Hur mycket kostar Lånemarknad?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

5 000 kr
12 mån
3 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 0,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Lånemarknad och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Lånemarknad jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Toppklass Lånemarknad erbjuder en ränta på 3,06 - 29,99 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 765 kr
Antal banker
Toppklass Lånemarknad är en låneförmedlare och ger inte ut några egna lån. Du kan få erbjudanden från över 36 olika banker på samma kreditupplysning när du ansöker om lån genom Lånemarknad.
Kundomdömen
Inte bra Detta betyg baseras på 0 omdömen från låntagare hos Lånemarknad. Det genomsnittliga betyget är 0,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Lånemarknad har öppet 7 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Fördelar

 • Betalningsanmärkningar kan godkännas
 • Snabbt svar på ansökan

Nackdelar

 • Du får ej ha skulder hos Kronofogden

Om Lånemarknad

Lånemarknad.se marknadsför Advisas kostnadsfria och digitala jämförelsetjänst för privatlån. I dagsläget är det 36 långivare som kan ge dig låneförslag.

Lånemarknad.se drivs av ägaren Advisa AB som grundades 2011. Syftet med Advisa var att möjliggöra för privatpersoner att sänka sina lånekostnader. 

Lånevillkor

Hos Lånemarknad.se kan du jämföra och ansöka om ett lån på mellan 5 000 och 600 000 kronor. Lånet ska du sedan återbetala på mellan 365 och 5 475 dagar. Genom att jämföra och teckna ett lån via Lånemarknad.se kan du sänka räntan på ett befintligt lån, samla dyrare lån och krediter och/eller förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån för att på så sätt minska månadskostnaden.

Du har givetvis möjlighet att lösa ditt lån i förtid eller amortera extra om du har möjlighet till det. Du har även möjlighet att ändra på ditt ansökta lånebelopp i efterhand om du kommer på att du vill låna mer. 

Exakt vilken månadskostnad du kommer att ha på ditt lån för du veta först när du har ansökt om lånet. Månadskostnaden baseras nämligen på räntan, lånebeloppet samt återbetalningstiden. Lånet är ett så kallat annuitetslån vilket innebär att du betalar samma belopp varje månad, vilket innebär att då skulden minskar ökar också din amortering på lånet. Ingen uppläggnings- eller aviavgift tillkommer. Räntan på lånet är rörlig och fastställs individuellt. Vilken ränta du kommer att få baseras på dina egna förutsättningar. 

Grundkrav

För att kunna jämföra och beviljas lån via Lånemarknad.se behöver du uppfylla vissa grundkrav. Du måste:

 • Vara minst 18 år
 • Ha en inkomst på minst 10 000 kronor per månad 
 • Ha en inkomst från antingen anställning eller pension
 • Du får inte ha några skulder hos Kronofogden

När du ansöker om lån hos Lånemarknad.se tas en kreditupplysning via UC oavsett hur många låneförslag du får. Om du vill öka möjligheten till att få ett lån beviljat samt möjlighet till bättre lånevillkor kan du ha en medsökande på ansökan om lån. Detta kräver dock att den som är medsökande har en stabil ekonomi. Det är också bra att ha en medsökande om du vill låna ett högre belopp, men också att du själv har en högre inkomst. 

Om du får avslag på din ansökan om lån kan detta beror på flera olika faktorer som till exempel att du inte uppfyller grundkraven. Exakt varför just du får avslag kan dock inte Lånemarknad.se svara på eftersom det är långivarna som gör en bedömning av din ekonomiska situation och förutsättningar.

Hur du ansöker

Du jämför och ansöker om lån enkelt direkt på Lånemarknad.se genom att gå igenom nedanstående steg:

 1. Du fyller i ansökan genom att börja med att fylla i önskat lånebelopp och återbetalningstid. Redan då får du en ungefärlig månadskostnad. Du går sedan igenom alla steg och fyller bland annat i kontaktuppgifter.
 2. Du får låneförslag (ett lånelöfte) från upp till 36 långivare. Dessa svarar från inom 1 minut till längre tid men oftast får du svar inom 24 timmar.
 3. Du kan i lugn och ro jämföra och välja det låneförslag som passar dig bäst.
 4. När du har bestämt dig så är det dags att underteckna avtalet. 
 5. Efter du signerat avtalet sker utbetalning inom 3-5 bankdagar. 

Det kostar inget att ansöka om lån och du förbinder dig inte heller till något. När du väl har signerat låneavtalet är det bindande. En låneansökan via Lånemarknad.se hanteras av Advisa.

Service & Säkerhet

Om du vill komma i kontakt med Lånemarknad.se kan du göra detta på flera olika sätt. Du kan ringa, mejla eller skicka din fråga via kontaktformulär på deras hemsida. Kundtjänsten har öppet varje dag: måndag till torsdag mellan klockan 09.00 och 20.30, fredag mellan klockan 09.00 och 17.00, lördag samt söndag mellan klockan 14.00 och 18.00. På hemsidan finner du också svar på frågor som du kan tänkas ha. 

Du behöver inte vara orolig över att lämna ut dina personuppgifter på Lånemarknad.se. De följer Personuppgiftslagen och använder brandväggar, antivirus samt krypteringsfunktioner för att skydda din information. De står även under Finansinspektionens tillsyn. På hemsidan kan du läsa mer om deras villkor och integritetspolicy.

Sammanfattning

Hos Lånemarknad.se kan du jämföra och ansöka om ett lån på mellan 5 000 och 600 000 kronor på mellan 365 och 5 475 dagar. Räntan är rörlig och individuell. Du måste uppfylla vissa grundkrav, till exempel att du är minst 18 år och har en fast månatlig inkomst.

Det tas endast en kreditupplysning via UC oavsett hur många låneförslag du får. För att öka möjligheterna till ett beviljat lån kan du ha en medsökande på låneansökan. 

Du jämför och ansöker enkelt om lån direkt på Lånemarknad.se. Du får låneförslag oftast inom 24 timmar, ibland så snabbt som 1 minut. Efter du bestämt dig och signerat låneavtalet sker utbetalning inom 3-5 bankdagar.

Öppettider Stängt

 • Måndag 09:00 - 20:30
 • Tisdag 09:00 - 20:30
 • Onsdag 09:00 - 20:30
 • Torsdag 09:00 - 20:30
 • Fredag 09:00 - 20:30
 • Lördag 14:00 - 18:00
 • Söndag 14:00 - 18:00

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn Advisa AB
 • Org.nummer 5568555428
 • Adress Box 7114
 • Postort 103 87 Stockholm
 • Telefon 0770175050
 • E-post kundtjanst@advisa.se

Vad tycker våra kunder om Lånemarknad?

  Skriv ett omdöme

  Joar Tornedahl

  Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.