Hur mycket kostar MyMoney?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

10 000 kr
12 mån
5 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 534,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos MyMoney och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är MyMoney jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Lika bra MyMoney erbjuder en ränta på 4,95 - 9,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 1 733 kr
Kundomdömen
Bra Detta betyg baseras på 2 omdömen från låntagare hos MyMoney. Det genomsnittliga betyget är 4,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. MyMoney har öppet 7 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Avgifter

Uppläggningsavgift
495 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift
0 kr Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift
39 kr Administrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift
60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift
0 kr Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta
0,00 % Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Goda öppettider på kundtjänst och flera kontaktvägar
 • Enkel ansökningsprocess
 • Du får ett lånelöfte som räcker i 30 dagar

Nackdelar

 • Du får inte ha någon betalningsanmärkning
 • Du måste ha tillgång till internet och BankID för att kunna ansöka

Om MyMoney

MyMoney är specialister på billån och erbjuder privatpersoner möjligheten att få låna upp till 350 000 kronor för att köpa en bil. De tillhandahåller också företagsleasing.

Lånevillkor

Hos MyMoney kan du ansöka om ett lån upp till 350 000 kronor som sedan ska återbetalas på mellan 1 – 12 år. Du har möjlighet att göra extra amorteringar och/eller lösa lånet i förtid utan extra kostnad. Förutom ränta tillkommer en uppläggningsavgift om 399 kronor samt aviavgift om 39 kronor.

Du ser enkelt själv på hemsidan vilken preliminär månadskostnad du kommer att få. Du fyller i uppgifter om, eller inte, du vet vilken bil du ska köpa, hur mycket bilen kostar eller få kosta samt om och i sådana fall hur mycket du vill betala själv (i kontantinsats). Om du lägger en kontantinsats blir oftast månadskostnaden lägre. Du väljer också återbetalningstid på lånet.

Räntan är rörlig och individuell och baseras på flera faktorer som till exempel lånebelopp. Efter kreditprövningen får du veta exakt vilken ränta du kommer att få. I dagsläget är räntan mellan 4,95 och 8,95 procent.

För att kunna beviljas ett lån behöver du uppfylla vissa krav. Du måste vara 18 år eller äldre, vara folkbokförd i Sverige och ha så varit under minst det senaste året samt ha en fast inkomst. Du får inte ha någon betalningsanmärkning. Om du till exempel är nyanställd och inte ha någon taxerad inkomst, kan du komplettera din ansökan med ett arbetsgivarintyg.

Hur du ansöker

För att ansöka om lån hos MyMoney fyller du i en ansökan på nätet där du bland annat fyller i lånebelopp, inkomstuppgifter med mera. MyMoney kommer sedan att kontakta dig inom max 24 timmar och du får då svar på din ansökan. Du kan därefter i lugn och ro bestämma dig om erbjudandet passar dig. Om du tycker att det gör det, så signerar du låneavtalet enkelt med BankID. Du kan då välja att få utbetalningen till ditt konto om du till exempel ska köpa din bil från en privatperson eller icke ansluten bilhandlare. Du har pengarna oftast inom en vardag efter signeringen.

Om du köper din bil från en av MyMoneys anslutna bilhandlare betalas lånet ut direkt till dem, vilket gör att du slipper hålla på med stora summor pengar som ska skickas fram och tillbaka.

Att din ansökan blir godkänd innebär att du har fått ett lånelöfte som är giltigt i 30 dagar. När du har hittat den bil som du vill köpa (om du inte vet detta på förhand) så är det bara att kontakta MyMoney så skickas låneavtalet ut som du då signerar.

Lånelöftet innebär att du får veta hur mycket du får låna, och detta belopp kan sedan ändras, både uppåt och nedåt, när du finner en bil som du vill köpa. Om det tar mer än 30 dagar så behöver du kontakta MyMoney.

Service & Säkerhet

På hemsidan finns frågor och svar kring billån där du förhoppningsvis får svar på de frågor du möjligtvis har. Om inte så har du möjligheter att kontakta MyMoney på andra sätt. Du kan till exempel besöka dem på Södergatan 22 i Malmö, skicka e-post eller ringa dem. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 09:00 och 18:00 samt på helger mellan klockan 11:00 och 15:00. På hemsidan finner du också omdömen från kunder.

MyMoney beskriver tydligt på hemsidan om cookies och deras integritetspolicy, som du kan läsa mer noggrant.

Sammanfattning

MyMoney erbjuder billån till privatpersoner upp till 350 000 kronor som ska återbetalas på max 12 år. Räntan är individuell och fastställs efter kreditprövning. Du behöver också uppfylla vissa villkor för att kunna få låna, till exempel får du inte ha någon betalningsanmärkning.

Ansökan gör du enkelt och snabbt på nätet och signering sker via BankID. Om du vill ha pengarna utbetalda till ditt konto sker detta oftast inom en vardag. I annat fall kan du välja att pengarna skickas direkt till bilhandlaren. Lånelöftet som du fått är giltigt 30 dagar så du kan leta bil i lugn och ro, om du inte redan funnit en.

Öppettider Stängt

 • Måndag 09:00 - 19:00
 • Tisdag 09:00 - 19:00
 • Onsdag 09:00 - 19:00
 • Torsdag 09:00 - 19:00
 • Fredag 09:00 - 19:00
 • Lördag 11:00 - 16:00
 • Söndag 11:00 - 15:00

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn MyMoney Europe AB
 • Org.nummer 5567021679
 • Adress Södergatan 22
 • Postort 211 34 Malmö
 • Telefon 0770176060
 • E-post kontakt@mymoney.se

Vad tycker våra kunder om MyMoney?

 • Alex

  Mymoney är helt underbara men deras samarbetspartners Svea är väldigt dåliga, de kan inte ens erbjuda E faktura, Även om tar Autogiro så blir man inte av med pappersavgiften och dålig kundservice.

  2019-11-27
 • mia

  Jag som inte kan mycket om varken bilar eller lån fick bra hjälp av mymoney. rekommenderar er att prova dom!

  2018-10-04

Skriv ett omdöme

Joar Tornedahl

Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.