Lånen.se
Klicklån
Till ansökan

Klicklån

Belopp: 10 000 – 40 000 kr
Ränta: 9,84 – 21,60 %
Löptid: 1 – 6 år
Ålderskrav: 20 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Inkomstkrav: 8 333 kr/mån
Låneskydd kan tecknas: Nej
Direktutbetalning: Ja (före kl. 11.00 alla vardagar)

Pengar samma dag Hög beviljandegrad

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-25. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Klicklån?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Klicklån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Klicklån jämfört med konkurrenterna?Kostnad Klicklån kan som lägst erbjuda en ränta på 9,84 %. Ett lån på 10 000 kr i 2 mån kostar som minst 756 kr.
Tydliga avgifter Uppläggningsavgiften är 162 % högre än genomsnittet. Däremot avviker inte aviavgiften eller förseningsavgiften från det normala. Klicklån använder sig därmed i viss mån av otydliga avgifter.
Beviljandegrad Jämfört med andra lån har en hög andel av Lånen.se-användare blivit beviljade att låna hos Klicklån. För att få ett lån beviljat krävs en månadslön på minst 8 333 kr. Dessutom får du inte ha några betalningsanmärkningar. Klicklån kräver att låntagaren är minst 20 år gammal.
Kundservice Kundservice hos Klicklån har öppet i genomsnitt 10 timmar per dag på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 1 omdöme från låntagare hos Klicklån.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av att ansöka om ett lån hos Klicklån.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 595 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 19 – 39 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi. Den lägre avgiften gäller om du väljer e-faktura.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift 60 krTilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

  • Snabblån på upp till 40 000 kronor
  • Ett jämförelsevis billigt lån
  • Nästan direkt utbetalning

Nackdelar

  • Kundservicen är stängd på helger

Om KlickLån

Snabblån kännetecknas vanligen av smålån - men inte hos KlickLån. Lånebeloppet hos denna kreditgivare kan sträcka sig ända upp till 40 000 kronor. Den stora summan till trots kan du fortfarande låna pengar snabbt därifrån. Snabblån, eller så kallade smslån, är nämligen KlickLåns nisch. Du fyller helt enkelt i en låneansökan, skickar in den och väntar på svar. Vid en godkänd ansökan får du in pengarna på kontot redan samma dag.

Lånespannet på Klicklan.se påminner om ett privatlån, då beloppet börjar på 10 000 kronor och räntorna är fullt rimliga för att vara räntor på ett snabblån. KlickLån kan för närvarande erbjuda räntor från 9,84 till 21,60 procent. Hur bra ränta du får på lånet har att göra med hur hög kreditvärdighet du bedöms ha när KlickLån låter kreditpröva dig. I jämförelse med många andra snabblån är lånet hos detta kreditbolag mycket billigare.

Lånevillkor

I samband med att KlickLån godkänner din låneansökan får du både reda på din individuella årsränta och effektiva ränta. Man brukar säga att den effektiva räntan är ett bra sätt att mäta den totala kostnaden för ett lån. Det gäller dock inte riktigt för KlickLåns snabblån, som du själv kan påverka kostnaden för. Löptiden för lånet är mellan 12 och 72 månader, men det är inget som säger att du inte kan betala tillbaka pengarna så snart du bara kan. Snabb återbetalning kan ge ett billigt, om inte ett nästan gratis, snabblån. Lös lånet när du vill - utan avgifter.

Grundkrav

Nedanför följer grundkraven för att få låna pengar hos KlickLån:

Du måste

  • vara minst 20 år
  • vara svensk medborgare
  • varit folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år tillbaka i tiden
  • vara fri från betalningsanmärkningar
  • vara fri från skulder hos Kronofogden.

Service och säkerhet

Det här med snabblån må vara ett nytt konceptet men bolaget bakom kredittjänsten KlickLån, Thorn har varit verksamma i lånebranschen sedan 1969. Under sina många år på marknaden har de lärt sig hur viktigt det är att värna om sina kunders ekonomiska situation. Det är av den anledningen de aktivt väljer att inte låna ut pengar till personer med svajig ekonomi.

KlickLåns kundservice är öppen från klockan 8 till 18, från måndag till fredag. På dessa tider kan du enkelt nå den via telefonnumret 020-24 24 24 eller mejladressen [email protected] Företaget är kända för att handlägga och bevilja lån snabbt. Observera att de bara handlägger lån på sina öppettider och under vanliga vardagar. För att få pengarna utbetalda samma dag bör du söka före klockan 11.

Hur du ansöker

Fyll i önskat lånebelopp, amorteringstid och personuppgifter i det ansökningsformulär som finns på varje sida på Klicklan.se. Skicka in ansökan. Nu gör KlickLån automatiskt en kreditprövning på dig. I vissa fall kan du behöva komplettera ansökan med ytterligare frågor, i vissa fall får du svar direkt. Signera avtalet med till exempel BankID och få pengarna samma dag, eller som senast dagen efter.

Sammanfattning

KlickLån erbjuder ovanligt stora snabblån på mellan 10 000 och 40 000 kronor, pengar du kan få utbetalda till ditt konto redan samma dag som du signerat låneavtalet. Det är inte bara storleken på lånen som är exceptionell, räntekostnaderna hålls också på en rimlig och rättvis nivå. Om du betalar tillbaka pengarna snabbt kan du få ett nästan gratis lån.


Skärmdump från Klicklån

Recensionen publicerades 2018-07-01 och uppdaterades senast 2019-09-25 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: THORN SVENSKA AB
Org.nummer: 556136-8480
Adress: Vretenvägen 13
Postort: 171 54 Solna
Telefon: 020-242 424
E-post: [email protected]

Liknande lån

Nordic Lån
Ränta från
7,92 %
Maxbelopp
50 000 kr
Leasy
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
50 000 kr
Spargo Finans
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
150 000 kr
Thorn
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
100 000 kr

Vad tycker kunderna om Klicklån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 1

Amanda

6 dec 2018

låg ränta, hög avgift

Sjukt bra ränta för att vara ett s.k "smslån" men å andra sidan kostade det 595 kr att ens få lånet. Det är visserligen en struntsumma om du lånar typ 20 000 kr+ (vilket jag gjorde). så jag är nöjd :)Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Klicklån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Andra varumärken från THORN SVENSKA AB


Nordic Lån
Ränta från
7,92 %
Maxbelopp
50 000 kr
Leasy
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
50 000 kr
Thorn
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
100 000 kr
Spargo Finans
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
150 000 kr
Paymark Finans
Ränta från
6,84 %
Maxbelopp
150 000 kr