Lånen.se

Nu kan du jämföra bolån på Lånen.se

Publicerad av Jakob Thorselius
Nu kan du jämföra bolån på Lånen.se

Idag lanserades vår jämförelse för bolån, en funktion vi arbetat med länge för att få felfri och unik. På vår uppdaterade sida om bolån kan du per dagens datum hitta och jämföra bolån från 18 banker och 2 låneförmedlare.

Längst upp på sidan kan du ange hur mycket du vill låna till din bostad, och hur mycket du har i kontantinsats. Är kontantinsatsen för låg meddelas du om detta och förslag till finansiering lämnas. 

För dig med dålig kreditvärdighet och möjligtvis betalningsanmärkning finns även ett fåtal banker som erbjuder skräddarsydda bolån för din ekonomiska situation.

Lånen.se slås ihop med Hittabolån.se

Veloxia AB har tidigare drivit den fristående tjänsten Hittabolån.se som idag flyttat permanent till Lånen.se. Tillsammans med flytten kom följande artiklar och guider:

Ovanstående artiklar har alltså tidigare funnits tillgängliga på Hittabolån.se. I samband med flytten reviderade vi artiklarna för att säkerställa att de innehåller aktuell information.

Diskussion

Användarkommentarer

Här finns inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

Ditt förnamn:
Din kommentar:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in din kommentar godkänner du denna hantering. Om din kommentar framstår som stötande eller av något skäl olämplig kan publicering underlåtas.

Om författaren

Jakob Thorselius Jakob Thorselius Marknadsansvarig, redaktör [email protected]   JThorselius   Jakob Thorselius   Jakob har tidigare arbetat med verksamhetsutveckling på ideella föreningar såsom Mattecentrum och Kodcentrum där barn och unga får gratis hjälp med matematik och programmering. Grundläggande kunskaper inom matematik är enligt Jakob en bärande grund för att kunna fatta bra beslut när man ska låna pengar.