Lånen.se
Slantar
Till ansökan

Slantar

Belopp: 10 000 – 30 000 kr
Ränta: 25,00 %
Löptid: 1 – 5 år
Ålderskrav: 20 – 65 år
Utan UC: Ja, använder Bisnode
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Låneskydd kan tecknas: Nej
Direktutbetalning: Ja

Betalningsanm. OK Använder inte UC Pengar samma dag

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-29. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Slantar?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Slantar och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Slantar jämfört med konkurrenterna?Kostnad Slantar kan som lägst erbjuda en ränta på 25,00 %. Ett lån på 10 000 kr i 2 mån kostar som minst 314 kr.
Tydliga avgifter Förseningsavgiften är 173 % högre än genomsnittet. Däremot avviker inte uppläggningsavgiften eller aviavgiften från det normala. Slantar använder sig därmed i viss mån av otydliga avgifter.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat måste du vara minst 20 år. Även låntagare med betalningsanmärkningar accepteras.
Kundservice Kundservice hos Slantar har öppet i genomsnitt 9 timmar per dag på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 4 omdömen från låntagare hos Slantar.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av att ansöka om ett lån hos Slantar.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 0 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 0 – 49 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi. Den lägre avgiften gäller om du väljer e-faktura.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift 195 krTilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta 36 % (3,0 % per månad)Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

  • Billiga snabblån utan avgifter
  • Långivare med stort kundpato
  • Höga belopp för att vara snabblån

Nackdelar

  • Helgstängd kundservice

Om Slantar

Genom Slantar.nu erbjuder Credit Invest Sweden AB prisvärda smålån från 3 000 till 30 000 kronor. Till skillnad från många andra likvärdiga långivare har de valt att hålla den effektiva räntan på runt 34 procent, och detta fastän du kan utnyttja alla fördelarna med ett snabblån.

För det första kan du låna pengar snabbt. För det andra är lånet ett så kallat lån utan UC. För det tredje kan du få låna trots tidigare betalningsanmärkningar.

Precis som vi tycker Slantar.nu att det är osjyst att vända din ekonomiska situation mot dig, så de jobbar för att kunna ge dig så rättvisa villkor som möjligt.

Det finns en hel del kreditföretag som lever på inkassoavgifter i stället för på låntagarnas återbetalning av lånen. Slantar.nu är inte en av dessa långivare. Så de beviljar bara lån till dig som är kreditvärdig och verkligen har råd att sköta amorteringen.

Lånevillkor

De säger själva att de erbjuder snabba pengar - men inte för snabba. De vill inte att du ska låna pengar så snabbt att du inte får en chans att reflektera över vad lånet kan innebära för dig och din ekonomi.

Så vid ett snabblån hos Slantar.nu får du vänta ett par bankdagar innan du får pengarna till ditt angivna konto. Under denna tid, liksom upp till 14 dagar, kan du ångra lånet.

Långivaren tar varken ut uppläggningsavgifter eller fakturaavgifter. Eller några andra avgifter heller, som ju annars många snabblåneföretag gör. Du betalar runt 34 procent i ränta och tillbaka för själva lånet. Inget mer.

Den effektiva räntan ligger närmare bestämt på 33,83 procent och den nominella räntan på 29,5 procent. Du kan välja en återbetalningstid från 1 till 5 år. Månadskostnaden avgörs av hur stort belopp och hur länge du lånar pengarna.

Grundkrav

Nedanför följer grundkraven för att få låna pengar hos Slantar.nu:

Du måste

  • vara över 20 år
  • vara folkbokförd i Sverige
  • vara skuldfri hos Slantar.nu
  • vara fri från skuldsaldo hos Kronofogden.

Service och säkerhet

Credit Invest Sweden AB de bakom Slantar.nu ingår i företagsgruppen Lendytech AB. Moderbolaget har bedrivit kreditverksamhet i Sverige sedan 2011 och har tillstånd att låna ut från Finansinspektionen.

Långivaren har som princip att inte sälja dina snabblån vidare till andra aktörer. Du ska helt enkelt alltid veta vem det är du lånar pengar av.

Slantar.nu har en tillgänglig kundservice. Den är öppen mellan klockan 8 och 17 på vardagarna. Du kan nå den via telefonnumret 08-145 558 eller kontaktformuläret på webbplatsen.

Hur du ansöker

Det är inte alls svårt att låna pengar hos Slantar.nu. Du börjar med att klicka dig vidare härifrån Lånen.se till lånesajten. Väl på startsidan fyller du i hur mycket och länge du vill låna. Därefter klickar du på Ansök om slantar nu!-knappen.

Nu kommer du vidare till standardformuläret. Komplettera ansökan med uppgifter om dig själv. Skicka in ansökan - använd BankID för en smidig ansökningsprocess.

Genomgå en kreditprövning via Bisnode och få besked. Vid ett beviljande av lånet kan du signera avtalet med BankID för att skynda på processen ytterligare. Det tar ungefär två bankdagar för pengarna att komma in på kontot.

Sammanfattning

Slantar.nu är en långivare med ett stort kundpatos. Hos dem kan du låna mellan 3 000 och 30 000 snabbt, men bara så snabbt att du ändå får en chans att tänka och känna efter om lånet är rätt för dig. Du får dessutom bara låna om du har möjlighet att betala tillbaka pengarna.

Din historia med betalningsanmärkningar är såklart viktig för långivaren. Dock inte så viktig att du exempelvis inte skulle beviljas lån om du har lyckats städa upp din ekonomi och är fri från anmärkningar sedan en tid tillbaka.

Vi tycker det finns flera rimliga skäl att överväga ett snabblån hos Slantar.nu: du får ett billigt lån med en rättvis ränta och utan några avgifter. Då kreditprövningen går genom Bisnode behöver du dessutom inte oroa dig över försämrad kreditvärdighet.


Skärmdump från Slantar

Recensionen publicerades 2018-07-13 och uppdaterades senast 2019-09-26 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Untie Lending AB
Org.nummer: 556999-3958
Adress: Trädgårdsgatan 15 B
Postort: 541 30 Skövde
Telefon: 08-145 55 8
E-post: [email protected]

Liknande lån

Nordic Lån
Ränta från
7,92 %
Maxbelopp
50 000 kr
Klicklån
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
40 000 kr
Leasy
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
50 000 kr
Frogtail
Ränta från
26,00 %
Maxbelopp
40 000 kr

Vad tycker kunderna om Slantar?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 4

Hans

23 jan 2019

NEJ

Rekommenderas inte!! Ger inte rätt information, ångrar att jag kontaktade dem.

Lukas

5 okt 2018

Bra villkor efter ändringen

Slantar har fått till ett riktigt bra lån nu sedan dom ändrade räntorna.

Rebecka

11 sep 2018

Ett av de bättre snabblånen

Har (tyvärr) använt mig av snabblån flera gånger. Slantar är ett av de bästa företagen jag provat. Rek!

Liam

4 aug 2018

Långsam utbetalning och ful logga

Långsam utbetalning och ful loggaSkriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Slantar:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.