserar på sänkta lånekostnader, en bra lånemarknad och ökade ekonomiska lånekostnader för låntagarna. Detta är helt enkelt en låneförmedlare som står på låntagarens sida. De samarbetar med flera ledande aktörer på den svenska lånemarknaden som i dagsläget uppgår till 16 stycken.

Lånevillkor

Hos Låntagarnas kan du ansöka om ett privatlån på mellan 10 000 och 600 000 kronor. Vad du vill ha pengarna till är helt upp till dig. Du kan till exempel välja att använda pengarna till en efterlängtad resa eller en välbehövlig renovering. Eller så kanske du vill samla lån och krediter för att på så sätt minska din månadskostnad. Du behöver inte heller lämna någon säkerhet för lånet men det kan öka möjligheten till bättre villkor och ränta.  

Återbetalningstiden varierar mellan 365 och 5 475 dagar. Du har givetvis möjlighet att betala tillbaka lånet i snabbare takt eller att lösa lånet i förtid utan extra kostnad. 

Räntan är individuell och rörlig och bestäms av den enskilde långivaren. Den varierar mellan mellan 2,95 och 14,95 procent. Den effektiva räntan varierar mellan 3,01 och 15,99 procent. Räntan beror bland annat på din återbetalningsförmåga, eventuell säkerhet samt lånesumma.

Kostnaden som du ska betala varje månad samt den totala kostnaden för lånet består av amortering, ränta och eventuella andra avgifter som kan tillkomma som till exempel uppläggnings- och/eller aviavgift. 

Låntagarnas betalar in 1 procent av det totala lånebeloppet i extra amorteringar på lånet. Inbetalning görs vid 4 tillfällen under de första 2 åren med 0,25 procent vid varje tillfälle.

Grundkrav

För att kunna beviljas ett lån genom Låntagarnas behöver du uppfylla vissa grundkrav. Du måste:

 • Vara minst 18 år.
 • Vara folkbokförd i Sverige.
 • Ha en inkomst från arbete eller pension på minst 120 000 kronor per år.

Du får inte:

 • Ha någon betalningsanmärkning.
 • Ha skuldsaldo hos Kronofogden. 

En medsökande kan öka möjligheten till att få lånet beviljat. Endast en kreditupplysning via UC görs trots att du kan få flera olika låneerbjudanden.

Hur du ansöker

Att ansöka om privatlån hos Låntagarnas är enkelt och sker direkt på deras hemsida. Du ansöker genom att följa nedanstående steg:

 1. Du fyller i hur mycket du vill låna, hur länge du vill betala på lånet samt vad du ska använda pengarna till. 
 2. Du fyller i personuppgifter och skriver under med BankID. 
 3. Låntagarnas gör en Kvar Att Leva På-kalkyl och en kreditupplysning via UC. Om din ansökan ser OK ut så skickas den vidare till de långivare som de samarbetar med.
 4. Låneerbjudanden samlas in från de olika långivarna. Detta sker ofta inom kort – ibland så tidigt som en minut. Men långivarna har upp till 24 timmar på sig att ge dig ett erbjudande. 
 5. Du jämför de olika låneerbjudanden som kommit efter 24 timmar och väljer det som passar just dig bäst.
 6. Därefter erhåller du lånehandlingarna från den valda långivaren.
 7. Du skriver under skuldebrevet.
 8. Lånet betalas ut inom 1-3 arbetsdagar efter alla handlingar kommit dem tillhanda.

Låntagarnas gör en så kallad Kvar Att Leva På-kalkyl som beräknar hur mycket pengar du har att leva på efter att alla kostnader för boende och levnadskostnader har räknats bort. Detta görs för att både Låntagarnas och du som låntagare är säkra på att du kan återbetala lånet varje månad. 

Att använda Låntagarnas förmedlingstjänst är gratis.

Service & Säkerhet

Om du vill eller behöver komma i kontakt med Låntagarnas kan du antingen ringa eller mejla dem. Deras kundtjänst har öppet på vardagar mellan klockan 10.00 och 15.00. Du finner även svar på vanligt ställda frågor på hemsidan. Du får även tillgång till dina sidor på hemsidan där du finner det mesta om ditt lån. 

På Låntagarnas hemsida finner du en hel del information om säkerhet. Denna inkluderar till exempel hur de hanterar dina personuppgifter som du lämnar. Du kan även läsa om allmänna villkor och hur de hanterar klagomål.

Sammanfattning

Hos Låntagarnas, som är en låneförmedlare, kan du som privatperson ansöka om ett privatlån på upp till 600 000 kronor som sedan ska återbetalas på maximalt 5 475 dagar. Exakt vilken ränta som du kan erbjudas och vilka avgifter som finns beror på den enskilde långivaren.

Du behöver uppfylla vissa grundkrav för att kunna beviljas ett lån. Du behöver till exempel vara minst 18 år och du får inte ha någon betalningsanmärkning. Att ansöka är enkelt och görs direkt på hemsidan med hjälp av BankID.

Inom 24 timmar får du låneerbjudanden bland vilka du väljer det som passar dig bäst. Lånet utbetalas inom 1-3 arbetsdagar.

Öppettider Stängt

 • Måndag 09:00 - 15:00
 • Tisdag 09:00 - 15:00
 • Onsdag 09:00 - 15:00
 • Torsdag 09:00 - 15:00
 • Fredag 09:00 - 15:00
 • Lördag -
 • Söndag -

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn Låntagarnas Sverige AB
 • Org.nummer 5592141781
 • Adress Kvarngatan 2
 • Postort 311 32 Falkenberg
 • Telefon 034620300
 • E-post kundservice@lantagarnas.se

Vad tycker våra kunder om Låntagarnas?

 • Conie-Ann
  Tack för ert engagemang

  Ni är super på Låntagarna och serösa. Ni skor er inte på Låntagarna eller rekommenderar dyra lån. Jag gillar ert ägande att vinst uttag är begränsad.

  Ni är bra och rejäla personer ( min uppfattning )????

  2021-03-31
 • Ragnar
  Super bra service

  Jag behövde ett billigt lån. Så jag tog en upplysning av mig och min fru och skickade till VD Frej. Han tittade på den och föreslog att vi skulle avvakta. Så det försvann några upplysningar. Jag sökte 500.000kr för lösa dyra lån. Vi fick 4 svar men med ränta mellan 10-13%. Men Coop bank svarade med De.erbjöd 5.35 för jag är COOP medlem

  Frej gjorde det en kostnads kalkyl på COOP och löste krediter. Frej gjorde en otrolig bra kalkyl. Han föreslog en amortering på vårt ICA lån som hade 8 %. Han tyckte att vi skulle amortera 100.000 på ICA Bank lånet som var 280.000. När jag ringde ICA-BANKEN sa jag att vi hade fått ett COOP lån. Jag upplyste dem att tänkte lösa in allt. Så han erbjöd mig 3.84 istället för 8. Självklart sa jag bra. Och behöll samma amorteringstid Jag fick ned kostnaden med 4000. Betala till COOP. Jag ringde Lendo för att höra om lån. De ville jag skulle söka. De vill inte se min egen UC upplysning. De vill bara du lånar så mycket så möjligt. De får sin provision sen struntar de i dig. Tack Frej och Låntagarna.se för all hjälp. Ännu bättre är att de ger 1 % tillbaka i mitt fall vet jag inte ska läsa det senare Tack Frej och låntagarna för ert engagemang

  ?????

  2021-03-31

Skriv ett omdöme

Joar Tornedahl

Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.