Lånen.se

Likvid företagslån

Likvid företagslån

(4,0)

Likvid företagslån har utgått och går inte längre att teckna.

Ränta: 0,00 %
Belopp: 30 000 – 2 000 000 kr
Löptid: 6 mån – 1,5 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos Creditsafe
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos Creditsafe
Utbetalningstid: Inom 1 bankdag
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 7.4 av 10 (1 omdömen)

Använder inte UC Alla företagsformer accepteras

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-18. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Betalar en fast månadskostnad
  • Snabbt svar och snabb utbetalning

Nackdelar

  • Personlig borgen krävs vid lån till aktiebolag
  • BankID eller mobilt BankID krävs

Om Likvid Företagslån

Likvid Företagslån är en del av Trention AB som är börsnoterat på Nasdaq OMX och är registrerat hos Finansinspektionen. Likvid Företagslån grundades 2017 och erbjuder företagslån till småföretagare. Målet är att det ska vara bekvämt att låna pengar av Likvid Företagslån, då de försöker hitta den bästa möjliga lösningen för den specifika kunden genom villkor, service, flexibilitet och trygghet.

Lånevillkor

Hos Likvid Företagslån kan du som företrädare för ditt företag, ansöka om lån med en summa mellan 30 000 och 2 000 000 kronor. Du kan välja en löptid på mellan 180 och 545 dagar. Du har också möjlighet att lösa lånet i förtid utan extra kostnad, och du betalar endast för den tid som du har nyttjat lånet. Företaget betalar en fast månadskostnad som fastställs individuellt där företagets situation och nuläge beaktas.

När du och ditt företag ansöker om lån, gör Likvid Företagslån en individuell kreditbedömning där de inhämtar den relevanta information som behövs. Det som är viktigt är att företaget har en bra affärsidé, är välskött och kan visa på en återbetalningsförmåga av lånet. Likvid Företagslån kräver ingen säkerhet för lånet, men kräver personlig borgen vid lån till aktiebolag. Handelsbolag och enskilda firmor har ett automatiskt betalningsansvar om skulder skulle uppstå.

Service & säkerhet

Du kan nå Likvid Företagslån via mejl, telefon eller kontaktformulär på deras hemsida. Kundtjänsten är öppen på helgfria vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Det är lunchstängt mellan klockan 12:00 och 13:00. På hemsidan finner du också svar på vanliga frågor som ställs.

På hemsidan finner du också information om användarvillkor, säkerhet, integritet och hur man lånar pengar på ett ansvarsfullt sätt.

Hur du ansöker

När du ansöker om lån hos Likvid Företagslån gör du det smidigt på deras hemsida. Du lämnar först uppgifter om företrädare och legitimerar dig med BankID eller mobilt BankID. Du behöver också legitimera dig genom din företagsbank, vilket leder till en snabbare hantering av ansökan men också genom att du kan styrka företagets kassaflöde och betalningsförmåga. Du får normalt ett svar inom en arbetsdag. Om din låneansökan godkänns, sker utbetalning inom 24 timmar.

Sammanfattning

Hos Likvid Företagslån kan du ansöka om ett företagslån på upp till 2 000 000 kronor. Löptiden är maximalt 545 dagar. Ditt företag betalar en fast kostnad varje månad. En individuell kreditbedömning av företaget görs innan låneansökan kan godkännas. Du ansöker på hemsidan och använder BankID eller mobilt BankID i processen. Svar på ansökan får du inom en arbetsdag och godkänns ansökan så sker utbetalning inom ett dygn.


Skärmdump från Likvid företagslån

Recensionen publicerades 2018-12-22 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Ankdammsgatan 35
Postort: 171 67 Solna
Telefon: 010-489 08 40
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Likvid företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Likvid företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Likvid företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.