Lånen.se

Uppland Kredit företagslån

Uppland Kredit företagslån

(1,0)

Vi samarbetar inte med Uppland Kredit företagslån och kan därför inte rekommendera dem.
Ränta: 14,90 %
Belopp: 25 000 – 500 000 kr
Löptid:
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-22. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Snabbt svar på ansökan

Nackdelar

  • BankID krävs
  • Kräver en borgen

Om Uppland Kredit

Uppland Kredit AB är ett dotterbolag till Uppland Kapital AB som har tre olika verksamhetsområden: inlåningsverksamhet, företagskrediter samt krediter till privatpersoner. Uppland Kredit AB riktar sig till små och medelstora företag och erbjuder företagslån, fakturabelåning samt fakturaköp. Målet är att göra hela processen kring lån, enklare för småföretagare.

Lånevillkor

Hos Uppland Kredit kan du som företagare ansöka om ett företagslån på mellan 25 000 och 500 000 kronor och med en återbetalningstid på mellan 0 och 0 dagar. Du betalar en uppläggningsavgift på 0 kronor, men har fri återbetalning på ditt lån och inga andra dolda avgifter. Räntan är individuell och är från 14,90 procent. Den fastställs efter du gjort din ansökan.

För att kunna beviljas ett företagslån hos Uppland Kredit behöver det finnas minst en borgen samt har ett svenskt handelsbolag, aktiebolag, kommanditbolag eller en enskild firma.

Service & säkerhet

För att komma i kontakt med Uppland Kredit kan du antingen ringa eller mejla dem. Du kan också fylla i ett formulär på hemsidan så kommer de att kontakta dig på det sätt du önskar. Kundtjänsten är öppen på helgfria vardagar mellan klockan 8:30 och 16:30.

På hemsidan kan du läsa kring Uppland Kredits rutiner och hur de hanterar personuppgifter och vilken integritetspolicy de har.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt på hemsidan genom att först fylla i olika uppgifter som lånebelopp, återbetalningstid och uppgifter på kontaktperson och företaget. Ansökan sker enkelt genom att du legitimerar dig genom BankID. Att ansöka är givetvis utan kostnad och inte heller bindande. Svar på din låneansökan kommer du att få inom 24 timmar på arbetsdagar.

Sammanfattning

Hos Uppland Kredit kan du som företagare ansöka om företagslån på upp till 500 000 kronor. Räntan är individuell och det är fri återbetalning. För att kunna beviljas ett lån behövs minst en borgen. Ansökningsprocessen är enkel och sker via hemsidan. Uppland Kredit utlovar också ett snabbt svar på ansökan, inom 24 timmar på arbetsdagar ska du ha ett svar.


Skärmdump från Uppland Kredit företagslån

Recensionen publicerades 2019-01-02 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer: 559011-1893
Adress: Skeppargatan 8
Postort: 114 52 Stockholm
Telefon: 08-408 09 556
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Uppland Kredit företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Uppland Kredit företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Uppland Kredit företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.