Lånen.se

Onea

Onea

(1,5)

Onea har utgått och går inte längre att teckna. Men vi hjälper dig att hitta ett annat lån!


Till Låneguiden
Belopp: 500 – 40 000 kr
Ränta: 96,00 %
Löptid: 3 mån – 2 år
Ålderskrav: 20 år eller äldre
Utan UC: Ja, använder Creditsafe
För lån över 10 kr används UC
Ansök med BankID: Nej
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Låneskydd kan tecknas: Nej
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid:
Detta är en högkostnadskredit. Genom att inte betala hela lånebeloppet riskerar du en betalningsanmärkning. Innan du ansöker om en högkostnadskredit bör du kontakta skuldrådgivaren i din kommun för att få ekonomisk rådgivning.

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-29. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Onea?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Onea och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Onea jämfört med konkurrenterna?Kostnad Onea kan som lägst erbjuda en ränta på 96,00 %. Ett lån på 10 000 kr i 2 mån kostar som minst 1 505 kr.
Tydliga avgifter Aviavgiften är 124 % högre än genomsnittet. Däremot avviker inte uppläggningsavgiften eller förseningsavgiften från det normala. Onea använder sig därmed i viss mån av otydliga avgifter.
Beviljandegrad Vi har inget samarbete med Onea. Av det skälet känner vi inte till hur många av våra användare som får sin låneansökan beviljad.
Kundservice Kundservice hos Onea har öppet i genomsnitt 9 timmar per dag på vardagar. På söndagar har kundservice öppet 01:00 - 09:00.
Kundomdömen Onea har inte fått några omdömen från låntagare på Lånen.se.
Helhetsintryck Vi har inget samarbete med Onea och kan därför inte ge något betyg på helhetsintrycket.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 170 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 60 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta 30 % (2,5 % per månad)Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

  • Du kan logga in på dina sidor för att få en överblick över ditt lån
  • Smidig ansökningsprocess

Nackdelar

  • Hög ränta

Om Onea

Onea är en del av koncernen 4finance Group , som funnits i Sverige sedan 2008 och är en av Europas största koncern för mindre konsumentkrediter. Värderingarna som ligger till grund är ansvarsfull utlåning, omsorgsfullhet, skydd och efterlevnad. Onea erbjuder flexibla lån till privatpersoner.

Lånevillkor

Hos Onea kan du låna en valfri summa mellan 500 och 30 000 kronor. Om du är återkommande kund kan du låna upp till 40 000 kronor. Återbetalningstiden är mellan tre och 24 månader och för lån upp till 5 000 kronor är låneperioden tre månader. Räntan är fast och beräknas på lånebeloppet och låneperioden. Du kan lösa lånet i förtid, ansöka om att utöka ditt lån eller förlänga din lånetid. Du behöver ingen säkerhet för ditt lån.

På hemsidan finns en lånekalkylator där du kan se vilken månadskostnad och ränta du kommer att få beroende på lånebelopp och låneperiod. Du kan också se på hemsidan en mer detaljerad amorteringsplan med exakta summor varje månad under hela din återbetalningstid.

För att få låna pengar av Onea behöver du vara 20 år eller äldre, vara folkbokförd i Sverige, ha ett svenskt personnummer, svenskt mobilnummer och svenskt bankkonto i en svensk bank. Du behöver också få godkänt i den kreditprövning som Onea gör innan de beviljar, eller avslår, din ansökan om lån.

Service & säkerhet

Du kan nå Onea via e-post eller telefon. Kundtjänsten är öppen på vardagar mellan klockan 08:00 och 17:00. På hemsidan finner du också vanligt förekommande frågor och svar.

Onea är tydliga på sin hemsida om att de värnar om kundens, det vill säga din, trygghet och säkerhet. De beskriver bland annat att de använder modern kryptering för att hålla uppgifterna säkra, att de följer PUL och garanterar att din data behandlas konfidentiellt. Du kan läsa mer om deras villkor, integritetspolicy och cookies på deras hemsida.

Hur du ansöker

Du ansöker om lån på Oneas hemsida. Du fyller i vilket belopp du önskar låna och vilken återbetalningstid du önskar samt andra uppgifter om dig och din ekonomi. Du identifierar dig genom Instantor eller manuellt och får därefter ett besked direkt. Om du är återkommande kund kan du ansöka direkt genom att logga in på dina sidor.

Onea gör även en kreditprövning och du kan komma att behöva komplettera din ansökan med till exempel lönespecifikation eller utdrag från banken. Om din ansökan godkänns sker utbetalning direkt. Har du bankkonto i Nordea kan du ha pengarna inom 15 minuter, förutsatt att ansökan beviljas under öppettiderna. Har du någon annan bank kan det ta längre tid, men senast nästa bankdag bör du ha pengarna.

Sammanfattning

Onea erbjuder ett flexibelt lån där du kan låna upp till 30 000 kronor, och 40 000 kronor om du är återkommande kund, förutsatt att du uppfyller vissa grundkrav. Du ansöker smidigt på deras hemsida och får besked direkt. Utbetalning sker inom kort efter att din ansökan beviljats och har du bankkonto i Nordea kan du ha pengarna inom 15 minuter!Recensionen publicerades 2018-08-17 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: 4finance AB
Org.nummer: 556790-4189
Adress: Hammarby Allé 47
Postort: 120 30 Stockholm
Telefon: 08-508 86 000
E-post: [email protected]

Liknande lån

Vivus
Ränta från
39,00 %
Maxbelopp
15 000 kr
SMS Pengar
Ränta från
39,30 %
Maxbelopp
30 000 kr
Daypay
Ränta från
33,00 %
Maxbelopp
20 000 kr
Meddelandelån
Ränta från
39,00 %
Maxbelopp
30 000 kr

Relaterade artiklar

vad-sager-statistiken-om-lanen-juli-2018

Vad säger statistiken om lånen? (Juli 2018)

av Viktor Svensson

Vad tycker kunderna om Onea?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Onea? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Onea:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Andra varumärken från 4finance AB


Vivus
Ränta från
39,00 %
Maxbelopp
15 000 kr
Friia
Ränta från
20,00 %
Maxbelopp
50 000 kr