Lånen.se

Qliro Privatlån

Qliro Privatlån

(3,0)

Vi samarbetar inte med Qliro Privatlån och kan därför inte rekommendera dem. Vill du ha hjälp att hitta ett lån?


Till Låneguiden
Belopp: 20 000 – 500 000 kr
Ränta: 3,95 – 13,95 %
Löptid: 2 – 15 år
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Inkomstkrav: 10 000 kr/mån
Låneskydd kan tecknas: Nej
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 1 – 2 bankdagar
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 6.6 av 10 (1 448 omdömen)

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-18. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Qliro Privatlån?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Qliro Privatlån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Qliro Privatlån jämfört med konkurrenterna?Kostnad Qliro Privatlån kan som lägst erbjuda en ränta på 3,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 5 år kostar som minst 2 635 kr.
Tydliga avgifter Qliro Privatlån använder sig inte av otydliga avgifter.
Beviljandegrad Vi har inget samarbete med Qliro Privatlån. Av det skälet känner vi inte till hur många av våra användare som får sin låneansökan beviljad.
Kundservice Kundservice hos Qliro Privatlån har öppet i genomsnitt 10 timmar per dag på vardagar. På helger har kundservice öppet 11:00 - 15:00.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 1 omdöme från låntagare hos Qliro Privatlån. Vi har även tagit hänsyn till att Qliro Privatlån har 6.6 av 10 i betyg från 1 448 recensioner på Trustpilot.
Helhetsintryck Vi har inget samarbete med Qliro Privatlån och kan därför inte ge något betyg på helhetsintrycket.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 0 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 0 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift 0 krTilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta Kreditränta + 5 %-enheterRänta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

  • Inga startavgifter eller andra avgifter
  • Tillgång till dina sidor och app där du får full tillgång till dina uppgifter samt kan ansöka om lån

Nackdelar

  • Du får inte har några betalningsanmärkningar

Om Qliro

Qliro är en del av Nordens ledande e-handelskoncern Qliro Group. Qliro AB är ett kreditmarknadsbolag. Qliro grundades 2014 och finns idag i Finland, Norge, Danmark samt Sverige. De erbjuder sparkonto och privatlån. Målet för Qliro är att erbjuda sina kunder ekonomiska möjligheter för det vardagsliv som passar just den enskilde bäst, och detta även på ett tryggt och ansvarsfullt sätt.

Lånevillkor

Hos Qliro kan du ansöka om ett privatlån på mellan 20 000 och 500 000 kronor som sedan ska avbetalas på mellan 2 - 15 år. Exakt hur mycket du kan få låna, avgörs utifrån din ekonomi. Du kan till exempel låna för att köpa en bil, eller så kan du låna för att samla dina andra lån och på så sätt få ner din månadskostnad. Du kan till exempel samla lån i form av båtlån, blancolån eller kreditkortsavbetalningar.

Du kan givetvis lösa lånet i förtid eller amortera mera utan extra kostnad. Du har också möjlighet att låna ytterligare en summa, även om du redan har ett lån. Om du vill göra ett så kallat tilläggslån loggar du in på dina sidor och söker ett nytt lån. Du kan söka om minst 20 000 kronor men det nya lånet och det gamla lånet kan inte vara mindre än 20 000 kronor tillsammans och inte heller högre än 350 000 kronor. Får du ansökan godkänd löses det gamla lånet och ersätts med det nya lånet. Du kan bara ha ett lån hos Qliro i taget.

Det finns inga andra avgifter som tas ut av Qliro förutom ränta och amortering. Räntan hos Qliro är rörlig och fastställs individuellt efter kreditprövningen. Den rörliga räntan är för närvarande mellan 3,95 och 13,95 procent.

För att få låna hos Qliro behöver du uppfylla vissa krav. Du kan också ansöka om lån tillsammans med en annan person, och det kan också vara lättare att få en högre lånesumma och en lägre ränta. Varje sökande behöver ha en fast månadsinkomst om minst 10 000 kronor. Ingen av de sökande får ha någon betalningsanmärkning eller krav från Kronofogden. Lånebeloppet får inte användas till att amortera på ett bolån eller att betala kontantinsatsen på en bostad.

Service & säkerhet

Om du behöver komma i kontakt med Qliro kan du antingen mejla eller ringa. Via mejl får du oftast svar inom 24 timmar och telefonkundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 08:00 och 18:00 och på helger mellan klockan 11:00 och 15:00. Om du har frågor om ditt lån behöver du ringa för att kunna identifiera dig med BankID.

På hemsidan kan du läsa mer om cookies, villkor och GDPR.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt om privatlån på hemsidan eller i appen. Du väljer lånebelopp och återbetalningstid innan du fyller i olika uppgifter som din ekonomiska situation. Du identifierar dig med BankID. När du är klar får du ett preliminärt svar direkt. Om du inte är nöjd med låneerbjudandet så tackar du bara nej, ansökan är inte bindande. Du har 30 dagar på dig att fundera.

Utbetalning sker efter att du har signerat låneavtalet och du får ett meddelande när detta sker. Du kan också behöva ladda upp kompletterande dokument, vilket kan vara till exempel lönespecifikation och ID-handling.

Sammanfattning

Hos Qliro kan du ansöka om privatlån på upp till 500 000 kronor som ska återbetalas på maximalt 15 år. Du har möjlighet att göra extra amorteringar, lösa lånet i förtid och/eller ansöka om tilläggslån om du önskar låna mer pengar. Räntan är rörlig och fastställs individuellt efter kreditprövningen. Du kan ha en medsökande på lånet och kan då få bättre villkor. För att få ansökan beviljad, behöver du och din eventuella medsökande uppfylla vissa krav. Du ansöker enkelt på hemsidan eller i appen och får ett preliminärt svar direkt. Om din ansökan blir godkänd sker utbetalning inom kort efter du signerat låneavtalet.


Skärmdump från Qliro Privatlån

Recensionen publicerades 2019-03-06 och uppdaterades senast 2019-09-24 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Qliro AB
Org.nummer: 556962-2441
Adress:
Postort:
Telefon: 08-409 00 300
E-post: [email protected]

Liknande lån

Nystart Finans
Ränta från
9,90 %
Maxbelopp
500 000 kr
Lendify
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
500 000 kr
Spargo Finans
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
150 000 kr
Paymark Finans
Ränta från
6,84 %
Maxbelopp
150 000 kr

Vad tycker kunderna om Qliro Privatlån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 1

Frank

22 apr 2019

Förvånansvärt bra och smidigt lån fick...

Förvånansvärt bra och smidigt lån fick jag här. Mycket bättre än deras betalningslösningar för webbutikerSkriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Qliro Privatlån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.