Lånen.se

Wasa Kredit företagslån

Wasa Kredit företagslån

(1,0)

Vi samarbetar inte med Wasa Kredit företagslån och kan därför inte rekommendera dem.
Ränta: 4,45 – 9,95 %
Belopp: 50 000 – 350 000 kr
Löptid: 5 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning: 700 000 kr
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-18. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Relativt låg ränta

Nackdelar

  • Du måste ha ett bankgiro eller bankkonto i Länsförsäkringar Bank

Om Wasa Kredit

Wasa Kredit är ett dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Wasa Kredit erbjuder olika slags finansieringstjänster till både företag och privatperson som avbetalning, leasing, lån och krediter. De riktar sig till små och medelstora företag och kan erbjuda både finansiering och försäkring genom en helhetslösning.

Lånevillkor

Hos Wasa Kredit kan du som företagare ansöka om Företagslån Direkt, ett företagslån som till exempel kan möjliggöra en större investering eller en expansion i verksamheten. Lånet är upp till 350 000 kronor som sedan återbetalas enligt en amorteringsplan på max 1 825 dagar. Det är ett annuitetslån, vilket innebär att månadsavgiften är densamma, men givetvis finns möjligheten att göra extra amorteringar om du så vill. På hemsidan finns en enkel lånekalkylator där du kan se vilken preliminär månadskostnad just ni kommer att kunna få utifrån en exempelränta.

Räntan är rörlig och individuell och fastställs efter en kreditupplysning och kreditbedömningen. Räntan är i dagsläget mellan 4,45 och 9,95 procent. Man betalar också en uppläggningsavgift på 795 kronor samt en administrativ avgift om 55 kronor per månad.

För att kunna beviljas ett företagslån hos Wasa Kredit behövs vissa grundkrav vara uppfyllda. Företagslånet riktar sig till dig som har aktiebolag, kommanditbolag, handelsbolag eller en enskild firma. Företaget måste också ha ett bankgiro eller bankkonto i Länsförsäkringar Bank. Företaget måste också ha en omsättning på minst 700 000 kronor och ha gjort minst ett bokslut. Företaget måste ha sitt säte i Sverige och ha en svensk styrelse. Om företaget är ett aktiebolag måste minst en av ägarna gå i borgen.

Service & säkerhet

Om du behöver komma i kontakt med Wasa Kredit kan du göra det via telefon, mejl eller brev. Du får också som kund tillgång till en självserviceportal där du får full kontroll över ditt lån samt möjlighet att kontakta support och kundtjänst.

På hemsidan finns mycket och tydlig information kring personuppgifter, cookies och integritet. De påtalar vikten av att du som kund läser igenom all information och att du kontaktar dem vid eventuella frågor.

Hur du ansöker

Du ansöker om företagslånet direkt på hemsidan. Du får sedan ett snabbt besked om ansökan blir beviljad. Om det beviljas, skickas avtalet till dig för underskrift och du returnerar det sedan till Wasa Kredit. Om de är i behov av kompletterande uppgifter, kommer de att kontakta dig. När Wasa Kredit erhållit det signerade avtalet, sker utbetalning omgående. Pengarna finns på banken normalt dagen efter.

Sammanfattning

Hos Wasa Kredit kan du som driver ett mindre eller medelstort företag ansöka om ett företagslån med en summa upp till 350 000 kronor. Återbetalningen om max 1 825 dagar sker via en fast månadskostnad. Räntan är individuell och fastställs efter en kreditupplysning. Avgifter som uppläggnings- och månatliga administrationsavgifter tillkommer.

Företaget behöver uppfylla vissa krav, till exempel ha ett bankgiro eller bankkonto i Länsförsäkringar Bank samt ha en omsättning på minst 700 000 kronor. Ansökan sker enkelt på hemsidan, du får sedan ett snabbt besked och om ansökan beviljas sker oftast utbetalning samma dag.


Skärmdump från Wasa Kredit företagslån

Recensionen publicerades 2019-01-02 och uppdaterades senast 2019-09-27 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress:
Postort: 113 85 Stockholm
Telefon: 08-635 37 00
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Wasa Kredit företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Wasa Kredit företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Wasa Kredit företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.