Lånen.se

Kreditkontot

Kreditkontot

(2,5)

Kreditkontot har utgått och går inte längre att teckna. Men vi hjälper dig att hitta ett annat lån!


Till Låneguiden
Belopp: 3 000 – 20 000 kr
Ränta: 78,75 %
Löptid: 1 – 6 mån
Ålderskrav: 20 år eller äldre
Utan UC: Ja, använder Bisnode
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Inkomstkrav: 10 000 kr/mån
Låneskydd kan tecknas: Nej
Direktutbetalning: Ja
Detta är en högkostnadskredit. Genom att inte betala hela lånebeloppet riskerar du en betalningsanmärkning. Innan du ansöker om en högkostnadskredit bör du kontakta skuldrådgivaren i din kommun för att få ekonomisk rådgivning.

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-26. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Kreditkontot?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Kreditkontot och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Kreditkontot jämfört med konkurrenterna?Kostnad Kreditkontot kan som lägst erbjuda en ränta på 78,75 %. Ett lån på 10 000 kr i 2 mån kostar som minst 995 kr.
Tydliga avgifter Kreditkontot använder sig inte av otydliga avgifter.
Beviljandegrad Vi har inget samarbete med Kreditkontot. Av det skälet känner vi inte till hur många av våra användare som får sin låneansökan beviljad.
Kundservice Kundservice hos Kreditkontot har öppet i genomsnitt 9 timmar per dag på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 1 omdöme från låntagare hos Kreditkontot.
Helhetsintryck Vi har inget samarbete med Kreditkontot och kan därför inte ge något betyg på helhetsintrycket.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 0 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 0 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift Tilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta 36 % (3,0 % per månad)Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

 • Snabbt lån med direktutbetalning
 • Lån utan UC
 • Värnar kundens ekonomi

Nackdelar

 • Ganska dyrt lån som bör betalas tillbaka snabbt

Om Kreditkontot

Varumärket och kredittjänsten Kreditkontot.se drivs av det etablerade låneföretaget Swedish Credit Group AB. Tjänsten erbjuder flexibla lån på mellan 3 000 och 20 000 kronor, där kunden själv får välja amorteringstakten.

Behöver du låna pengar snabbt, få ett direkt besked och vill undvika en UC-kontroll? I så fall kan kontokrediten hos Kreditkontot vara något. Kreditprövningen via Bisnode gör att du kan låna utan UC. Du får även en kreditgräns.

Tack vare kreditgränsen kan du få låna upp till exempelvis 10 000 kronor men i realiteten bara behöva utnyttja en del av det totala beloppet. Om du plockar ut 1 000 kronor på din kontokredit är det enbart det beloppet du ska betala tillbaka för.

Lånevillkor

Kreditkontots kreditlån kan liknas vid ett modernt snabblån. Det är dock ett billigare alternativ än de annars dyra smslånen förutsatt att du kan betala tillbaka lånet inom en eller två månader.

Till skillnad från många av sina konkurrenter har denna kredittjänst mycket låga återbetalningskrav, som innebär att du måste amortera minst 1 procent och/eller 49 kronor av lånesumman varje månad. Det är nästan ingenting.

Du kommer märka att lånet till slut blir mycket dyrt, om du nu väljer att inte betala tillbaka pengarna så snart du bara kan. Vi skulle råda dig att enbart låna pengar därifrån om du vet att du har råd att betala tillbaka hela beloppet inom en månad eller så.

Räntan på kreditlånet hos Kreditkontot.se sätts individuellt. Den avgörs av hur bra ekonomi och hur stor kredit du har. Fastän den effektiva räntan kan vara ganska hög behöver du inte påverkas av den det vill säga så länge du inte låter lånet ticka iväg

Grundkrav

Nedanför följer grundkraven för att få låna pengar hos Kreditkontot.se:

Du måste

 • vara mellan 20 och 65 år
 • vara folkbokförd i Sverige
 • ha ett svenskt personnummer
 • ha ett giltigt BankID
 • tjäna minst 120 000 kronor om året
 • vara fri från aktiva betalningsanmärkningar
 • vara fri från skuld hos Kronofogden.

Service och säkerhet

Som grundkraven för att beviljas lån hos Kreditkontot.se visar ställer kredittjänsten ovanligt höga krav på sina låntagare. Detta för att inte riskera att någon hamnar i en jobbig ekonomisk situation.

Kundens väl och ve är viktigt för kreditgivaren, så de har generösa öppettider mellan klockan 8 och 17 på vardagarna. Du kan nå kundtjänsten via telefonnumret 08-212 311 eller mejladressen [email protected]

Hur du ansöker

På Kreditkontot.se ansöker du om kredit på sidan Ansök om lån, som finns längst upp i menyn. Du måste där öppna ett konto och registrera en profil med hjälp av till exempel BankID. Först när du har loggat in kommer du fram till ansökningsformuläret.

Fyll i din önskade kredit och dina personuppgifter. Signera och skicka in ansökan när du är klar. Kreditupplysningen är snabbt avklarad, så du får svar på ansökan nästan direkt. Såtillvida att ansökan sker en vardag kan du få pengarna på kontot redan samma dag.

Sammanfattning

Kreditkontot.se är en smidig tjänst för dig som behöver låna pengar snabbt och som vet att du kommer kunna betala tillbaka lånet inom en månad. Denna kreditgivare ställer ganska tuffa krav på dig som låntagare, men det är enbart för att de har ditt bästa för ögonen. De vill inte försätta dig i en svår ekonomisk sits och har därför satt ribban högt. Så om du inte har en ordnad ekonomi och tjänar minst 120 000 kronor om året kan du inte få krediten på mellan 3 000 och 20 000 kronor hos dem.Recensionen publicerades 2018-06-29 och uppdaterades senast 2018-06-29 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Swedish Credit Group AB
Org.nummer: 556837-5124
Adress: Helenagatan 8
Postort: 541 28 Skövde
Telefon: 08-212 31 1
E-post: [email protected]

Liknande lån

Flexlimit
Ränta från
39,00 %
Maxbelopp
20 000 kr
Risicum
Ränta från
35,00 %
Maxbelopp
50 000 kr
Lånbutiken
Ränta från
35,00 %
Maxbelopp
50 000 kr
Monetti
Ränta från
39,00 %
Maxbelopp
20 000 kr

Vad tycker kunderna om Kreditkontot?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 1

lukas

12 aug 2018

Snabb utbetalning och godkänd ansökan....

Snabb utbetalning och godkänd ansökan. Använder krediten lite då och då när jag behöver lite extra i fickan. Kan rekommendera dem till andraSkriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Kreditkontot:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.