Hur mycket kostar NextFinance?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

5 000 kr
12 mån
3 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 0,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos NextFinance och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är NextFinance jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Toppklass NextFinance erbjuder en ränta på 2,95 - 29,90 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 738 kr
Kundomdömen
Inte bra Detta betyg baseras på 0 omdömen från låntagare hos NextFinance. Det genomsnittliga betyget är 0,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. NextFinance har öppet 7 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Avgifter

Uppläggningsavgift
0 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift
0 kr Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift
0 kr Administrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift
0 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift
0 kr Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta
0,00 % Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Du kan få bättre lånevillkor om du har en medsökande

Nackdelar

 • Bättre att gå direkt via Freedom Finance som driver tjänsten

Om NextFinance

NextFinance är en låneförmedlingstjänst från Freedom Finance Kreditservice AB. Ansökan om lån hanteras därmed av Freedom Finance. Hos NextFinance kan privatpersoner ansöka om konsumtionslån eller samlingslån.

Lånevillkor

Hos NextFinance kan du ansöka om konsumtions- eller samlingslån hos över 20 olika banker med en summa mellan 5 000 och 600 000 kronor. Återbetalningstiden är maximalt 6 570.

Räntan är individuell och fastställs först när du gjort en ansökan och en kreditprövning har gjorts. Vanligtvis är räntan mellan 2,95 och 26,50 procent och den effektiva räntan är mellan 3,60 och 33,40 procent. Vilken månadskostnad du kommer att få, beror på olika faktorer som till exempel lånebeloppet och återbetalningstiden. Även denna kostnad fastställs efter ansökan och kreditprövning. Däremot kan du se exempel på månadskostnaden genom att fylla i uppgifterna i kalkylatorn på hemsidan.

Information om vilka grundvillkor som du behöver uppfylla för att kunna ansöka om lån, saknas helt på hemsidan, och kan skilja sig mellan bankerna. Om du har en medsökande kan chansen till ett beviljat lån öka, och du kan också ha en större möjlighet till bättre lånevillkor.

Hur du ansöker

Du ansöker om lån på hemsidan genom att fylla i olika uppgifter och skicka in. Du kommer sedan kunna jämföra lånevillkor hos förhoppningsvis många olika långivare.

Du får snabbt svar på din ansökan och om du beviljas ansökt lån och har undertecknat låneavtalet betalas pengarna ut inom max 5 dagar.

Service & Säkerhet

Du kan läsa svar på vanligt ställda frågor på hemsidan. Om du behöver komma i kontakt med NextFinance, kan du endast göra detta via mejl mellan klockan 09:00 och 20:00.

NextFinance skriver själva på sin hemsida att de har kundens säkerhet i fokus. Du kan läsa mer om deras krypterade säkerhetsteknologi och sekretesspolicy.

Sammanfattning

Hos NextFinance kan du ansöka om lån upp till 600 000 kronor, där ansökan sedan skickas till olika långivare som förhoppningsvis kommer att erbjuda dig lån. Du kan i lugn och ro välja mellan de olika låneerbjudanden som du får.

Ränta och exakt månadskostnad fastställs först när du gjort ansökan och genomgått kreditprövning. Information om vilka grundkrav som du måste uppfylla för att kunna få låna, saknas. Du ansöker snabbt om lån på hemsidan. Utbetalning sker inom 1-5 dagar.

Öppettider Stängt

 • Måndag 09:00 - 20:00
 • Tisdag 09:00 - 20:00
 • Onsdag 09:00 - 20:00
 • Torsdag 09:00 - 20:00
 • Fredag 09:00 - 20:00
 • Lördag 09:00 - 20:00
 • Söndag 09:00 - 20:00

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn Freedom Finance Kreditservice AB
 • Org.nummer 5566470737
 • Adress Box 1068
 • Postort 262 21 Ängelholm
 • Telefon 086576100
 • E-post info@nextfinance.se

Vad tycker våra kunder om NextFinance?

  Skriv ett omdöme

  Joar Tornedahl

  Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.