Hur mycket kostar Leasy?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

10 000 kr
12 mån
10 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 614,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Leasy och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Leasy jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Inte bra Leasy erbjuder en ränta på 9,84 - 21,60 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 3 055 kr
Kundomdömen
Bra Detta betyg baseras på 1 omdömen från låntagare hos Leasy. Det genomsnittliga betyget är 4,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Leasy har öppet 5 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Avgifter

Uppläggningsavgift
595 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift
0 kr Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift
19 kr Administrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift
60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift
0 kr Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta
10,00 % Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Du kan låna upp till 50 000 kronor

Nackdelar

 • Du får inte ha någon betalningsanmärkning
 • Information om besked och utbetalning saknas

Om Leasy

L´EASY är ett varumärke i samarbete med Thorn Svenska AB. L´EASY erbjuder lån till privatpersoner.

Lånevillkor

Hos L´EASY kan du som privatlån ansöka om lån med en valfri summa mellan 10 000 och 150 000 kronor. Du bestämmer själv vad du ska göra med pengarna och du behöver inte heller lämna någon säkerhet för lånet. Återbetalningstiden är mellan 730 och 3 650 dagar. 

Delbetalningen sker via autogiro eller betalningsavi. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad beroende på lånebelopp och återbetalningstid. Om du återbetalar via autogiro tas en administrationsavgift ut om 19 kronor och om du betalar via avier tas en aviavgift på 19 år ut. 

Räntan är fast och varierar mellan 9,84 och 21,60 procent. Den effektiva räntan är mellan 13,10 och 26,91 procent med en maxgräns på 29,99 procent. Räntan sätts individuellt efter en kreditprövning. Du kan enkelt se direkt på hemsidan inom vilket spann ditt lån kommer att kosta dig per månad beroende på lånebelopp och återbetalningstid. 

För att få låna pengar av L´EASY behöver du vara 20 år eller äldre och du får inte ha några betalningsanmärkningar. En kreditupplysning tas när du ansöker om lån.

Hur du ansöker

Du ansöker på L´EASYs hemsida där du fyller i dina personuppgifter, vilket lånebelopp du vill ansöka om samt vilken löptid (återbetalningstid) du önskar. Sedan skickar du iväg ansökan. Innan du beviljas ansökt lån sker en kreditprövning och då kan en kreditupplysning komma att hämtas från ett annat företag. Thorn Svenska AB ska sedan godkänna din låneansökan. 

Om du beviljas lånet sker utbetalning till det konto som du har angett i din ansökan. Du behöver också signera låneavtalet, vilket kan ske med BankID. Om du inte signerar avtalet kan inte heller en utbetalning göras. Om du inte har BankID kan du istället skicka det via post och utbetalning sker då först när de har mottagit låneavtalet i retur från dig. Du behöver också då skicka en kopia på giltigt ID-handling och eventuell annan dokumentation som har efterfrågats. Information om hur lång utbetalningen tar saknas på hemsidan.

Service & Säkerhet

Du kan kontakta L´EASY via e-post eller telefonnummer. Uppgifter om kundtjänstens öppettider saknas på hemsidan. Du kan läsa villkoren för lånet men det finns inte heller några frågor och svar. 

Avseende säkerheten för dig som kund hänvisar L´EASY dig till Thorn Svenska AB och deras hemsida där du kan läsa integritetspolicyn i sin helhet.

Sammanfattning

L´EASY erbjuder lån till privatpersoner på upp till 150 000 kronor. Du får inte ha några betalningsanmärkningar för att få låna och måste vara över 20 år, ytterligare krav saknas information om på hemsidan.

Du ansöker enkelt på hemsidan. Information om hur och när du får besked och när utbetalning kan tänkas ske saknas på hemsidan.

Öppettider Stängt

 • Måndag 08:00 - 17:00
 • Tisdag 08:00 - 17:00
 • Onsdag 08:00 - 17:00
 • Torsdag 08:00 - 17:00
 • Fredag 08:00 - 17:00
 • Lördag -
 • Söndag -

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn Thorn Svenska AB
 • Org.nummer 5561368480
 • Adress Vretenvägen 13
 • Postort 171 54 Solna
 • Telefon 0771101010
 • E-post info@leasy.se

Vad tycker våra kunder om Leasy?

 • Willenilsson
  Helt ok!

  Jag har testat många snabblån (sad) och Leasy är knappast någonting utöver det vanliga. Jag har dock ingenting negativt att säga heller.

  2018-11-09

Skriv ett omdöme

Joar Tornedahl

Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.