Lånen.se

Re:member

Re:member

(2,0)

Vi samarbetar inte med Re:member, men genom att använda Advisa kan du få offerter från Re:member och 38 andra långivare.
Ansök om lån hos Advisa
Belopp: 10 000 – 500 000 kr
Ränta: 4,95 – 19,95 %
Löptid: 1 – 15 år
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Nej
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Inkomstkrav: 10 000 kr/mån
Låneskydd kan tecknas: Ja
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 1 – 3 bankdagar

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-22. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Re:member?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Re:member och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Re:member jämfört med konkurrenterna?Kostnad Re:member kan som lägst erbjuda en ränta på 4,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 5 år kostar som minst 3 328 kr.
Tydliga avgifter Re:member använder sig inte av otydliga avgifter.
Beviljandegrad Vi har inget samarbete med Re:member. Av det skälet känner vi inte till hur många av våra användare som får sin låneansökan beviljad.
Kundservice Kundservice hos Re:member har öppet i genomsnitt 9 timmar per dag på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger.
Kundomdömen Re:member har inte fått några omdömen från låntagare på Lånen.se.
Helhetsintryck Vi har inget samarbete med Re:member och kan därför inte ge något betyg på helhetsintrycket.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 0 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 0 – 29 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi. Den lägre avgiften gäller om du väljer e-faktura.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift 125 krTilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta 29 % (2,4 % per månad)Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

  • Du kan låna upp till 500 000 kronor
  • Du får besked direkt

Nackdelar

  • Du behöver ha en fast inkomst, minst 120 000 kronor per år
  • Förhållandevis hög ränta på privatlån

Om Re:member

Det är företaget EnterCard som står bakom Re:member, och är ett samarbete mellan Swedbank och Barclays Bank. Re:member erbjuder kreditkort och privatlån till privatpersoner.

Lånevillkor

Hos Re:member kan du låna en valfri summa mellan 10 000 kronor och 500 000 kronor, utan säkerhet. Lånet ska sedan återbetalas på mellan ett till 15 år. Individuell och rörlig räntesättning tillämpas där räntesatsen återspeglar din kreditvärdighet. Du kan givetvis återbetala lånet i förtid eller göra extra inbetalningar utan kostnad.

För att få låna hos Re:member behöver du vara 18 år eller äldre, ha fast inkomst om minst 120 000 kronor per år och inte ha några betalningsanmärkningar. Dina chanser till ett beviljat lån ökar om du har en medsökande. Det är dock viktigt att tänka på att båda ska uppfylla grundkraven.

Service & säkerhet

Genom att logga in på dina sidor kan du göra flertal ärenden där. Önskar du istället ringa dem så når du kundtjänsten på vardagar mellan klockan 09:00-18:00. De finns också tillgängliga på sociala medier. På hemsidan finns dessutom frågor och svar där du förhoppningsvis kan hitta det du söker.

På webbplatsen finns även information om deras integritetspolicy, där du kan läsa mer om hur de bland annat hanterar dina personuppgifter, hur de använder cookies, samtycke och ljudupptagningar.

Hur du ansöker

Du ansöker snabbt och smidigt om lån på deras hemsida. Du får svar direkt om din ansökan har godkänts. Din ansökan är inte bindande utan du har möjlighet att säga nej till låneerbjudandet. En sedvanlig kreditprövning görs av Re:member. Om du tackar ja till låneerbjudandet och signerar med BankID har du pengarna på ditt konto inom några dagar. På hemsidan finner du också mer information om priser och villkor samt en lånekalkylator som du enkelt kan använda för att beräkna din månadskostnad.

Sammanfattning

Re:member erbjuder privatlån utan säkerhet upp till 500 000 kronor. Du behöver dock uppfylla vissa grundkrav. Ansökningsprocessen är enkel och sker direkt på hemsidan.


Skärmdump från Re:member

Recensionen publicerades 2018-08-10 och uppdaterades senast 2018-12-12 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Vad tycker kunderna om Re:member?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Re:member? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Re:member:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.