Nu kan du på ett enkelt sätt få hjälp med att hitta ett passande lån genom Låneguiden. I Låneguiden svarar du på några enkla frågor och får sedan förslag på lån där sannolikheten är störst att du blir beviljad. Låneguiden är anpassad för lån mellan 1 000 – 600 000 kr utan säkerhet.

Genom att besvara nedanstående frågor matchar vi dig mot andra användare som har fått sina låneansökningar beviljade. På så sätt ser vi till att du inte skickar in en låneansökan i onödan.

  • Vad vill du låna till?
  • Hur mycket vill du låna?
  • Vad är din månadsinkomst?
  • Har du betalningsanmärkning?
  • Hur snabbt vill du ha pengarna?
  • Hur gammal är du?

Därefter får du ett skräddarsytt förslag på kreditgivare med hög beviljandegrad för personer med en liknande ekonomisk situation som din egen.

"Under det senaste halvåret har vi noterat att många användare inte får låna hos de långivare de har hittat hos oss, trots att de egentligen inte borde ha något problem att få låna. De har helt enkelt valt fel lån. Med Låneguiden räknar vi med att kunna öka andelen beviljade lån för våra användare till det dubbla."
– Viktor Svensson, Utvecklingsansvarig på Lånen.se

Diskussion

Användarkommentarer

Här finns inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

Om författaren

Simon Klaesson
Simon Klaesson

- Innehållsansvarig

Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.