Lånen.se
Comboloan
Till ansökan

Comboloan

Belopp: 10 000 – 500 000 kr
Ränta: 2,95 – 26,50 %
Löptid: 1 – 15 år
Anslutna långivare: 10 st
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Inkomstkrav: 10 000 kr/mån
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 3 – 5 bankdagar

10 anslutna långivare

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-25. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Comboloan?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Comboloan och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Comboloan jämfört med konkurrenterna?Kostnad Comboloan kan som lägst erbjuda en ränta på 2,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 5 år kostar som minst 1 952 kr. De långivare som Comboloan samarbetar med kan som lägst erbjuda 2,95 % i ränta. Comboloan samarbetar med 10 långivare, vilket är fler än 19 % av konkurrenterna.
Beviljandegrad Jämfört med andra lån har en mycket låg andel av Lånen.se-användare blivit beviljade att låna hos Comboloan. För att få ett lån beviljat krävs en månadslön på minst 10 000 kr. Dessutom får du inte ha några betalningsanmärkningar. Comboloan accepterar låntagare som är 18 år eller äldre.
Kundservice Vi har ingen information om öppettiderna hos Comboloan.
Kundomdömen Comboloan har inte fått några omdömen från låntagare på Lånen.se.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av att ansöka om ett lån hos Comboloan.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Anslutna banker

Genom att använda Comboloan kan du få offerter från följande långivare. I tabellen kan du se bankernas lägsta respektive högsta räntor samt hur bankernas räntor står sig mot varandra.


Långivare
Lägsta
Högsta
Lendify
17,00 %
2,95 %
Brocc
24,99 %
3,25 %
Coop Medmera...
9,90 %
3,30 %
SevenDay
12,95 %
3,45 %
Resurs Bank
19,14 %
4,21 %
Bluestep
26,50 %
4,45 %
Komplett Bank
19,90 %
4,90 %
Svea Ekonomi
26,20 %
7,15 %
Credento
25,95 %
13,90 %
Cashbuddy
26,05 %
26,05 %

Om Comboloan

Comboloan grundades år 2000 och är en låneförmedlingstjänst där privatpersoner kan jämföra och förhandla privatlån och bolån.

Lånevillkor

Comboloan erbjuder lån, både bolån och privatlån, till privatpersoner om en summa mellan 10 000 och 400 000 kronor för privatlån och 150 000-10 000 000 för ett bolån. Vilken summa du kommer att kunna beviljas beror på olika faktorer, som till exempel om du har en fast anställning ökar chansen att bli beviljad den högre summan.

Ansöker du om ett privatlån ska det återbetalas på mellan 1 och 15 år och för ett bolån är det 30-50 år. Du kan ansöka om privatlån till exempel för att samla dina krediter och andra lån, vilket antagligen ger dig en lägre månadskostnad. När du ansökt hos Comboloan, får du förhoppningsvis flera olika erbjudanden så du själv kan välja det som passar dig bäst, både avseende ränta och villkor. Du har möjligheten att antingen öka amorteringstakten eller lösa lånet i förtid.

Eftersom det handlar om flera olika långivare, finns det individuella kredit- och riskbedömningar samt även vilken ränta du kommer att kunna erbjudas på lånet. Räntan som du kommer att erbjudas är alltså individuell, men också rörlig. För ett annuitetslån om 100 000 kronor med en återbetalningstid på fem år, en nominell ränta på 6,55 procent, blir den effektiva räntan 6,70 procent. Månadskostnaden blir då 1 959 kronor.

För att kunna ansöka, och beviljas ett lån, behöver du som låntagare uppfylla vissa krav. Du behöver vara minst 18 år, ha en inkomst på minst 10 000 kronor per månad samt varit folkbokförd och skriven i Sverige minst det senaste året. Om du ansöker om ett privatlån kan du inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden. Om du har betalningsanmärkning behöver detta inte innebära att du automatiskt får ett avslag på din låneansökan, men detta beror också på den specifika långivaren. Vissa långivare kan till exempel kräva någon slags säkerhet för att du ska kunna låna.

Att ha en medsökande på ansökan när du lånar, ökar möjligheten till ett beviljande på ansökan men också att lånevillkoren blir bättre än om du skulle ha ansökt på egen hand. I dagsläget erbjuder inte Comboloan möjligheten att lägga till en medsökande, men detta ska läggas till inom kort.

Service & säkerhet

Du kan kontakta Comboloan via mejl, chatt eller formulär på hemsidan. Det saknas information på hemsidan om vilka öppettider som kundtjänsten har.

Comboloan beskriver på hemsidan att de använder samma slags säkerhetslösning som de ledande bankerna i världen samt att all personlig data som lämnas krypteras. På hemsidan kan du läsa mer om detta och annan relevant information kring din säkerhet och trygghet.

Hur du ansöker

Du ansöker om lån direkt på hemsidan. Du börjar med att fylla i en ansökan där du bland annat fyller i syftet med lånet och personuppgifter. Du identifierar dig med Mobilt BankID. Efter du skickat in ansökan behandlas den genom Comboloan som samlar låneerbjudanden från flera olika långivare. I många fall kommer du att kunna få svar på din låneansökan direkt, och oftast har alla de erbjudanden som du kommer att få, kommit inom 24 timmar. Du kan logga in på dina sidor på hemsidan och se dina erbjudanden. Du får också besked direkt via e-post när du får ett nytt erbjudande. Du väljer sedan i lugn och ro vilken långivare som ger dig bäst villkor och ränta.

Utbetalning sker normalt inom 3-5 bankdagar efter att ditt signerade avtal har inkommit till den valda långivaren.

Sammanfattning

Comboloan är en låneförmedlingstjänst som erbjuder bo- och privatlån till privatpersoner. För privatlån är den högsta summan du kan ansöka om 400 000 kronor och för bolån 10 000 000 kronor. Vilken ränta och villkor du kommer att få beror på vilken långivare du i slutändan väljer. Du behöver som vanligt på lånemarknaden uppfylla vissa villkor för att kunna beviljas ett lån. Du ansöker enkelt direkt på Comboloans hemsida och får flera erbjudanden inom maximalt 24 timmar, och kan i lugn och ro välja vilket erbjudande som passar dig bäst. Utbetalning av lånet sker inom 3-5 bankdagar efter att långivaren erhållit ditt signerade låneavtal.Recensionen publicerades 2019-03-31 och uppdaterades senast 2019-09-17 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer: 559040-7291
Adress:
Postort:
Telefon:
E-post:

Liknande låneförmedlare

Anmärkning
Ränta från
5,65 %
Maxbelopp
350 000 kr
Advisa
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Lån för alla
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Pengino
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr

Vad tycker kunderna om Comboloan?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Comboloan? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Comboloan:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.