Lånen.se

Untie företagslån

Untie  företagslån

(1,0)

Untie företagslån har utgått och går inte längre att teckna.

Ränta:10,00 %
Belopp: 30 000 – 250 000 kr
Löptid: 3 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos Bisnode
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos Bisnode
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande
Betyg på Trustpilot:Trustpilot 7.2 av 10 (20 omdömen)

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-02-18. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor  Svensson Viktor Svensson och  Kajsa  Amnehagen Kajsa Amnehagen.


Om Untie företagslån

Untie (Tidigare Kreditbörsen) är en del av Unite Group AB, och är registrerade hos Finansinspektionen. De är verksamma inom peer-to-peer-utlåning och målet är att skapa bättre villkor för långivare- och tagare.

Lånevillkor

Hos Unite kan du ansöka om ett företagslån på mellan 30 000 och 250 000 kronor. Lånet ska sedan avbetalas på maximalt 1 080 dagar. En handläggare kommer att göra en bedömning av bland annat företagets återbetalningsförmåga, och kan inverka på hur mycket du har möjlighet att beviljas. Du har möjlighet att lösa lånet i förtid.

Räntan fastställs individuellt och är i dagsläget från 10,00 per år. Du betalar lånet med en fast månadskostnad och har till och med själv möjlighet att välja faktureringsdatum.

Alla bolagsformer kan ansöka om företagslån hos Unite. Har du ett nystartat företag krävs en borgen. I övriga fall krävs ingen borgen men det ökar dina chanser till att beviljas ett lån. Har du enskild firma innebär det automatiskt en personlig borgen. Kreditupplysningar sker via Bisnode.

Service & säkerhet

Om du vill komma i kontakt med Unite så kan du antingen ringa dem eller använda dig av deras kontaktformulär på hemsidan. Information om öppettider för kundtjänsten saknas på hemsidan, men de skriver själva att de försöker svara inom 24 timmar om du skickat via deras kontaktformulär.

På hemsidan kan du läsa mer om allmänna villkor, integritetspolicy, cookies och klagomålshantering.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt på hemsidan där du fyller i uppgifter som lånebelopp, löptid och syfte med lånet samt kontaktuppgifter till dig. Du kommer också behöva bekräfta din identitet. Ansökan görs med schablonräntan på 8 procent, men en handläggare kommer att utvärdera företaget och dig för att sedan förhoppningsvis kunna ge ett förmånligt låneerbjudande. När du godkänt detta handläggs ansökan vidare genom att till exempel ditt bankkonto verifieras. Normalt sker utbetalning samma dag.

Sammanfattning

Hos Unite kan du ansöka om företagslån på upp till 250 000 kronor. Lånet har en fast månadskostnad och ska återbetalas på max 1 080 dagar. På hemsidan finns ingen tydlig information vilka krav som ställs på dig som låntagare, förutom att det i vissa fall krävs en borgensman. Du ansöker enkelt om lån på hemsidan och du får normalt svar inom kort. Utbetalning sker oftast samma dag som du godkänt låneerbjudandet.


Skärmdump  från  Untie  företagslån

Recensionen publicerades 2018-12-22 och uppdaterades senast 2019-09-30 av  Viktor  Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:559020-6503
Adress:Johans Gata 6
Postort:541 30 Skövde
Telefon:08-145 55 6
E-post:

Vad tycker kunderna om Untie företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Untie företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Untie företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Andra varumärken med samma ägarföretag


Untie
Ränta från
8,00 %
Maxbelopp
80 000 kr