Consector har länge samarbetat med 20 långivare, men från och med nu är det 30 långivare som gäller. Detta innebär att Consector numera samarbetar med näst flest långivare, strax efter Advisa med 31 långivare och strax före Sambla med 28 långivare.

Consector inte bara privatlån utan även bolån och kreditkort.

Consector

Fler långivare – fler erbjudanden

Som vi har sagt ett flertal gånger innebär fler långivare för det mesta en bättre låneförmedlingstjänst. Detta är en av de parametrar vi ger störst tyngd när vi jämför hur bra en viss aktör är jämfört med en annan. Därutöver betygsätter vi låneförmedlarnas kostnader utifrån den lägsta räntan som de kan erbjuda.

"En bred palett av banker"

Pontus Holgersson, VD för Consector, förklarar att syftet med utökningen är att kunna erbjuda bättre villkor för användarna.

"Vi tar löpande in nya banker för att komplettera vårt erbjudande på bolån och privatlån och för att kunna hjälpa fler kunder att få bra låneerbjudande.

En bred palett av banker ger oss möjligheter att hjälpa fler kunder med konkurrenskraftiga lånevillkor."

Diskussion

Användarkommentarer

Här finns inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

Om författaren

Simon Klaesson
Simon Klaesson

- Innehållsansvarig

Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.