Lånen.se
Ferratum Business företagslån
Till ansökan

Ferratum Business företagslån

Belopp: 20 000 – 2 000 000 kr
Löptid: 2 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Utan säkerhet i företaget: Ja, ingen säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Nej, personlig borgen krävs
Minsta omsättning: 500 000 kr
Företagets historik: Aktivt i minst 6 mån
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 9.2 av 10 (46 omdömen)

Betalningsanmärkningar accepteras

Villkoren kontrollerades automatiskt 2019-09-04. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Ingen säkerhet krävs
  • Möjlighet till två betalningsfria månader per låneavtal

Nackdelar

  • Ditt företag behöver uppfylla flera olika villkor för att få låna

Om Ferratum Business

Ferratum Business ingår i det ledande europeiska finansinstitutet Ferratum Group. I dagsläget har verksamheten kontor i sex olika städer runtom i världen. Genom att använda sig av den senaste tekniken och välutbildade lånespecialister hjälper de småföretagare att kunna erhålla det rörelsekapital som de kan var i behov av.

Lånevillkor

Hos Ferratum Business kan du och ditt företag ansöka om investeringslån på en valfri summa mellan 20 000 och 2 000 000 kronor. Löptiden är maximalt 730 dagar. Ni kan givetvis lösa lånet i förtid utan extra kostnad och du betalar endast för den tid ni nyttjat lånet.

Lånet återbetalas till Ferratum varje månad via faktura. Du betalar också ränta på lånet, i genomsnitt är det i dagsläget 2,9 procent per månad av det lånade kapitalet. Den slutgiltigt räntan fastställs dock utifrån den kreditbedömning som görs. Du betalar också en uppläggningsavgift på kr på lånet. Du har möjlighet att få 2 betalningsfria månader per låneavtal. Det tillkommer inte några andra avgifter men räntan läggs på som vanligt.

Det finns vissa villkor som ert företag behöver uppfylla för att kunna beviljas ett lån. Dock kommer belutet att baseras utifrån ert kassaflöde, och inte bara på kreditpoängen. De krav som ställs är dock att ni måste ha haft verksamhet i sex månader eller längre, ha en årsomsättning på minst 500 000 kronor, ha ägare som är baserade i Sverige, ha ett separat företagskonto samt h en fysisk placering av företaget. Kreditupplysningar på både företaget och den person som ansöker om lån kommer att tas. Du behöver inte heller ha någon säkerhet för lånet men ger ändå en personlig garanti för att lånet ska till fullo bli återbetalt.

Service & säkerhet

Om du vill komma i kontakt med Ferratum Business kan du kontakta dem via telefon på vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Du har också möjlighet att kontakta dem via e-post och du kan förvänta dig ett svar inom 12 timmar.

På Ferratums hemsida kan du läsa om deras arbete kring säkerheten, till exempel deras integritetspolicy och användning av cookies.

Hur du ansöker

Du kan ansöka om lån på deras hemsida eller via telefon. I samband med att du ansöker behöver du uppvisa olika slags underlag som företagets organisationsnummer, ditt personnummer, ett svenskt pass eller annan legitimation, ett foto av dig tillsammans med passet eller legitimationen samt bevis på din identitet och företagets nuvarande omsättning vilket sker genom verifiering av ditt bankkonto online.

Du kommer normalt att få svar på din ansökan inom en arbetsdag och efter du godkänt låneerbjudandet sker utbetalning inom 24 timmar.

Sammanfattning

Hos Ferratum Business kan du som småföretagare ansöka om ett företagslån på upp till 2 000 000 kronor som du sedan ska återbetala på maximalt 730 dagar. Du betalar ränta och uppläggningsavgift på lånet. Det finns vissa villkor som ert företag behöver uppfylla för att kunna beviljas ett lån, till exempel krav på omsättning. Du kan ansöka om lån på hemsidan eller via telefon och behöver i samband med den uppvisa olika underlag. Svar på ansökan får du inom en arbetsdag och utbetalning sker inom 24 timmar efter att din ansökan har godkänts.


Skärmdump från Ferratum Business företagslån

Recensionen publicerades 2018-12-17 och uppdaterades senast 2018-12-17 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Wennerbergsgatan 10
Postort: 112 58 Stockholm
Telefon: 020-018 00 20
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Ferratum Business företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Ferratum Business företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Ferratum Business företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.