Hur mycket kostar Onea?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

500 kr
3 mån
0 % Kan inte justeras
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 230,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Onea och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Onea jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Toppklass Onea erbjuder en ränta på 0,00 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 170 kr
Kundomdömen
Inte bra Detta betyg baseras på 0 omdömen från låntagare hos Onea. Det genomsnittliga betyget är 0,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Onea har öppet 5 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Avgifter

Uppläggningsavgift
170 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift
0 kr Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift
60 kr Administrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift
60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift
0 kr Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta
30,00 % Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Du kan logga in på dina sidor för att få en överblick över ditt lån
 • Smidig ansökningsprocess

Nackdelar

 • Hög ränta

Om Onea

Onea är en del av koncernen 4finance Group , som funnits i Sverige sedan 2008 och är en av Europas största koncern för mindre konsumentkrediter. Värderingarna som ligger till grund är ansvarsfull utlåning, omsorgsfullhet, skydd och efterlevnad. Onea erbjuder flexibla lån till privatpersoner.

Lånevillkor

Hos Onea kan du låna en valfri summa mellan 500 och 30 000 kronor. Om du är återkommande kund kan du låna upp till 40 000 kronor. Återbetalningstiden är mellan tre och 24 månader och för lån upp till 5 000 kronor är låneperioden tre månader. Räntan är fast och beräknas på lånebeloppet och låneperioden. Du kan lösa lånet i förtid, ansöka om att utöka ditt lån eller förlänga din lånetid. Du behöver ingen säkerhet för ditt lån.

På hemsidan finns en lånekalkylator där du kan se vilken månadskostnad och ränta du kommer att få beroende på lånebelopp och låneperiod. Du kan också se på hemsidan en mer detaljerad amorteringsplan med exakta summor varje månad under hela din återbetalningstid.

För att få låna pengar av Onea behöver du vara 20 år eller äldre, vara folkbokförd i Sverige, ha ett svenskt personnummer, svenskt mobilnummer och svenskt bankkonto i en svensk bank. Du behöver också få godkänt i den kreditprövning som Onea gör innan de beviljar, eller avslår, din ansökan om lån.

Hur du ansöker

Du ansöker om lån på Oneas hemsida. Du fyller i vilket belopp du önskar låna och vilken återbetalningstid du önskar samt andra uppgifter om dig och din ekonomi. Du identifierar dig genom Instantor eller manuellt och får därefter ett besked direkt. Om du är återkommande kund kan du ansöka direkt genom att logga in på dina sidor.

Onea gör även en kreditprövning och du kan komma att behöva komplettera din ansökan med till exempel lönespecifikation eller utdrag från banken. Om din ansökan godkänns sker utbetalning direkt.

Har du bankkonto i Nordea kan du ha pengarna inom 15 minuter, förutsatt att ansökan beviljas under öppettiderna. Har du någon annan bank kan det ta längre tid, men senast nästa bankdag bör du ha pengarna.

Service & Säkerhet

Du kan nå Onea via e-post eller telefon. Kundtjänsten är öppen på vardagar mellan klockan 08:00 och 17:00. På hemsidan finner du också vanligt förekommande frågor och svar.

Onea är tydliga på sin hemsida om att de värnar om kundens, det vill säga din, trygghet och säkerhet. De beskriver bland annat att de använder modern kryptering för att hålla uppgifterna säkra, att de följer PUL och garanterar att din data behandlas konfidentiellt. Du kan läsa mer om deras villkor, integritetspolicy och cookies på deras hemsida.

Sammanfattning

Onea erbjuder ett flexibelt lån där du kan låna upp till 30 000 kronor, och 40 000 kronor om du är återkommande kund, förutsatt att du uppfyller vissa grundkrav.

Du ansöker smidigt på deras hemsida och får besked direkt. Utbetalning sker inom kort efter att din ansökan beviljats och har du bankkonto i Nordea kan du ha pengarna inom 15 minuter!

Öppettider Stängt

 • Måndag 08:00 - 17:00
 • Tisdag 08:00 - 17:00
 • Onsdag 08:00 - 17:00
 • Torsdag 08:00 - 17:00
 • Fredag 08:00 - 17:00
 • Lördag -
 • Söndag -

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn 4finance AB
 • Org.nummer 5567904189
 • Adress Hammarby Allé 47
 • Postort 120 30 Stockholm
 • Telefon 0812111101
 • E-post info@onea.se

Vad tycker våra kunder om Onea?

  Skriv ett omdöme

  Joar Tornedahl

  Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.