Lånen.se

Eurolimit

Eurolimit

(1,5)

Eurolimit har utgått och går inte längre att teckna. Men vi hjälper dig att hitta ett annat lån!


Till Låneguiden
Belopp: 5 000 – 50 000 kr
Ränta: 17,00 – 39,50 %
Löptid: 6 mån – 5 år
Ålderskrav: 25 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Låneskydd kan tecknas: Nej
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 1 – 3 bankdagar

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-19. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Eurolimit?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Eurolimit och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Eurolimit jämfört med konkurrenterna?Kostnad Eurolimit kan som lägst erbjuda en ränta på 17,00 %. Ett lån på 10 000 kr i 2 mån kostar som minst 788 kr.
Tydliga avgifter Uppläggningsavgiften är 118 % högre än genomsnittet. Aviavgiften är 49 % högre än genomsnittet. Förseningsavgiften är 154 % högre än genomsnittet. Eurolimit använder sig därmed i viss mån av otydliga avgifter.
Beviljandegrad Vi har inget samarbete med Eurolimit. Av det skälet känner vi inte till hur många av våra användare som får sin låneansökan beviljad.
Kundservice Vi har ingen information om öppettiderna hos Eurolimit.
Kundomdömen Eurolimit har inte fått några omdömen från låntagare på Lånen.se.
Helhetsintryck Vi har inget samarbete med Eurolimit och kan därför inte ge något betyg på helhetsintrycket.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 495 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 40 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift 175 krTilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta 36 % (3,0 % per månad)Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

  • Snabbt besked på din ansökan
  • Förhållandevis bra ränta

Nackdelar

  • Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer
  • Du kan inte låna om du har betalningsanmärkning
  • Kreditupplysning från 2 aktörer

Om Eurolimit

Eurolimit är en del av WS Finance Global AB som i sig tillhör den finländska WestStar-koncernen som funnits sedan 2006. Eurolimit riktar sig till privatkunder och erbjuder privatlån.

Lånevillkor

Hos Eurolimit kan du som privatperson ansöka om ett privatlån på en summa mellan 5 000 och 50 000 kronor. Lånet ska sedan återbetalas på 183 till 1 825 dagar, men du har givetvis möjlighet att lösa det i förtid utan extra kostnad. Du betalar tillbaka lånet via en månadskostnad, och det tillkommer även en uppläggningsavgift om 495 kronor samt en aviseringsavgift om 40 kronor.

Räntan som du kommer att få på ditt lån baseras på ditt valda lånebelopp och återbetalningstiden. Den nominella årsräntan är mellan 17,00 och 39,50 procent, och den effektiva räntan är mellan 34,6 och 87,91 procent.

För att få din låneansökan beviljad av Eurolimit behöver du uppfylla vissa krav. Du måste vara folkbokförd i Sverige, vara 25 år eller äldre samt ha en stadig inkomst i Sverige. Vidare måste du också ha ett svenskt BankID, e-postadress, registrerat mobiltelefonnummer samt ett svenskt bankkonto. Du kan inte beviljas om du har betalningsanmärkningar i UC eller Bisnodes register, ha en förvaltare eller skyddad identitet.

Det kommer också göras en helhetsbedömning av din återbetalningsförmåga, vilket också är den avgörande faktorn om du kommer beviljas lånet eller inte. En kreditupplysning via Bisnode och UC kommer att tas.

Service & säkerhet

Om du har frågor kan du kontakta Eurolimit via telefon eller mejl. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 9:00 och 17:00.

På hemsidan kan du läsa mer om Eurolimits integritetspolicy samt användning av cookies. De beskriver att de använder företaget Instantor, som använder samma säkerhetslösningar som de ledande bankerna, samt att all data är krypterad, så att du som kund kan känna dig trygg när du ansöker om lån.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt om privatlån på Eurolimits hemsida där du börjar med att fylla i personuppgifter och andra relevanta uppgifter. När du har skickat ansökan, kommer du att få ett beslut så snart som möjligt, dock senast inom 24 timmar på vardagar. Om du beviljas lånet kommer Eurolimit att skicka en länk via sms och e-post, där du kan läsa villkoren och signera låneavtalet med BankID. Pengarna betalas sedan ut inom 1-3 bankdagar.

Sammanfattning

Du kan ansöka om ett privatlån/snabblån på mellan 5 000 och 50 000 kronor hos Eurolimit. Lånet ska sedan betalas tillbaka på max 1 825 dagar. Det tillkommer kostnader på lånet som till exempel uppläggningsavgift. Den effektiva räntan kan uppgå till 87,91 procent och baseras på ditt lånebelopp och återbetalningstid. För att kunna beviljas ett lån hos Eurolimit behöver du uppfylla vissa krav, och du kan till exempel inte beviljas om du har betalningsanmärkning.

Ansökningsprocessen sker smidigt direkt på hemsidan, och du får ett besked inom 24 timmar på din ansökan, förutsatt att du ansökt på vardagar. Om du beviljas signerar du låneavtalet med BankID och utbetalning sker inom 1-3 bankdagar.


Skärmdump från Eurolimit

Recensionen publicerades 2019-01-07 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Platensgatan 20
Postort: 591 35 Motala
Telefon: 08-509 27 933
E-post: [email protected]

Liknande lån

Frogtail
Ränta från
26,00 %
Maxbelopp
40 000 kr
Brixo
Ränta från
39,48 %
Maxbelopp
30 000 kr
Cashbuddy
Ränta från
26,05 %
Maxbelopp
25 000 kr
Good Cash
Ränta från
25,74 %
Maxbelopp
50 000 kr

Vad tycker kunderna om Eurolimit?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Eurolimit? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Eurolimit:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.