Lånen.se
Arcadia Finans
Ansök kostnadsfritt

Arcadia Finans

Belopp: 5 000 – 600 000 kr
Ränta: 2,95 – 26,95 %
Löptid: 1 – 15 år
Anslutna långivare: 20 st
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Inkomstkrav: 8 333 kr/mån
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid:

Betalningsanm. OK 20 anslutna långivare

Hur mycket kostar Arcadia Finans?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Arcadia Finans och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Arcadia Finans jämfört med konkurrenterna?Ränta De långivare som Arcadia Finans samarbetar med kan som lägst erbjuda 2,95 % i ränta. Arcadia Finans samarbetar med 20 långivare, vilket är fler än 47 % av konkurrenterna.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat krävs en månadslön på minst 8 333 kr. Arcadia Finans accepterar låntagare som är 18 år eller äldre. Även låntagare med betalningsanmärkningar accepteras.
Kundservice Kundservice hos Arcadia Finans har öppet i genomsnitt 24 timmar per dag på vardagar.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 1 omdöme från låntagare hos Arcadia Finans.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av allt ifrån enkelhet att ansöka om ett lån till bemötande från kundservice.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Anslutna banker

Genom att använda Arcadia Finans kan du få offerter från följande långivare.


Bank Norwegian Marginalen Bank ICA Banken Cash Buddy SEB SevenDay Lån & Spar Bank Svea Ekonomi Santander Avida Finans Komplett Bank Lendify Swedbank Ikano Bank Re:member Forex Bank Collector Bank Bigbank Resurs Bank Nordax Bank Bluestep MoneyGo Credex Credento Konsumentkredit Wasa Kredit Villabanken

Fördelar

  • Enkel Ansökan
  • Snabb process
  • Går att ansöka med betalningsanmärkning

Nackdelar

  • Ingen telesupport
  • Lite väl enkel hemsida

Om Arcadia Finans

Arcadia Finans ägs och administreras av det finska företaget Draivi Media Oy som sedan starten 2012 arbetat med digital marknadsföring. Det är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig skicka din låneansökan till ett 20-tal långivare. Det gör att du snabbt kan få erbjudanden från flera kreditgivare utan att behöva skicka ut flera ansökningar. Tjänsten är i samarbete med Freedom Finance, en av Sveriges största låneförmedlare. Den kan användas både för att samla lån genom omplacering och för att jämföra långivare till ett nytt lån.

Lånevillkor

Du kan välja mellan ett stort antal lånebelopp och lånetider när du ska ansöka om ett lån på hemsidan. Räntan och övriga avgifter varierar mellan de olika långivarna och beror på många olika faktorer som din inkomst, eventuella betalningsanmärkningar och individuella skillnader mellan långivarna. Arcadia Finans ger dig en överblick så du kan se vilken av de 20 plus långivare de samarbetar med som ger dig bäst villkor.

Med flexibla krav är Arcadia Finans en lösning som kan fungera för många olika typer av lånesökare. Kraven på ålder och månadsinkomst är inte speciellt höga. Det går också att ansöka med betalningsanmärkning, så länge du inte har obetalda skulder hos kronofogden.

Service och säkerhet

Hemsidan är enkel och okomplicerad. Dock saknas en flik med mer detaljerad information, till exempel vanligen ställda frågor (FAQ). På hemsidan anges inte någon svensk kontorsadress. Arcadia Finans har inte heller någon telesupport så har du frågor är det troligen enklast att ställa dem via mail.

Arcadia Finans använder sig av skyddande metoder för att undvika att dina personuppgifter oavsiktligt eller olagligt överförs, överlåts eller ändras. Du har rätt att förbjuda att dina personuppgifter används för direkt marknadsföring samt utnyttja övriga rättigheter enligt personuppgiftslagen.

Hur du ansöker

Det är enkelt och smidigt att ansöka via hemsidan. Först fyller du i önskat lånebelopp och lånetid. Du kan justera belopp och tid uppåt och nedåt för att se exempel på vad månadskostnaden skulle kunna hamna på. När du bestämt dig skriver du in e-postadress och telefonnummer. Efter det fyller du i en ansökan där du skriver in grunduppgifter och anger eventuell medsökande. När du skickat in ansökan får du vanligtvis flera låneerbjudanden inom en arbetsdag och kan välja ut det som passar bäst. Ofta kan du få in pengarna på kontot samma dygn.

Sammanfattning

Arcadia Finans förmedlar lån till privatpersoner genom att skicka din låneansökan till ett stort antal långivare. Det är en tjänst som kan passa många då de bland annat accepterar betalningsanmärkningar.

Öppettider

Måndag: 00:00 - 24:00
Tisdag: 00:00 - 24:00
Onsdag: 00:00 - 24:00
Torsdag: 00:00 - 24:00
Fredag: 00:00 - 24:00
Lördag: 00:00 - 24:00
Söndag: 00:00 - 24:00

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Freedom Finance Kreditservice AB
Org.nummer: 556647-0737
Adress: Linnankoskenkatu 1 A 11
Postort: 00250 Helsingfors
Telefon: 010-551 72 44
E-post: [email protected]

Liknande lån

Zmarta
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
MyLoan
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
500 000 kr
Advisa
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Freedom Finance
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr

Vad tycker kunderna om Arcadia Finans?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 1

Truls

28 aug

vad skriver man här?

Funkade helt ok. Tackade nej men det var ju inte Arcadias fel!Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Arcadia Finans:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Andra varumärken som ägs av Freedom Finance Kreditservice AB


Zmarta
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Freedom Finance
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Lån för alla
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
200 000 kr