Lånen.se
NextFinance
Till ansökan

NextFinance

Belopp: 5 000 – 600 000 kr
Ränta: 2,95 – 29,50 %
Löptid: 1 – 15 år
Anslutna långivare: 20 st
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Nej
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid:

20 anslutna långivare

Villkoren kontrollerades automatiskt 2019-09-21. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar NextFinance?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos NextFinance och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är NextFinance jämfört med konkurrenterna?Kostnad NextFinance kan som lägst erbjuda en ränta på 2,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 5 år kostar som minst 1 952 kr. De långivare som NextFinance samarbetar med kan som lägst erbjuda 2,95 % i ränta. NextFinance samarbetar med 20 långivare, vilket är fler än 21 % av konkurrenterna.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat får du inte ha några betalningsanmärkningar. NextFinance accepterar låntagare som är 18 år eller äldre.
Kundservice Kundservice hos NextFinance har öppet i genomsnitt 11 timmar per dag på vardagar. På helger har kundservice öppet 09:00 - 20:00.
Kundomdömen NextFinance har inte fått några omdömen från låntagare på Lånen.se.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av att ansöka om ett lån hos NextFinance.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Fördelar

  • Du kan få bättre lånevillkor om du har en medsökande

Nackdelar

  • Bättre att gå direkt via Freedom Finance som driver tjänsten

Om NextFinance

NextFinance är en låneförmedlingstjänst från Freedom Finance Kreditservice AB. Ansökan om lån hanteras därmed av Freedom Finance. Hos NextFinance kan privatpersoner ansöka om konsumtionslån eller samlingslån.

Lånevillkor

Hos NextFinance kan du ansöka om konsumtions- eller samlingslån hos över 20 olika banker med en summa mellan 5 000 och 600 000 kronor. Återbetalningstiden är maximalt 5 475. Räntan är individuell och fastställs först när du gjort en ansökan och en kreditprövning har gjorts. Vanligtvis är räntan mellan 2,95 och 29,50 procent och den effektiva räntan är mellan 3,60 och 33,40 procent. Vilken månadskostnad du kommer att få, beror på olika faktorer som till exempel lånebeloppet och återbetalningstiden. Även denna kostnad fastställs efter ansökan och kreditprövning. Däremot kan du se exempel på månadskostnaden genom att fylla i uppgifterna i kalkylatorn på hemsidan.

Information om vilka grundvillkor som du behöver uppfylla för att kunna ansöka om lån, saknas helt på hemsidan, och kan skilja sig mellan bankerna. Om du har en medsökande kan chansen till ett beviljat lån öka, och du kan också ha en större möjlighet till bättre lånevillkor.

Service & säkerhet

Du kan läsa svar på vanligt ställda frågor på hemsidan. Om du behöver komma i kontakt med NextFinance, kan du endast göra detta via mejl mellan klockan 09:00 och 20:00.

NextFinance skriver själva på sin hemsida att de har kundens säkerhet i fokus. Du kan läsa mer om deras krypterade säkerhetsteknologi och sekretesspolicy.

Hur du ansöker

Du ansöker om lån på hemsidan genom att fylla i olika uppgifter och skicka in. Du kommer sedan kunna jämföra lånevillkor hos förhoppningsvis många olika långivare. Du får snabbt svar på din ansökan. Om du beviljas ansökt lån och har undertecknat låneavtalet betalas pengarna ut inom max 5 dagar.

Sammanfattning

Hos NextFinance kan du ansöka om lån upp till 600 000 kronor, där ansökan sedan skickas till olika långivare som förhoppningsvis kommer att erbjuda dig lån. Du kan i lugn och ro välja mellan de olika låneerbjudanden som du får. Ränta och exakt månadskostnad fastställs först när du gjort ansökan och genomgått kreditprövning. Information om vilka grundkrav som du måste uppfylla för att kunna få låna, saknas. Du ansöker snabbt om lån på hemsidan. Utbetalning sker inom 1-5 dagar.


Skärmdump från NextFinance

Recensionen publicerades 2018-12-25 och uppdaterades senast 2019-09-17 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Polisgatan 4
Postort: 262 21 Ängelholm
Telefon: 08-657 61 00
E-post: [email protected]

Liknande låneförmedlare

Arcadia Finans
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Loan Butler
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
500 000 kr
Compricer
Ränta från
3,25 %
Maxbelopp
600 000 kr
Leta Lån
Ränta från
3,25 %
Maxbelopp
500 000 kr

Vad tycker kunderna om NextFinance?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos NextFinance? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av NextFinance:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.