Hur mycket kostar Everyday+?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

1 000 kr
3 mån
39 % Kan inte justeras
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 434,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Everyday+ och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Everyday+ jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Lika bra Everyday+ erbjuder en ränta på 39,00 %. Ett lån på 10 000 kr i 2 månader kostar som minst 959 kr
Kundomdömen
Toppklass Detta betyg baseras på 1 omdömen från låntagare hos Everyday+. Det genomsnittliga betyget är 5,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Everyday+ har öppet 7 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Avgifter

Uppläggningsavgift
395 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift
0 kr Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift
39 kr Administrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift
60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift
135 kr Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta
24,00 % Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Du kan höja kreditgränsen efter 6 månader
 • Enkel ansökan via BankID
 • Inga dolda kostnader

Nackdelar

 • Inga betalningsanmärkningar godkänns

Om Everyday+

EverydayPlus, eller Everyday+ som det också kan skrivas, är en tjänst som erbjuder sina kunder en digital kredit. Det används ungefär som ett kreditkort fast utan ett fysiskt kort. Verksamhetens hörnstenar är ansvar, pålitlighet och kundnöjdhet. 

EverydayPlus drivs av det svenska kreditmarknadsbolaget OPR-Finance AB. Det senare bolaget har tillstånd att bedriva finansieringsrörelse och står under tillsyn av Finansinspektionen. OPR-Finance AB ägs i sin tur av OPR-Finance Oy, ett väletablerat finskt finansieringsbolag som sedan starten år 2005 har haft mer än 500 000 kunder.

Lånevillkor

EverydayPlus erbjuder en kredit på mellan 1 000 och 25 000 kronor. En fördel med den digitala krediten är att du inte behöver betala ränta förrän du väljer att ta ut en del av krediten eller hela denna. Du betalar därmed endast för det nyttjade beloppet. Har du betalat hela skulden har du därmed inget att betala. Men du har samtidigt krediten kvar om behov av pengar skulle uppstå.

Det tillkommer också en uppläggningsavgift på 395 kronor när du blir kund samt en uttagsavgift om 50 kronor för varje uttag och en administrationsavgift om 39 kronor per månad.  

Återbetalningen kan du göra antingen via slutbetalning eller delbetalning. Du måste betala 4 procent av kapitalskulden eller minst 200 kronor, beroende på vilket som är högst, varje månad. Det tillkommer också ränta och avgifter utöver redan nämnda kostnader. Årsräntan är fast och är på 39,00 procent av kapitalskulden och betalas månatligen vilket betyder en ränta på 3,25 procent. 

Du kan ta ut pengar hur många gånger som helst så länge ditt kreditutrymme täcker det. Du har också möjlighet att höja kreditgränsen efter sex månaders användning. Detta kan du enkelt göra själv via EverydayPlus Online eller via kundservice. På deras hemsida hittar du också dina gjorda uttag och kan enkelt räkna ut hur mycket uttaget kommer att kosta. Det minsta möjliga uttaget du kan göra är 1 000 kronor. 

Ponera att du gör ett uttag på 3 000 kronor på 12 månader med 39,00 procent nominell ränta. Om du då betalar det minsta beloppet månatligen samt avgifter, blir den effektiva räntan 113,46 procent. Den sammanlagda skulden att betala blir 4 654 kronor inklusive alla avgifter.

Grundkrav

För att kunna beviljas en kredit hos EverydayPlus behöver du uppfylla vissa grundkrav. Du måste:

 • Vara minst 20 år.
 • Vara folkbokförd i Sverige.
 • Ha ett svenskt bankkonto.
 • Ha en giltig e-postadress.
 • Ha ett aktuellt mobilnummer.
 • Ha BankID för att kunna legitimera dig samt godkänna en eventuellt beviljad kredit. 
 • Ha en svensk deklarerad årsinkomst på minst 120 000 kronor (innan skatt). 

Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller pågående ärenden hos Kronofogden. En kreditupplysning görs via Bisnode som tillsammans med de uppgifter du lämnat i din ansökan. Denna utgör grunden för den samlade bedömningen som EverydayPlus av huruvida du kan beviljas den ansökta krediten eller ej.

Hur du ansöker

Att ansöka om kredit hos EverydayPlus är enkelt. Du följer bara nedanstående steg:

 1. Du fyller i ansökningsformuläret på hemsidan. Du kan ansöka när som helst under dygnet. Att ansöka kostar ingenting. Du identifierar dig genom BankID. 
 2. Du får ett beslut på din ansökan och godkänner den med BankID. Din ansökan hanteras under kundtjänstens normala öppettider på vardagar. Uttag hanteras även på helger. Om EverydayPlus behöver mer information för att kunna bevilja ansökan, kommer de att skicka en inbjudan via Kreditz för att inhämta mer information.
 3. Du kan göra uttag av den beviljade krediten. Du kan ta ut pengar via SMS eller hemsidan. Om du gör ett uttag innan klockan 13.30 under deras öppettider har du tillgång till pengarna på ditt konto senast klockan 18.00 samma dag. Om du har Nordea har du istället tillgång till pengarna redan inom 15 minuter.

Service & Säkerhet

Det går mycket smidigt och enkelt att nå kundservice. Förutom att du kan kontakta dem via telefon och mail, går det även att chatta med dem. Detta gör att du lätt kan få kontakt på det sättet som passar dig bäst. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 08.00 och 19.00. På helger håller de öppet mellan klockan 10.00 och 14.00. Vill du nå kreditservice har de öppet på vardagar mellan klockan 07.00 och 17.30.

Du har även möjlighet att logga in på ditt konto på hemsidan där du som är kund kan göra uttag, höja din kreditgräns och/eller uppdatera dina kontaktuppgifter. Du finner också svar på vanligt ställda frågor på hemsidan. 

På hemsidan finns även information om EverydayPlus integritets- och cookiepolicys. Där beskriver de bland annat hur de hanterar de uppgifter du som kund anger.

Sammanfattning

EverydayPlus erbjuder digital kredit till privatpersoner på upp till 25 000 kronor. Du betalar endast för den krediten du utnyttjar. Det tillkommer olika slags avgifter och räntan kan vara hög. För att kunna beviljas kredit behöver du uppfylla vissa grundkrav som till exempel en deklarerad årsinkomst på minst 120 000 kronor. Du ansöker enkelt om krediten direkt på hemsidan och legitimerar dig med BankID. Pengarna har då tillgång till inom kort.

Öppettider Stängt

 • Måndag 08:00 - 19:00
 • Tisdag 08:00 - 19:00
 • Onsdag 08:00 - 19:00
 • Torsdag 08:00 - 19:00
 • Fredag 08:00 - 19:00
 • Lördag 10:00 - 14:00
 • Söndag 10:00 - 14:00

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn OPR-Finance AB
 • Org.nummer 5567077044
 • Adress Kungsbroplan 1
 • Postort 112 27 Stockholm
 • Telefon 08225115
 • E-post kundservice@everydayplus.se

Vad tycker våra kunder om Everyday+?

 • david ström
  räddaren i nöden

  tack för en fin upplevelse med en annars tråkig produkt =)

  2020-11-27

Skriv ett omdöme

Simon Klaesson
Simon Klaesson

- Innehållsansvarig

Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.