Lånen.se

Reducero

Reducero

(2,5)

Vi samarbetar inte med Reducero och kan därför inte rekommendera dem. Vill du ha hjälp att hitta ett lån?


Till Låneguiden
Belopp: 5 000 – 500 000 kr
Ränta: 2,95 – 24,99 %
Löptid: 1 – 15 år
Anslutna långivare: 10 st
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Inkomstkrav: 10 000 kr/mån
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 1 – 5 bankdagar
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 8.8 av 10 (43 omdömen)

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-10. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Reducero?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Reducero och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Reducero jämfört med konkurrenterna?Kostnad Reducero kan som lägst erbjuda en ränta på 2,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 5 år kostar som minst 1 952 kr. De långivare som Reducero samarbetar med kan som lägst erbjuda 2,95 % i ränta. Reducero samarbetar med 10 långivare, vilket är fler än 19 % av konkurrenterna.
Beviljandegrad Vi har inget samarbete med Reducero. Av det skälet känner vi inte till hur många av våra användare som får sin låneansökan beviljad.
Kundservice Kundservice hos Reducero har öppet i genomsnitt 9 timmar per dag på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 1 omdöme från låntagare hos Reducero. Vi har även tagit hänsyn till att Reducero har 8.8 av 10 i betyg från 43 recensioner på Trustpilot.
Helhetsintryck Vi har inget samarbete med Reducero och kan därför inte ge något betyg på helhetsintrycket.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Fördelar

  • Du får svar på 30 sekunder

Nackdelar

  • Kan medföra hög ränta
  • Du behöver ha fast inkomst och en årsinkomst på minst 100 000 kronor

Om Reducero

Reducero är en låneförmedlare som är registrerade hos Bolagsverket. Tanken med aktiebolaget är att bank och kreditgivare ska kunna ställas mot varandra och genom smarta tjänster konkurrera om dig som kund.

Lånevillkor

Hos Reducero kan du jämföra lån från flera olika långivare, oavsett om det handlar om ett nytt lån eller lån för att samla andra lån och krediter. Du har möjlighet att låna upp till 500 000 kronor, men exakt vilken summa du i slutändan har möjlighet att låna bestämmer banken eller kreditgivaren utifrån din ansökan och ekonomiska situation.

Räntan sätts individuellt av de banker och kreditgivare som kan godkänna ett lån. Den baseras på den kreditupplysning som tas och deras specifika riskbedömning om din återbetalningstid och kreditrisk. Genom att jämföra banker och låneinstitut kan du se vilken ränta du har möjlighet att få.

Återbetalningstiden på ditt lån kan vara upp till 15 år. Du kan givetvis lösa lånet i förtid utan extra kostnad eller göra extra amorteringar på lånet. Om ni är två som ansöker om lån ökar möjligheten att få lånet och den ansökta summan, beviljat.

För att få låna genom Reducero måste du uppfylla vissa villkor. Du måste vara 20 år eller äldre och du är folkbokförd och skriven i Sverige. Du måste vidare också ha en fast inkomst från pension eller arbete och din årsinkomst måste vara minst 100 000 kronor. Du kan inte ha någon betalningsanmärkning eller skulder hos Kronofogden.

Det finns dock möjlighet att beviljas ett lån om du har betalningsanmärkning men kraven är också då högre, till exempel krävs en högre årsinkomst. Det är inte heller säkert att du beviljas lånet utan det är fortfarande en individuell bedömning som görs.

Service & säkerhet

Du kan nå Reducero via e-post eller telefon. Det finns dock tyvärr ingen närmare information kring öppettider. De finns även på sociala medier.

Reducero hävdar själva att de har en säkerhet i världsklass. De menar att de använder samma typ av säkerhetslösningar som de ledande bankerna i världen. På hemsidan beskrivs detta tydligt och även vilka villkor och hur de använder cookies finns beskrivet.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt om lån på hemsidan där du fyller i olika uppgifter om dig och din ekonomiska situation samt givetvis hur mycket du önskar få låna och vilken återbetalningstid du vill ha. Då Reducero inte manuellt granskar ansökan utan använder sig av tekniken kan du få ett svar på 30 sekunder. Du har möjlighet att ansöka dygnet runt. Det är endast en kreditupplysning som tas oavsett hur många erbjudanden du får.

Hur lång tid utbetalningen tar beror på vilket sätt du signerar skuldebrevet samt vilken bank eller låneinstitut du har valt. Om du signerar det med BankID kan utbetalning ske redan samma dag. Väljer du istället att få det skickat på posten måste du skriva under och returnera, och när banken fått det så tar det cirka 2-5 arbetsdagar innan du har tillgång till pengarna.

Du har också möjlighet att gå till den valda banken och signera det på plats. Du får sedan pengarna överförda till ditt konto, men information om exakt hur lång tid det tar innan du har pengarna på ditt konto saknas.

Sammanfattning

Reducero är en låneförmedlingstjänst där du kan ansöka om en valfri summa på upp till 500 000 kronor som återbetalas på maximalt 15 år. Räntan sätts individuellt efter dina förutsättningar och handhas av de olika bankerna och kreditgivarna. Du måste uppfylla vissa villkor för att kunna få ditt lån beviljat. Du ansöker enkelt på hemsidan och får svar på 30 sekunder. Utbetalning kan ske samma dag om du signerar skuldebrevet med BankID, annars tar det längre tid.


Skärmdump från Reducero

Recensionen publicerades 2018-10-10 och uppdaterades senast 2019-09-23 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Reducero AB
Org.nummer: 556957-7728
Adress: Falkenbergsgatan 3
Postort:
Telefon: 020-113 341
E-post: [email protected]

Liknande låneförmedlare

Advisa
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Lån för alla
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Pengino
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Anmärkning
Ränta från
5,65 %
Maxbelopp
350 000 kr

Vad tycker kunderna om Reducero?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 1

adreas

21 nov 2018

Jag fick bara en offert trots att det utlovades...

Jag fick bara en offert trots att det utlovades flera stycken. Ingen höjdarjämförelse direkt...Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Reducero:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.