Lånen.se
MyMoney
Till ansökan

MyMoney

MyMoney

(3,5)

Använder du dig av Zmarta kan du få offerter från MyMoney och 31 andra långivare.
Ansök om lån hos Zmarta Ansök endast hos MyMoney
Belopp: 5 000 – 350 000 kr
Ränta: 4,95 – 8,95 %
Löptid: 1 – 12 år
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Låneskydd kan tecknas: Nej
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 1 – 3 bankdagar
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 9.6 av 10 (342 omdömen)

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-29. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar MyMoney?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos MyMoney och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är MyMoney jämfört med konkurrenterna?Kostnad MyMoney kan som lägst erbjuda en ränta på 4,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 5 år kostar som minst 6 106 kr.
Tydliga avgifter Aviavgiften är 257 % högre än genomsnittet. Däremot avviker inte uppläggningsavgiften eller förseningsavgiften från det normala. MyMoney använder sig därmed i viss mån av otydliga avgifter.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat får du inte ha några betalningsanmärkningar. MyMoney accepterar låntagare som är 18 år eller äldre.
Kundservice Kundservice hos MyMoney har öppet i genomsnitt 10 timmar per dag på vardagar. På lördagar har kundservice öppet 11:00 - 16:00 och på söndagar från 11:00 - 15:00.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 2 omdömen från låntagare hos MyMoney. Vi har även tagit hänsyn till att MyMoney har 9.6 av 10 i betyg från 342 recensioner på Trustpilot.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av att ansöka om ett lån hos MyMoney.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 399 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 39 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift 0 krTilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta 0 % (0,0 % per månad)Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

  • Goda öppettider på kundtjänst och flera kontaktvägar
  • Enkel ansökningsprocess
  • Du får ett lånelöfte som räcker i 30 dagar

Nackdelar

  • Du får inte ha någon betalningsanmärkning
  • Du måste ha tillgång till internet och BankID för att kunna ansöka

Om MyMoney

MyMoney är specialister på billån och erbjuder privatpersoner möjligheten att få låna upp till 350 000 kronor för att köpa en bil. De tillhandahåller också företagsleasing.

Lånevillkor

Hos MyMoney kan du ansöka om ett lån upp till 350 000 kronor som sedan ska återbetalas på mellan 1 – 12 år. Du har möjlighet att göra extra amorteringar och/eller lösa lånet i förtid utan extra kostnad. Förutom ränta tillkommer en uppläggningsavgift om 399 kronor samt aviavgift om 39 kronor.

Du ser enkelt själv på hemsidan vilken preliminär månadskostnad du kommer att få. Du fyller i uppgifter om, eller inte, du vet vilken bil du ska köpa, hur mycket bilen kostar eller få kosta samt om och isåfall hur mycket du vill betala själv (i kontantinsats). Om du lägger en kontantinsats blir oftast månadskostnaden lägre. Du väljer också återbetalningstid på lånet.

Räntan är rörlig och individuell och baseras på flera faktorer som till exempel lånebelopp. Efter kreditprövningen får du veta exakt vilken ränta du kommer att få. I dagsläget är räntan mellan 4,95 och 8,95 procent.

För att kunna beviljas ett lån behöver du uppfylla vissa krav. Du måste vara 18 år eller äldre, vara folkbokförd i Sverige och ha så varit under minst det senaste året samt ha en fast inkomst. Du får inte ha någon betalningsanmärkning. Om du till exempel är nyanställd och inte ha någon taxerad inkomst, kan du komplettera din ansökan med ett arbetsgivarintyg.

Service & säkerhet

På hemsidan finns frågor och svar kring billån där du förhoppningsvis får svar på de frågor du möjligtvis har. Om inte så har du möjligheter att kontakta MyMoney på andra sätt. Du kan till exempel besöka dem på Södergatan 22 i Malmö, skicka e-post eller ringa dem. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 09:00 och 18:00 samt på helger mellan klockan 11:00 och 15:00. På hemsidan finner du också omdömen från kunder.

MyMoney beskriver tydligt på hemsidan om cookies och deras integritetspolicy, som du kan läsa mer noggrant.

Hur du ansöker

För att ansöka om lån hos MyMoney fyller du i en ansökan på nätet där du bland annat fyller i lånebelopp, inkomstuppgifter med mera. MyMoney kommer sedan att kontakta dig inom max 24 timmar och du får då svar på din ansökan. Du kan därefter i lugn och ro bestämma dig om erbjudandet passar dig. Om du tycker att det gör det, så signerar du låneavtalet enkelt med BankID. Du kan då välja att få utbetalningen till ditt konto om du till exempel ska köpa din bil från en privatperson eller icke ansluten bilhandlare. Du har pengarna oftast inom en vardag efter signeringen.

Om du köper din bil från en av MyMoneys anslutna bilhandlare betalas lånet ut direkt till dem, vilket gör att du slipper hålla på med stora summor pengar som ska skickas fram och tillbaka.

Att din ansökan blir godkänd innebär att du har fått ett lånelöfte som är giltigt i 30 dagar. När du har hittat den bil som du vill köpa (om du inte vet detta på förhand) så är det bara att kontakta MyMoney så skickas låneavtalet ut som du då signerar.

Lånelöftet innebär att du får veta hur mycket du får låna, och detta belopp kan sedan ändras, både uppåt och nedåt, när du finner en bil som du vill köpa. Om det tar mer än 30 dagar så behöver du kontakta MyMoney.

Sammanfattning

MyMoney erbjuder billån till privatpersoner upp till 350 000 kronor som ska återbetalas på max 12 år. Räntan är individuell och fastställs efter kreditprövning. Du behöver också uppfylla vissa villkor för att kunna få låna, till exempel får du inte ha någon betalningsanmärkning.

Ansökan gör du enkelt och snabbt på nätet och signering sker via BankID. Om du vill ha pengarna utbetalda till ditt konto sker detta oftast inom en vardag. I annat fall kan du välja att pengarna skickas direkt till bilhandlaren. Lånelöftet som du fått är giltigt 30 dagar så du kan leta bil i lugn och ro, om du inte redan funnit en.


Skärmdump från MyMoney

Recensionen publicerades 2018-09-26 och uppdaterades senast 2018-09-26 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: MyMoney Europe AB
Org.nummer: 556702-1679
Adress: Södergatan 22
Postort: 211 34 Malmö
Telefon: 0770-176 060
E-post: [email protected]

Liknande lån

Frogtail
Ränta från
26,00 %
Maxbelopp
40 000 kr
Brixo
Ränta från
39,48 %
Maxbelopp
30 000 kr
Flexkontot
Ränta från
39,48 %
Maxbelopp
20 000 kr
Merax
Ränta från
25,95 %
Maxbelopp
30 000 kr

MyMoney finns hos 4 låneförmedlare

Zmarta
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Lån för alla
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
NextFinance
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr

Vad tycker kunderna om MyMoney?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 2

Alex

27 nov 2019

Mymoney är helt underbara men deras samarbetspartners...

Mymoney är helt underbara men deras samarbetspartners Svea är väldigt dåliga, de kan inte ens erbjuda E faktura, Även om tar Autogiro så blir man inte av med pappersavgiften och dålig kundservice.

mia

4 okt 2018

Jag som inte kan mycket om varken bilar eller...

Jag som inte kan mycket om varken bilar eller lån fick bra hjälp av mymoney. rekommenderar er att prova dom!Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av MyMoney:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.