Hur mycket kostar Extrakosing?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

10 000 kr
12 mån
25 % Kan inte justeras
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 0,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Extrakosing och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Extrakosing jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Inte bra Extrakosing erbjuder en ränta på 25,00 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 6 250 kr
Kundomdömen
Inte bra Detta betyg baseras på 0 omdömen från låntagare hos Extrakosing. Det genomsnittliga betyget är 0,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Extrakosing har öppet 5 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Inte bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Avgifter

Uppläggningsavgift
0 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift
0 kr Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift
0 kr Administrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift
60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift
195 kr Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta
36,00 % Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Du kan logga in på din sida för att få tillgång till allt om ditt lån
 • Du kan låna även om du har betalningsanmärkning

Nackdelar

 • Du får inte ha någon aktuell skuld hos Kronofogden

Om Extrakosing

Extrakosing.nu ägs av en företagsgrupp vid namn Loan Exchange Nordic AB som i sin tur ingår i Lendytech AB. Företaget har tillstånd från Finansinspektionen. Sedan 2011 har Extrakosing erbjudit lån till privatpersoner.

Lånevillkor

Hos Extrakosing kan du ansöka om lån på en summa mellan 10 000 och 30 000 kronor som du sedan ska återbetala på 365 till 1 825 dagar. Lånet är ett så kallat blancolån, det vill säga utan säkerhet. Förutom ränta tillkommer inga andra avgifter som till exempel uppläggnings- eller aviavgifter. Du har givetvis möjlighet att amortera mer, och varje krona som du betalar extra, går direkt till amorteringen.

Om du till exempel lånar 3 000 kronor på 2 år, är den nominella fasta årsräntan 25 procent medan den effektiva årsräntan är 28,07 procent. Totalt belopp att återbetala är 3 840 kronor efter två år.

För att kunna beviljas ett lån hos Extrakosing måste du vara 20 år eller äldre och vara skriven i Sverige. Du kan inte ha en aktuell skuld hos Kronofogden och du kan inte heller ha ett aktivt lån hos Extrakosing. Om du har betalningsanmärkningar kan du få låna, om de inte överstiger tre stycken samt att det har passerat en tid sedan du fick dem. Kreditupplysning sker i dagsläget genom Bisnode.

Hur du ansöker

På hemsidan kan du enkelt och smidigt ansöka om lån. Information om hur lång tid det tar innan du får svar på din ansökan saknas. Efter att din ansökan blivit godkänd har du normalt pengarna på ditt bankkonto inom tre bankdagar.

Service & Säkerhet

På hemsidan hittar du svar på vanliga frågor som andra kunder ställer. Om du inte finner det du söker där, kan du ringa dem under deras öppettider på vardagar mellan klockan 08:00 och 17:00. Observera att de har lunchstängt mellan klockan 12:00 och 13:00. Det finns även ett kontaktformulär på deras hemsida där de svarar så fort de har möjlighet, oftast inom 24 timmar. Om du redan är kund hos Extrakosing kan du logga in för att få hjälp.

På Extrakosings hemsida kan du läsa om vilka villkor och olika policys de har inom säkerhetsområdet. Du kan till exempel läsa om hur du går tillväga om du vill klaga på något, läsa allmänna villkor och cookies.

Sammanfattning

Hos Extrakosing kan du låna, utan säkerhet, en summa upp till 30 000 kronor som du återbetalar på max 1 825 dagar. Förutom ränta tillkommer inga andra avgifter. Räntan kan vara relativt hög.

Du kan låna trots betalningsanmärkning, dock får du inte ha någon aktuell skuld hos Kronofogden. Du ansöker på hemsidan. Information om hur lång tid det tar för att få svar på ansökan, saknas. Du har pengarna på ditt konto inom två bankdagar om din ansökan blir godkänd

Öppettider Stängt

 • Måndag 08:00 - 17:00
 • Tisdag 08:00 - 17:00
 • Onsdag 08:00 - 17:00
 • Torsdag 08:00 - 17:00
 • Fredag 08:00 - 17:00
 • Lördag -
 • Söndag -

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn Extrakosing AB
 • Org.nummer 5569993958
 • Adress Box 7821
 • Postort 541 28 Skövde
 • Telefon -
 • E-post info@extrakosing.se

Vad tycker våra kunder om Extrakosing?

  Skriv ett omdöme

  Joar Tornedahl

  Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.