Hur mycket kostar Anyfin?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

1 000 kr
3 mån
6 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 0,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Anyfin och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Anyfin jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Lika bra Anyfin erbjuder en ränta på 6,48 - 19,90 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 1 620 kr
Kundomdömen
Toppklass Detta betyg baseras på 7 omdömen från låntagare hos Anyfin. Det genomsnittliga betyget är 4,71 av 5.
Kundtjänst
Bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Anyfin har öppet 7 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Avgifter

Uppläggningsavgift
0 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift
0 kr Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift
0 kr Administrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift
60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift
135 kr Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta
24,00 % Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Du kan ha betalningsanmärkning (men den får inte vara uppkommen de senaste 12 månaderna)
 • Möjlighet till lägre ränta än hos din nuvarande kredit/långivare

Nackdelar

 • Du kan inte omfinansiera ditt bolån
 • Du behöver BankID
 • Du kan inte ha skulder hos Kronofogden

Om Anyfin

Anyfin är ett konsumentkreditinstitut som grundades år 2017. Anyfins mål är att se till att ingen privatperson betalar mer än vad de behöver. Anyfin ger inte ut nya krediter utan målsättningen är att sänka kostnaderna på redan existerande krediter.

Lånevillkor

Hos Anyfin kan du omfinansiera ditt/dina konsumentkreditlån som till exempel kreditkort, blancolån eller delbetalningar. Du har inte möjlighet att ansöka om omfinansiering för bolån. Summan kan vara max upp till 100 000 kronor. Återbetalningstiden är samma som du redan idag har på ditt/dina lån.

Räntan sätts individuellt och baseras på en helhetsbedömning av din ekonomiska situation. Månadskostnaden beräknas på olika faktorer som exempelvis lånebelopp, återbetalningstid och ränta. På Anyfins hemsida finns en enkel ränteräknare där du smidigt kan se vilken månadskostnad du kan få. Du kan givetvis lösa lånet i förtid utan extra kostnad, eller betala in extra om du så önskar.

För att kunna ansöka om omfinansiering behöver du uppfylla vissa krav. Du måste vara 18 år eller äldre och folkbokförd i Sverige. Du får ha betalningsanmärkning men den får inte vara uppkommen under de senaste 12 månaderna. Du får inte heller ha ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Utöver detta sker en kreditupplysning oavsett hur många fakturor du skickar in. Vidare gör Anyfin en helhetsbedömning vid kreditbeslutet.

Hur du ansöker

Du ansöker genom att ladda upp en bild, pdf eller skärmdump på din senaste faktura som du vill omfinansiera. Efter du skickat in bilden på något sätt får du erbjudanden som du i lugn och ro kan jämföra och sedan godkänna det som passar dig med hjälp av BankID. Om Anyfin inte kan sänka räntan tittar de istället på möjligheten att sänka månadskostnaden, om detta inte kan göras får du meddelande om det.

När du blivit godkänd genom kreditbedömningen och själv godkänt erbjudandet betalas din faktura av Anyfin och skulden flyttas till företaget. Att betala av krediten/lånet hos din nuvarande långivare tar cirka 2-3 bankdagar.

Givetvis är tjänsten helt kostnadsfritt och du är inte heller bunden till erbjudandet!

Service & Säkerhet

Anyfin har många kontaktvägar för dig som kund. Det märks på hemsidan att det ska vara enkelt för dig att ta kontakt med dem. Du kan till exempel ringa, chatta eller mejla. Enligt hemsidan svarar de alltid, om detta menas dygnet runt låter vi vara osagt då denna information saknas på hemsidan. Du kan också kontakta dem via SMS eller Facebook Messenger och där kan du på ett enkelt vis också skicka in din faktura. Oavsett vilket kontaktsätt du föredrar svarar de sig på samma kanal.

På hemsidan har du också möjlighet att läsa både frågor och svar samt kundomdömen.

Att Anyfin tar din säkerhet och trygghet på allvar märks på hemsidan; den är seriös och informationsrik. Du kan bland annat läsa om deras integritetspolicy, hur dina personuppgifter hanteras och vad syftet är med cookies.

Sammanfattning

Anyfin erbjuder dig att omfinansiera dina lån och krediter med en maximal summa om 100 000 kronor. Du behöver uppfylla vissa grundkrav men inget krav på fast inkomst eller specifik anställning finns, utan en helhetsbedömning görs.

Ansökan sker enkelt via olika kontaktvägar där du exempelvis kan ladda upp en bild på din faktura för att få bättre erbjudanden. Du behöver dock BankID för att godkänna erbjudande. Anyfin löser krediten hos din nuvarande kreditgivare och processen tar cirka 2-3 bankdagar.

Öppettider Stängt

 • Måndag 08:00 - 22:00
 • Tisdag 08:00 - 22:00
 • Onsdag 08:00 - 22:00
 • Torsdag 08:00 - 22:00
 • Fredag 08:00 - 22:00
 • Lördag 10:00 - 16:00
 • Söndag 10:00 - 18:00

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn Anyfin AB
 • Org.nummer 5590948005
 • Adress Drottninggatan 92
 • Postort 111 36 Stockholm
 • Telefon 086656060
 • E-post hello@anyfin.com

Vad tycker våra kunder om Anyfin?

 • Anne
  Trodde det var för bra för att vara sant ...

  ... men här fick jag chans att först baka ihop dyra krediter och betala av i snabb takt med vettiga villkor, sedan bygga upp en möjlighet att betala av allt när som helst, utan att det kostar något att lösa ut allt.

  Det verkar som om de faktiskt vill hjälpa till, men med schysstare räntor än kreditgivarna tar. De tjänar alltså lite på min skuld, men ligger på en betydligt lägre nivå och vill bli av med oss om vi klarar upp vår ekonomi.

  Kan bara bli 5 stjärnor.

  2022-10-26
 • Erik
  snabbt och smidigt

  gick fort och lägre ränta

  2020-12-08
 • Stina
  jättebra!

  halverade min ränta hos klarna och även lägre på vanliga lånet! snabbt svar och bra hjälp när jag hade en fråga.

  2020-12-03
 • Miranda
  Lägre ränta snabbt

  Gjorde ansökan via appen och fick snabbt svar med lägre ränta. Funkar bra!

  2020-10-15
 • Janne
  Bra idé

  Smart idé! Lyckades dock inte få mitt lån sänkt så det finns utrymme för förbättring.

  2018-10-06
 • Sandra F

  Anyfin är verkligen one of a kind... Provade tjänsten genom att ladda upp min kreditkortsfaktura och fick genast ett bra erbjudande från dem. Provade därefter att ladda upp fakturan från blancolånet och där kunde dem inte erbjuda bättre ränta än jag hade och föreslog att INTE ta över just det lånet. Det kallar jag bra kundupplevelse!

  /Mvh

  Sandra F

  2018-09-28
 • Marianne

  Dåligt att maxbeloppet är 100 000 kr. Hade gärna lagt in mitt privatlån på 300 000 kr där. Nu fick jag nöja mig med kreditkortet och lyckas spara 5000 kr/år :)

  2018-09-11

Skriv ett omdöme

Joar Tornedahl

Joar Tornedahl är sedan våren 2022 skribent här på Lånen.se. Med sin stora kunskap om lån i allmänhet men konsumentkrediter i synnerhet så skriver Joar djupgående artiklar och guider i syftet att lära våra besökare hur man på ett tryggare sätt kan låna pengar. Joar har sedan tidigare mångårig erfarenhet från arbete på ett flertal mindre till medelstora nischbanker men vill idag förmedla vidare sin kunskap för att skapa ett bättre låneklimat online.