Lånen.se

Consector ökar till 30 anslutna långivare

Publicerad av Jakob Thorselius och uppdaterad 18 december 2018
Consector ökar till 30 anslutna långivare

Consector har länge samarbetat med 20 långivare, men från och med nu är det 30 långivare som gäller. Detta innebär att Consector numera samarbetar med näst flest långivare, strax efter Advisa med 31 långivare och strax före Sambla med 28 långivare.

Consector förmedlar inte bara privatlån utan även bolån och kreditkort.


Fler långivare – fler erbjudanden

Som vi har sagt ett flertal gånger innebär fler långivare för det mesta en bättre låneförmedlingstjänst. Detta är en av de parametrar vi ger störst tyngd när vi jämför hur bra en viss aktör är jämfört med en annan. Därutöver betygsätter vi låneförmedlarnas kostnader utifrån den lägsta ränta de kan erbjuda.

"En bred palett av banker"

Pontus Holgersson, VD för Consector, förklarar att syftet med utökningen är att kunna erbjuda bättre villkor för användarna.

"Vi tar löpande in nya banker för att komplettera vårt erbjudande på bolån och privatlån och för att kunna hjälpa fler kunder att få bra låneerbjudande.

En bred palett av banker ger oss möjligheter att hjälpa fler kunder med konkurrenskraftiga lånevillkor."

Diskussion

Användarkommentarer

Här finns inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

Ditt förnamn:
Din kommentar:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in din kommentar godkänner du denna hantering. Om din kommentar framstår som stötande eller av något skäl olämplig kan publicering underlåtas.

Om författaren

Jakob Thorselius Jakob Thorselius Marknadsansvarig, redaktör [email protected]   JThorselius   Jakob Thorselius   Jakob har tidigare arbetat med verksamhetsutveckling på ideella föreningar såsom Mattecentrum och Kodcentrum där barn och unga får gratis hjälp med matematik och programmering. Grundläggande kunskaper inom matematik är enligt Jakob en bärande grund för att kunna fatta bra beslut när man ska låna pengar.