Lånen.se
Compricer
Ansök kostnadsfritt

Compricer

Belopp: 10 000 – 500 000 kr
Ränta: 3,25 – 39,50 %
Löptid: 2 – 15 år
Anslutna långivare: 24 st
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Inkomstkrav: 9 167 kr/mån
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 1 – 2 bankdagar

Betalningsanm. OK 24 anslutna långivare

Hur mycket kostar Compricer?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Compricer och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Compricer jämfört med konkurrenterna?Ränta De långivare som Compricer samarbetar med kan som lägst erbjuda 3,25 % i ränta. Compricer samarbetar med 24 långivare, vilket är fler än 60 % av konkurrenterna.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat krävs en månadslön på minst 9 167 kr. Compricer accepterar låntagare som är 18 år eller äldre. Även låntagare med betalningsanmärkningar accepteras.
Kundservice Kundservice hos Compricer har öppet i genomsnitt 9 timmar per dag på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 3 omdömen från låntagare hos Compricer.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av allt ifrån enkelhet att ansöka om ett lån till bemötande från kundservice.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Anslutna banker

Genom att använda Compricer kan du få offerter från följande långivare.


Euroloan Marginalen Bank ICA Banken Good Cash SevenDay Leasy Lån & Spar Bank Svea Ekonomi Thorn Santander Avida Finans Ikano Bank Re:member Forex Bank Collector Bank Bigbank Resurs Bank Nordax Bank MoneyGo Coop Medmera Bank Credento Konsumentkredit Bynk Villabanken

Fördelar

  • Du kan logga in för att se de offerter du har fått

Nackdelar

  • Långivare kan ta upp till 96 timmar på sig innan du får en offert

Om Compricer

Compricer startades år 2005. Det är en kostnadsfri tjänst och Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi (försäkringar, elavtal, banktjänster, lån m.m.). Tjänsten erbjuder dig som privatperson möjligheten att jämföra priser och villkor på bland annat el, pension och sparande.

Lånevillkor

Compricer erbjuder flera olika tjänster. Inom området lån återfinns bolån, billån och privatlån. Har du svårigheter att få lån finns det en speciell kategori för dig. Här kan du jämföra olika långivare och se lånebelopp, krav på säkerhet m.m. Kostnaderna för lånet (ränta och uppläggningsavgift) är generellt högre än andra, mer traditionella lån.

Om du har tänkt att ansöka om ett privatlån kan du antingen ta ett nytt lån eller omförhandla eller samla andra lån och krediter. På hemsidan ser du tydligt de över 20 olika långivare som Compricer samarbetar med. Du kan ansöka om en valfri summa mellan 5 000 och 500 000 kronor som sedan ska återbetalas på mellan två och 15 år. Räntan sätts individuellt och efter en kreditprövning. Endast en kreditupplysning registreras hos UC.

För att låna pengar via Compricer behöver du uppfylla vissa grundkrav. Du behöver vara 18 år eller äldre, vara folkbokförd och skriven i Sverige, ha en fast inkomst från antingen arbete eller pension samt ha en inkomst på minst 110 000 kronor per år. För att låna över 30 000 kronor får du inte haft skulder hos Kronofogden de senaste sex månaderna. Om du är osäker på att beviljas ansökt lån, kan du öka chansen genom att ha en medsökande på låneansökan.

Service & säkerhet

Du kan ringa eller mejla Compricer vid frågor. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 9:00 och 18:00. Du finner även frågor och svar på hemsidan.

På hemsidan finns bland annat villkor och sekretessinformation, och de förklarar tydligt på hemsidan vad de gör med dina lämnade uppgifter.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt på hemsidan. Ansökan skickas sedan vidare till de långivare där du uppfyller kraven, och får sedan svar och kan i lugn och ro välja mellan de olika låneerbjudanden. Långivarna har 96 timmar på sig att ge dig ett erbjudande. Långivaren kontaktar sedan dig angående handlingar, eventuella kompletteringar och utbetalning. Dina offerter som har inkommit kan du se genom att logga in på Compricers hemsida.

Sammanfattning

Compricer är en låneförmedlartjänst där du kan ansöka om en summa på upp till 500 000 kronor. Du behöver uppfylla vissa grundkrav men kan få låna även om du har svårt att få låna normalt sett, dock till högre ränta och andra dyrare avgifter. Du skickar in ansökan via hemsidan och får offerter inom maximalt 96 timmar. Utbetalning beror på den enskilde långivaren.

Öppettider

Måndag: 09:00 - 18:00
Tisdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Luntmakargatan 18
Postort: 111 37 Stockholm
Telefon:
E-post: [email protected]

Liknande lån

Lendo
Ränta från
3,25 %
Maxbelopp
500 000 kr
Consector
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Sambla
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Leta Lån
Ränta från
3,25 %
Maxbelopp
500 000 kr

Vad tycker kunderna om Compricer?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 3

Simon

19 dagar sedan

Föråldrar sajt

Compricer borde verkligen fundera på att uppdatera designen. Upplevelsen för mig som kund är urusel. Använder dem fortfarande för elavtal men när det kommer till andra tjänster (lån/försäkringar) går det bort helt.

Sören Lindén

28 dagar sedan

Folk använder förmodligen bara Compricer...

Folk använder förmodligen bara Compricer pga deras inbitna varumärke bland svenska folket. Faktum är dock att denna tjänst är urdålig och det finns betydligt bättre förmedlare för lån (läs Lendo, Advisa, Zmarta)

Lisa

29 aug

Bästa bröllopet!

Jag och min man fick vårt sagobröllop tack vare er! :)Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Compricer:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.