Lånen.se
Anyfin
Ansök kostnadsfritt

Anyfin

Belopp: 1 000 – 100 000 kr
Ränta: 3,95 – 24,95 %
Löptid: 3 mån – 10 år
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 2 – 3 bankdagar


Betalningsanm. OK

Villkoren kontrollerades 2018-11-18 av   Viktor Svensson Viktor Svensson och   Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen

Hur mycket kostar Anyfin?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Anyfin och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Anyfin jämfört med konkurrenterna?Ränta Anyfin kan erbjuda en lägre ränta än 70 % av konkurrenterna. Den högsta räntan är lägre än 19 % av konkurrenternas högsta räntor.
Avgifter Uppläggningsavgiften är 0 kr och aviavgiften är 0 kr. Eftersom den maximala kredittiden är över 2 år väger en låg aviavgift tyngre än en låg uppläggningsavgift. Förseningsavgiften på 135 kr är relativt hög och resulterar därför i ett lägre betyg.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat måste du vara minst 18 år. Även låntagare med betalningsanmärkningar accepteras.
Kundservice Kundservice hos Anyfin har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 3 omdömen från låntagare hos Anyfin.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av att ansöka om ett lån hos Anyfin.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift Kostnad för att få en betalningsavi.
Förseningsavgift 135 kr Tilläggsavgift som kan debiteras om du inte betalar i tid.
Påminnelseavgift 60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Dröjsmålsränta 24 % (2,0 % per månad) Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

  • Du kan ha betalningsanmärkning (men den får inte vara uppkommen de senaste 12 månaderna)
  • Möjlighet till lägre ränta än hos din nuvarande kredit/långivare

Nackdelar

  • Du kan inte omfinansiera ditt bolån
  • Du behöver BankID
  • Du kan inte ha skulder hos Kronofogden

Om Anyfin

Anyfin är ett konsumentkreditinstitut som grundades år 2017. Anyfins mål är att se till att ingen privatperson betalar mer än vad de behöver. Anyfin ger inte ut nya krediter utan målsättningen är att sänka kostnaderna på redan existerande krediter.

Lånevillkor

Hos Anyfin kan du omfinansiera ditt/dina konsumentkreditlån som till exempel kreditkort, blancolån eller delbetalningar. Du har inte möjlighet att ansöka om omfinansiering för bolån. Summan kan vara max upp till 100 000 kronor. Återbetalningstiden är samma som du redan idag har på ditt/dina lån.

Räntan sätts individuellt och baseras på en helhetsbedömning av din ekonomiska situation. Månadskostnaden beräknas på olika faktorer som exempelvis lånebelopp, återbetalningstid och ränta. På Anyfins hemsida finns en enkel ränteräknare där du smidigt kan se vilken månadskostnad du kan få. Du kan givetvis lösa lånet i förtid utan extra kostnad, eller betala in extra om du så önskar.

För att kunna ansöka om omfinansiering behöver du uppfylla vissa krav. Du måste vara 18 år eller äldre och folkbokförd i Sverige. Du får ha betalningsanmärkning men den får inte vara uppkommen under de senaste 12 månaderna. Du får inte heller ha ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Utöver detta sker en kreditupplysning oavsett hur många fakturor du skickar in. Vidare gör Anyfin en helhetsbedömning vid kreditbeslutet.

Service & säkerhet

Anyfin har många kontaktvägar för dig som kund. Det märks på hemsidan att det ska vara enkelt för dig att ta kontakt med dem. Du kan till exempel ringa, chatta eller mejla. Enligt hemsidan svarar de alltid, om detta menas dygnet runt låter vi vara osagt då denna information saknas på hemsidan. Du kan också kontakta dem via SMS eller Facebook Messenger och där kan du på ett enkelt vis också skicka in din faktura. Oavsett vilket kontaktsätt du föredrar svarar de sig på samma kanal.

På hemsidan har du också möjlighet att läsa både frågor och svar samt kundomdömen.

Att Anyfin tar din säkerhet och trygghet på allvar märks på hemsidan; den är seriös och informationsrik. Du kan bland annat läsa om deras integritetspolicy, hur dina personuppgifter hanteras och vad syftet är med cookies.

Hur du ansöker

Du ansöker genom att ladda upp en bild, pdf eller skärmdump på din senaste faktura som du vill omfinansiera. Efter du skickat in bilden på något sätt får du erbjudanden som du i lugn och ro kan jämföra och sedan godkänna det som passar dig med hjälp av BankID. Om Anyfin inte kan sänka räntan tittar de istället på möjligheten att sänka månadskostnaden, om detta inte kan göras får du meddelande om det.

När du blivit godkänd genom kreditbedömningen och själv godkänt erbjudandet betalas din faktura av Anyfin och skulden flyttas till företaget. Att betala av krediten/lånet hos din nuvarande långivare tar cirka 2-3 bankdagar.

Givetvis är tjänsten helt kostnadsfritt och du är inte heller bunden till erbjudandet!

Sammanfattning

Anyfin erbjuder dig att omfinansiera dina lån och krediter med en maximal summa om 100 000 kronor. Du behöver uppfylla vissa grundkrav men inget krav på fast inkomst eller specifik anställning finns, utan en helhetsbedömning görs. Ansökan sker enkelt via olika kontaktvägar där du exempelvis kan ladda upp en bild på din faktura för att få bättre erbjudanden. Du behöver dock BankID för att godkänna erbjudande. Anyfin löser krediten hos din nuvarande kreditgivare och processen tar cirka 2-3 bankdagar.Recensionen publicerades 2018-08-27 av   Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer: 559094-8005
Adress: Vattugatan 17
Postort: 111 52 Stockholm
Telefon: 08-665 60 60
E-post: [email protected]

Liknande lån

Monetti
Ränta från
39,00 %
Maxbelopp
20 000 kr
Credway
Ränta från
26,04 %
Maxbelopp
30 000 kr
Credigo
Ränta från
14,90 %
Maxbelopp
20 000 kr
Easycredit
Ränta från
19,90 %
Maxbelopp
20 000 kr

Vad tycker kunderna om Anyfin?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 3

Janne

6 okt

Bra idé

Smart idé! Lyckades dock inte få mitt lån sänkt så det finns utrymme för förbättring.

Sandra F

28 sep

Anyfin är verkligen one of a kind... Provade...

Anyfin är verkligen one of a kind... Provade tjänsten genom att ladda upp min kreditkortsfaktura och fick genast ett bra erbjudande från dem. Provade därefter att ladda upp fakturan från blancolånet och där kunde dem inte erbjuda bättre ränta än jag hade och föreslog att INTE ta över just det lånet. Det kallar jag bra kundupplevelse!

/Mvh

Sandra F

Marianne

11 sep

Dåligt att maxbeloppet är 100 000 kr. Hade...

Dåligt att maxbeloppet är 100 000 kr. Hade gärna lagt in mitt privatlån på 300 000 kr där. Nu fick jag nöja mig med kreditkortet och lyckas spara 5000 kr/år :)Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Anyfin:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Anyfin på Youtube