Lånen.se

Everyday+

Everyday+

(2,0)

Everyday+ har utgått och går inte längre att teckna. Men vi hjälper dig att hitta ett annat lån!


Till Låneguiden
Belopp: 1 000 – 25 000 kr
Ränta: 60,00 %
Löptid: 2 mån – 5 år
Ålderskrav: 20 – 75 år
Utan UC: Ja, använder Bisnode
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Inkomstkrav: 10 000 kr/mån
Låneskydd kan tecknas: Nej
Direktutbetalning: Ja
Till: Nordea
Detta är en högkostnadskredit. Genom att inte betala hela lånebeloppet riskerar du en betalningsanmärkning. Innan du ansöker om en högkostnadskredit bör du kontakta skuldrådgivaren i din kommun för att få ekonomisk rådgivning.

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-29. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Hur mycket kostar Everyday+?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Everyday+ och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Everyday+ jämfört med konkurrenterna?Kostnad Everyday+ kan som lägst erbjuda en ränta på 60,00 %. Ett lån på 10 000 kr i 2 mån kostar som minst 756 kr.
Tydliga avgifter Förseningsavgiften är 89 % högre än genomsnittet. Däremot avviker inte uppläggningsavgiften eller aviavgiften från det normala. Everyday+ använder sig därmed i viss mån av otydliga avgifter.
Beviljandegrad Vi har inget samarbete med Everyday+. Av det skälet känner vi inte till hur många av våra användare som får sin låneansökan beviljad.
Kundservice Kundservice hos Everyday+ har öppet i genomsnitt 11 timmar per dag på vardagar. På helger har kundservice öppet 10:00 - 16:00.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 2 omdömen från låntagare hos Everyday+.
Helhetsintryck Vi har inget samarbete med Everyday+ och kan därför inte ge något betyg på helhetsintrycket.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 0 krKostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 0 kr/månAdministrativ avgift för upprättande och utskick av betalningsavi.
Påminnelseavgift 60 krAvgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Förseningsavgift 135 krTilläggsavgift som kan debiteras för upprättande av en avbetalningsplan.
Dröjsmålsränta 24 % (2,0 % per månad)Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Fördelar

  • Möjligt att låna små belopp
  • Öppet på helger
  • Endast ränta, inga övriga avgifter

Nackdelar

  • Inloggningsproblem i appen
  • Dyr ränta för högre belopp

Om EverydayPlus

Everyday+ är en tjänst som erbjuder digital kredit. Det används ungefär som ett kreditkort fast utan ett fysiskt kort. Fokus ligger på att kunna erbjuda en snabb kredit med en tydlig prissättning samt att ha en lättillgänglig kuntjänst.

EverydayPlus drivs av det svenska kreditmarknadsbolaget OPR-Finance AB som har tillsrånd att bredriva finansieringsrörelse samt står under tillsyn av Finansinpektionen. OPR-Finance AB ägs i sin tur av OPR-Finance Oy, ett väletablerat finskt finansieringsbolag som sedan starten 2005 haft mer än 500 000 kunder.

Lånevillkor

Det som är bra EverydayPlus och deras digitala kredit är att du inte behöver betala ränta förens du väljer att ta ut en del av eller hela krediten. För större lånebelopp är den effektiva räntan förhållandevis hög. Dock är en fördel med EverydayPlus att du kan ta ut ett mycket litet belopp, vilket är smidigt för dig som inte behöver låna så mycket. Räntan är den enda kostnaden för lånet, det finns alltså inga övriga avgifter som årsavgift eller aviavgift.

Service och säkerhet

Det går mycket smidigt och enkelt att nå kundservice. Förutom att du kan kontakta dem via telefon och mail, går det även att chatta med dem både på hemsidan samt på deras Instagram- eller Facebook-sida. Detta gör att du lätt kan få kontakt på det sättet som passar dig bäst. Stort plus för att de även har en app där du kan hålla koll på din kredit, dock verkar vissa kunder upplevt inloggningsproblem med appen.

Hemsidan är relativt välstrukturerad. Det är lätt att hitta både information om företaget och svar på de vanligaste frågorna. De länkar även till sina andra sociala kanaler. Dock borde ansökningsformuläret förbättras. Det känns lite otydligt och det är svårt att se på exemplen hur återbetalningen kommer fungera och vad den totala kostnaden för lånet kan komma att bli.

För att dina personuppgifter ska vara i säkra händer förvaras de i databaser som skyddas av brandväggar, lösenord samt övriga tekniska åtgärder.

Hur du ansöker

Du kan ansöka genom ansökningsformuläret på hemsidan alla tider på dygnet. Själva ansökan kostar inget. Du identifierar dig genom BankID eller din bank och skriver sedan in dina uppgifter. Ansökningar behandlas mellan 9-20 på vardagar och 10-16 på helger. Du får då ett kreditbeslut inom 15 minuter och kan ta ut pengar via SMS eller hemsidan.

Sammanfattning

EverydayPlus erbjuder digital kredit till privatpersoner. Du betalar endast för den krediten du utnyttjar. Räntan är ganska hög om du ska låna stora belopp men det kan vara en bra lösning för dig som vill ha tillgång till att kunna ta ut en mindre kredit då och då.Recensionen publicerades 2018-06-22 och uppdaterades senast 2018-06-24 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: OPR-Finance AB
Org.nummer: 556707-7044
Adress: Dataskyddsombudet Kungsbroplan 1
Postort: 112 27 Stockholm
Telefon: 08-555 01 700
E-post: [email protected]

Liknande lån

Säker Finans
Ränta från
39,00 %
Maxbelopp
25 000 kr
Snabbfinans
Ränta från
39,00 %
Maxbelopp
25 000 kr
GF Money
Ränta från
30,00 %
Maxbelopp
30 000 kr
Monetti
Ränta från
39,00 %
Maxbelopp
20 000 kr

Vad tycker kunderna om Everyday+?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 2

Kalle

27 nov 2018

Blä

Skickar hot om inkasso fast man betalat.

Patricia

22 aug 2018

Snabb hjälp när det behövs!

Everyday pluss räddade mig när jag hade det svårtSkriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Everyday+:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Andra varumärken från OPR-Finance AB


OPR Privatlån
Ränta från
29,90 %
Maxbelopp
50 000 kr