Hur mycket kostar Eurolimit?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

5 000 kr
6 mån
35 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 535,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Eurolimit och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Eurolimit jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Inte bra Eurolimit erbjuder en ränta på 34,60 - 87,91 %. Ett lån på 10 000 kr i 2 månader kostar som minst 1 003 kr
Kundomdömen
Inte bra Detta betyg baseras på 0 omdömen från låntagare hos Eurolimit. Det genomsnittliga betyget är 0,00 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Eurolimit har öppet 5 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Inte bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Avgifter

Uppläggningsavgift
495 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift
0 kr Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift
40 kr Administrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift
60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift
0 kr Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta
36,00 % Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Snabbt besked på din ansökan
 • Förhållandevis bra ränta

Nackdelar

 • Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer
 • Du kan inte låna om du har betalningsanmärkning
 • Kreditupplysning från 2 aktörer

Om Eurolimit

Eurolimit är en del av WS Finance Global AB som i sig tillhör den finländska WestStar-koncernen som funnits sedan 2006. Eurolimit riktar sig till privatkunder och erbjuder privatlån.

Lånevillkor

Hos Eurolimit kan du som privatperson ansöka om ett privatlån på en summa mellan 5 000 och 50 000 kronor. Lånet ska sedan återbetalas på 183 till 1 825 dagar, men du har givetvis möjlighet att lösa det i förtid utan extra kostnad. Du betalar tillbaka lånet via en månadskostnad, och det tillkommer även en uppläggningsavgift om 495 kronor samt en aviseringsavgift om 40 kronor.

Räntan som du kommer att få på ditt lån baseras på ditt valda lånebelopp och återbetalningstiden. Den nominella årsräntan är mellan 17,00 och 39,50 procent, och den effektiva räntan är mellan 34,6 och 87,91 procent.

För att få din låneansökan beviljad av Eurolimit behöver du uppfylla vissa krav. Du måste vara folkbokförd i Sverige, vara 25 år eller äldre samt ha en stadig inkomst i Sverige. Vidare måste du också ha ett svenskt BankID, e-postadress, registrerat mobiltelefonnummer samt ett svenskt bankkonto. Du kan inte beviljas om du har betalningsanmärkningar i UC eller Bisnodes register, ha en förvaltare eller skyddad identitet.

Det kommer också göras en helhetsbedömning av din återbetalningsförmåga, vilket också är den avgörande faktorn om du kommer beviljas lånet eller inte. En kreditupplysning via Bisnode och UC kommer att tas.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt om privatlån på Eurolimits hemsida där du börjar med att fylla i personuppgifter och andra relevanta uppgifter. När du har skickat ansökan, kommer du att få ett beslut så snart som möjligt, dock senast inom 24 timmar på vardagar. Om du beviljas lånet kommer Eurolimit att skicka en länk via sms och e-post, där du kan läsa villkoren och signera låneavtalet med BankID. Pengarna betalas sedan ut inom 1-3 bankdagar.

Service & Säkerhet

Om du har frågor kan du kontakta Eurolimit via telefon eller mejl. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 9:00 och 17:00.

På hemsidan kan du läsa mer om Eurolimits integritetspolicy samt användning av cookies. De beskriver att de använder företaget Instantor, som använder samma säkerhetslösningar som de ledande bankerna, samt att all data är krypterad, så att du som kund kan känna dig trygg när du ansöker om lån.

Sammanfattning

Du kan ansöka om ett privatlån/snabblån på mellan 5 000 och 50 000 kronor hos Eurolimit. Lånet ska sedan betalas tillbaka på max 1 825 dagar.

Det tillkommer kostnader på lånet som till exempel uppläggningsavgift. Den effektiva räntan kan uppgå till 87,91 procent och baseras på ditt lånebelopp och återbetalningstid. För att kunna beviljas ett lån hos Eurolimit behöver du uppfylla vissa krav, och du kan till exempel inte beviljas om du har betalningsanmärkning.

Ansökningsprocessen sker smidigt direkt på hemsidan, och du får ett besked inom 24 timmar på din ansökan, förutsatt att du ansökt på vardagar. Om du beviljas signerar du låneavtalet med BankID och utbetalning sker inom 1-3 bankdagar.

Öppettider Stängt

 • Måndag 10:00 - 12:00
 • Tisdag 10:00 - 12:00
 • Onsdag 10:00 - 12:00
 • Torsdag 10:00 - 12:00
 • Fredag 10:00 - 12:00
 • Lördag -
 • Söndag -

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn WS Finance Global AB
 • Org.nummer 5591281885
 • Adress Platensgatan 20
 • Postort 591 35 Motala
 • Telefon 0850927933
 • E-post kundtjanst@eurolimit.se

Vad tycker våra kunder om Eurolimit?

  Skriv ett omdöme

  Simon Klaesson
  Simon Klaesson

  - Innehållsansvarig

  Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.