Hur mycket kostar Anmärkning?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

10 000 kr
12 mån
3 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 0,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Anmärkning och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Anmärkning jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Toppklass Anmärkning erbjuder en ränta på 2,95 - 29,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 738 kr
Antal banker
Bra Anmärkning är en låneförmedlare och ger inte ut några egna lån. Du kan få erbjudanden från över 35 olika banker på samma kreditupplysning när du ansöker om lån genom Anmärkning.
Kundomdömen
Inte bra Detta betyg baseras på 0 omdömen från låntagare hos Anmärkning. Det genomsnittliga betyget är 0,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Anmärkning har öppet 7 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Fördelar

 • Bra låneförmedlare inriktad på dig med betalningsanmärkning
 • Snabbt svar

Nackdelar

 • Kan bli relativt hög ränta

Om Anmärkning

Anmärkning.se är en del av det välkända Lendo AB och är en jämförelsesajt för lån. De riktar sig till privatpersoner som oftast har svårt att låna på grund av betalningsanmärkning.

Lånevillkor

Hos Anmärkning.se kan du ansöka om privatlån, billån, blancolån eller lån för att samla dina andra lån och krediter. Efter du ansökt kommer du att få låneerbjudanden från flera olika banker och långivare. Det tas endast en kreditupplysning via UC även om du får flera låneerbjudanden.

Du kan ansöka om en valfri summa mellan 10 000 och 350 000 kronor som du ska återbetala på 365 till 5 475 dagar. Du har möjlighet att lösa lånet i förtid och du hänvisas då kontakta din valda långivare för att göra detta. Du kan givetvis också göra extra amorteringar på ditt lån för att betala av det snabbare.

Räntan på ditt lån är mellan 5,00 och 23,50 procent. Räntan är rörlig och sätts individuellt av den specifika långivaren. Det tillkommer ingen uppläggnings- eller aviavgift på ditt lån.

För att kunna beviljas ett lån måste du vara 18 år eller äldre, vara folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka samt ha årsinkomst på 120 000 kronor eller mer. Du får inte ha ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden, utan måste vara skuldfri sedan sex månader eller mer.

Krav som måste uppfyllas för att beviljas ett lån:

 • Minst 18 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige i minst 1 år
 • Årsinkomst på 120 000 kr
 • Skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader tillbaka

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt på hemsidan, men kan få hjälp via telefon om du så önskar. Inom 24 timmar efter du ansökt om lån, kommer du att få låneerbjudanden från olika banker och långivare. Du väljer sedan i lugn och ro vilket erbjudande som passar dig bäst.

Beroende på långivare och utbetalningsmetod, skiljer sig tiden åt från det att du beviljats tills du har fått pengarna på ditt konto. Om du önskar få skuldebrevet via post, behöver du returnera detta och sedan tar det cirka 2-5 arbetsdagar innan du har pengarna på ditt konto. Om du besöker banken och skriver under skuldebrevet kan du få pengarna överförda direkt. Om du signerar skuldebrevet digitalt med BankID sätts pengarna in på ditt bankkonto.

Service & Säkerhet

Du kan nå Anmärkning.se via telefon eller mejl. Information om öppettider hos kundtjänsten saknas dock på hemsidan.

Du finner all information inom säkerhet på hemsidan, till exempel hur de hanterar dina personuppgifter.

Sammanfattning

Hos Anmärkning.se kan du beviljas lån på upp till 350 000 kronor med en avbetalningstid på maximalt 5 475 dagar. Räntan uppgår till maximalt 23,50 procent och är rörlig samt individuell. Du behöver uppfylla vissa krav för att kunna beviljas, men Anmärkning.se erbjuder lån till privatpersoner som har betalningsanmärkningar så det är inget hinder.

Du ansöker enkelt på hemsidan och får låneerbjudanden inom 24 timmar som du sedan väljer mellan i lugn och ro. Beroende på bank/långivare och utbetalningsmetod varierar tiden tills du har pengarna på ditt bankkonto.

Vad tycker våra kunder om Anmärkning?

  Skriv ett omdöme

  Joar Tornedahl

  Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.