Lånen.se
Zensum
Ansök kostnadsfritt

Zensum

Zensum

Vi samarbetar inte med Zensum och kan därför inte rekommendera dem.

Vi rekommenderar

Zmarta
Ränta från
2,95 %
Belopp: 5 000 – 500 000 kr
Ränta: 2,95 – 39,50 %
Löptid: 1 – 15 år
Anslutna långivare: 20 st
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Nej
Betalningsanmärkningar: Accepteras (dock endast av 7 anslutna banker)
Inkomstkrav: 10 000 kr/mån
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 2 – 3 bankdagar

Hur mycket kostar Zensum?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Zensum och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Zensum jämfört med konkurrenterna?Ränta De långivare som Zensum samarbetar med kan som lägst erbjuda 2,95 % i ränta. Zensum samarbetar med 20 långivare, vilket är fler än 47 % av konkurrenterna.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat krävs en månadslön på minst 10 000 kr. Zensum accepterar låntagare som är 18 år eller äldre. Även låntagare med betalningsanmärkningar accepteras.
Kundservice Kundservice hos Zensum har öppet dygnet runt från måndag till fredag. På helger har kundservice öppet 09:00 - 21:00.
Kundomdömen Vi har inget samarbete med Zensum. Av det skälet har inget betyg baserat på kundomdömen givits.
Helhetsintryck Vi har inget samarbete med Zensum och kan därför inte ge något betyg på helhetsintrycket.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Fördelar

  • Kundtjänsten har öppet varje dag

Nackdelar

  • Du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor
  • Du måste ha en fast inkomst från arbete eller pension

Om Zensum

Zensum grundades 2013 och har kontor i Sverige med över 100 anställda. De återfinns även i Norge. Zensum har tillstånd för att bedriva förmedling av konsumentkrediter. Zensum erbjuder en låneförmedlartjänst till privatpersoner och jämför upp till 20 olika långivare.

Lånevillkor

Om du ska ansöka om ett nytt lån, till exempel för att betala av andra lån och krediter, kan du göra detta hos Zensum. Zensum är en låneförmedlare som hjälper dig att jämföra villkor hos 20 olika långivare. Genom Zensum kan du ansöka om privatlån eller lån för att samla andra lån och krediter. Du kan ansöka om en summa mellan 5 000 och 500 000 kronor.

Du kan beviljas ett lägre belopp än det du har ansökt om. Räntan är rörlig och sätts individuellt. Vilken månadskostnad du kommer att få beror på lånebeloppet och återbetalningstiden, vilket är mellan ett och 15 år. Endast en kreditupplysning görs.

För att ansöka om lån hos Zensum behöver du uppfylla vissa krav. Du måste vara 18 år eller äldre, varit folkbokförd i Sverige minst det senaste året, ha en fast inkomst från arbete, pension eller likvärdigt samt ha en inkomst på minst 120 000 kronor per år. Du får inte ha haft skulder hos Kronofogden under de senaste sex månaderna. Du får inte heller vara en person i politiskt utsatt ställning. Du kan ha en medsökande om du är osäker på om du kommer att få ditt ansökta lån beviljat.

Service & säkerhet

På hemsidan finner du både frågor och svar samt kundomdömen som kan hjälpa dig i ditt val och funderingar. Har du ytterligare frågor går det givetvis bra att kontakta Zensum på e-post eller via telefon. Du kan också välja att skicka din fråga via ett formulär på hemsidan. Kundtjänsten har öppet alla dagar mellan klockan 09:00 och 21:00.

På Zensums hemsida beskrivs tydligt hur företaget arbetar med kundens trygghet och säkerhet. Bland annat beskriver de hur de arbetar med personuppgifterna som lämnas och hur du kan läsa mer om detta i deras integritetspolicy.

Hur du ansöker

Du kan ansöka om lån antingen på hemsidan genom att fylla i ett formulär eller via telefon. Att ansöka är givetvis gratis och du förbinder dig inte heller till något genom att ansöka. Att ansöka går fort men om du ska ansöka om ett lån för att samla andra lån och krediter kan du förbereda genom att ta fram information kring dessa först innan du påbörjar din ansökan. Du kan också behöva komplettera din ansökan med exempelvis ID-handling.

Efter att du har ansökt tar Zensum in offerter från de olika långivarna. När de fått svar från samtliga banker kommer de att kontakta dig för att tillsammans hitta det bästa erbjudandet som passar just dig. Det tar normalt 1-2 bankdagar för få in alla offerter.

Utbetalning sker normalt inom 2-3 bankdagar efter att du fått ditt lån beviljat och signerat skuldebrevet.

Sammanfattning

Zensum erbjuder låneförmedling i form av både privatlån och lån som samlar dina andra lån och krediter. Du kan ansöka upp till 500 000 kronor. Du ansöker på hemsidan eller via telefon och Zensum tar in offerter för att du ska få det bästa erbjudandet. Att få in offerterna tar cirka 1-2 bankdagar och utbetalning sker normalt inom 2-3 bankdagar efter att lånet är beviljat och skuldebrevet undertecknat.

Öppettider

Måndag: 09:00 - 21:00
Tisdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lördag: 09:00 - 21:00
Söndag: 09:00 - 21:00

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Zensum AB
Org.nummer: 556953-5742
Adress: Eriksbergsgatan 27
Postort: 114 57 Stockholm
Telefon: 0771-304 444
E-post: [email protected]

Liknande lån

Zmarta
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
MyLoan
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
500 000 kr
Advisa
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Freedom Finance
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr

Vad tycker kunderna om Zensum?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 2

maria

13 sep

En av de sämre låneförmedlaren

Det finns mycket bättre tjänster där ute (enligt mig). Provat Zensum och allt från ansökan till resultatet var dåligt tycker jag... Kan istället rekommendera Lendo eller Zmarta

Skrattar :)

26 aug

1 erbjudande fick jag. Ba jobbat zensum!

1 erbjudande fick jag. Ba jobbat zensum!Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Zensum:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.