Hur mycket kostar Paymark Finans?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

10 000 kr
12 mån
7 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 634,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Paymark Finans och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Paymark Finans jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Inte bra Paymark Finans erbjuder en ränta på 6,84 - 21,60 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 2 305 kr
Kundomdömen
Inte bra Detta betyg baseras på 0 omdömen från låntagare hos Paymark Finans. Det genomsnittliga betyget är 0,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Paymark Finans har öppet 5 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Inte bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Avgifter

Uppläggningsavgift
595 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift
0 kr Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift
39 kr Administrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift
60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift
60 kr Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta
0,00 % Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Svar inom en timme
 • Snabb utbetalning

Nackdelar

 • Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer
 • BankID krävs om du vill ha en snabb utbetalning

Om Paymark Finans

PayMark Finans ägs och drivs av det välbekanta företaget Thorn Svenska AB som funnits på den svenska marknaden sedan 1970-talet, och de äger andra varumärken som bland annat L´EASY och Nordiclån. PayMark Finans erbjuder privatlån till privatpersoner.

Lånevillkor

Hos PayMark Finans kan du som privatperson ansöka om ett privatlån på mellan 10 000 och 150 000 kronor. Lånet ska sedan avbetalas på mellan 365 och 3 650 dagar. Du väljer helt själv vad du önskar ha lånet till, och du behöver inte heller lämna någon säkerhet till PayMark för att kunna beviljas. Du kan även lösa lånet i förtid utan extra kostnad. Du har möjlighet till betalningsfria och/eller räntefria månader. 

Räntan är fast och sätts individuellt efter en kreditprövning. I dagsläget är räntan mellan 6,84 och 21,60 procent. Den effektiva räntan är mellan 7,46 och 24,3 procent. Vilken ränta du får framgår i låneavtalet. En administrationsavgift om 19 kronor per månad tillkommer om du betalar via autogiro, i annat fall 19 kronor per månad. En uppläggningsavgift tillkommer, men det saknas information på hemsidan om vilken summa det är. 

För att kunna beviljas ett privatlån hos PayMark Finans behöver du vara minst 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Du behöver också genomgå en kreditupplysning via uc.

Hur du ansöker

Du ansöker om privatlån enkelt och snabbt på hemsidan genom att fylla i ett formulär och skicka in. Efter detta görs en kreditprövning, och du får svar på din ansökan inom endast en timme (förutsatt att ansökan görs under öppettiderna). Om det sker utanför öppettiderna får du svar nästkommande vardag. En ansökan är inte bindande förrän du skrivit under avtalet.

Om din låneansökan beviljas behöver du givetvis skriva under låneavtalet, vilket du kan göra med hjälp av BankID eller på sedvanligt sätt genom postväg. Om du signerar med BankID kan utbetalning ske redan samma dag, i annat fall får du pengarna vardagen efter.

Service & Säkerhet

Om du vill ha kontakt med PayMark Finans har du möjligheten att antingen mejla eller ringa dem. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 08.00 och 18.00.

PayMark Finans hänvisar till Thorn Svenska AB:s hemsida för att läsa mer om integritetspolicy. Det, tillsammans med allmänna villkor, finns därmed länkat från ansökningssidan där du har möjlighet att läsa igenom dem i lugn och ro. De beskriver också på hemsidan att personuppgifterna behandlas konfidentiellt.

Sammanfattning

Du ansöker om privatlån hos PayMark Finans med en summa på upp till 150 000 kronor som ska återbetalas på maximalt 3 650 dagar. Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning. Det sker en kreditupplysning via UC och du behöver uppfylla vissa krav för att kunna beviljas ett lån.

Du ansöker smidigt på hemsidan och får svar inom en timme under öppettiderna. Om du signerar låneavtalet med BankID sker utbetalning snarast och du har pengarna samma dag, i annat fall vardagen efter.

Öppettider Stängt

 • Måndag 08:00 - 17:00
 • Tisdag 08:00 - 17:00
 • Onsdag 08:00 - 17:00
 • Torsdag 08:00 - 17:00
 • Fredag 08:00 - 17:00
 • Lördag -
 • Söndag -

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn THORN SVENSKA AB
 • Org.nummer 5561368480
 • Adress Box 1315
 • Postort 171 25 Solna
 • Telefon 020242424
 • E-post info@paymarkfinans.se

Vad tycker våra kunder om Paymark Finans?

  Skriv ett omdöme

  Simon Klaesson
  Simon Klaesson

  - Innehållsansvarig

  Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.