Lånen.se
Fedelta företagslån
Till ansökan

Fedelta företagslån

Ränta: 0,00 %
Belopp: 25 000 – 1 000 000 kr
Löptid: 6 mån – 3 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos Creditsafe
Utbetalningstid: Inom 2 bankdagar
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Alla företagsformer accepteras

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-09. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Du får tillgång till dina sidor för att ha full kontroll över ditt lån

Nackdelar

  • Betalningsanmärkning kan innebära ett negativt besked

Om Fedelta

Fedelta Finance är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen. De erbjuder företagslån, oavsett storlek, bolagsform eller bransch. Ledorden är nytänkande och flexibilitet, och tanken är att lånet ska möjliggöra för företagets framgång. Att låna pengar hos Fedelta ska vara enkelt och tryggt för dig som kund.

Lånevillkor

Hos Fedelta kan du ansöka om företagslån på mellan 25 000 och 1 000 000 kronor som ska återbetalas på 180 till 1 095 dagar.

Du har möjlighet att ha en flexibel amortering då Fedelta har en stor förståelse av att företagets förutsättningar kan förändras på vägen. Du kan till exempel återbetala lånet i förtid utan extra kostnad. Lånet är räntefritt och betalas istället tillbaka till Fedelta genom en fast månadskostnad. På hemsidan finns en enkel lånekalkylator där du snabbt ser den preliminära månadskostnaden utifrån olika parametrar som lånebelopp och återbetalningstid.

Den fasta månadskostnaden är individuell för varje företag som ansöker om lån. Kostnaden fastställs vid kreditbedömningen och är räntefritt. Månadsavgiften är dessutom helt momsbefriad. Inga andra avgifter än den fasta månadskostnaden tillkommer. Du slipper därmed avgifter för till exempel uppläggning av lån och administrationsavgifter. Om du dock vill ha pappersfaktura varje månad istället för faktura på e-post kostar det 0 kronor per faktura.

Grundkrav

Du har möjlighet att få ditt lån beviljat oavsett storleken på ditt företag, vilken bolagsform ni har eller branschen ni verkar i. Det spelar inte heller någon roll om företaget är nystartat eller mer etablerat. Det viktigaste som Fedelta tittar på vid en kreditbedömning är företagets återbetalningsförmåga i förhållande till önskat lånebelopp och den ekonomiska situationen hos företagets företrädare.

En ansökan om företagslån hos Fedelta kan komma att avslås om företaget eller dess företrädare har antingen höga skulder eller betalningsanmärkningar. Enstaka betalningsanmärkningar behöver dock inte automatiskt innebära ett nej på låneansökan utan det sker en individuell prövning där de tittar på helheten.

När du ansöker om lån hos Fedelta görs en kreditupplysning via UC. Det skickas dock inte ut någon omfrågekopia vilket gör att kreditkontrollen inte kommer att påverka varken dig eller företags möjligheter till att ansöka och beviljas andra lån.

Service & säkerhet

På hemsidan finns svar på vanligt förekommande frågor. Om du vill ha svar på andra frågor eller undrar över något annat, så har Fedelta flera kontaktvägar. Du kan ringa, mejla eller chatta med dem direkt på hemsidan. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 9.00 och 16.00.

Att säkerheten är viktigt för Fedelta syns tydligt på deras hemsidan. De beskriver noggrant att den ansökan du gör, hanteras på ett konfidentiellt sätt och att all din data är krypterad och skyddad. Att du som kund hos Fedelta ska vara trygg är viktigt.

Hur du ansöker

Att ansöka om företagslån hos Fedelta är en enkel och digital process. Du ansöker genom att följa nedanstående steg:

  1. Du ansöker enkelt om lån på Fedeltas hemsida. Du fyller i uppgifter som lånebelopp och återbetalningstid.
  2. Fedelta gör sedan en kreditbedömning tillsammans med UC, och avser både företaget men också i vissa fall för företagets företrädare. Om du behöver komplettera din ansökan, kommer du att bli kontaktad.
  3. Fedelta hanterar din ansökan direkt och du kommer att få besked på din låneansökan/offert redan samma dag.
  4. Om din låneansökan beviljas betalas lånet ut inom 24 timmar, oftast redan samma vardag. Hur fort du erhåller pengarna på kontot beror på faktorer som helgdagar och de olika bankernas överföringstider.

Sammanfattning

Hos Fedelta kan du ansöka om ett företagslån på upp till 1 000 000 kronor, oavsett företagets storlek, bolagsform eller bransch. Lånet ska återbetalas på maximalt 1 095. Det viktigaste som Fedelta tar hänsyn till vid en kreditbedömning är företagets återbetalningsförmåga i förhållande till beloppet och företrädarens ekonomiska situation.

Kreditbedömningen sker tillsammans med UC. Lånet återbetalas genom en fast månadskostnad och inga andra och dolda avgifter tillkommer.

Du ansöker om lånet på Fedeltas hemsida och kommer få ett snabbt besked, oftast redan samma dag som du ansökt. Om ansökan beviljas, sker utbetalning på så kort tid som inom 24 timmar.


Skärmdump från Fedelta företagslån

Recensionen publicerades 2019-01-02 och uppdaterades senast 2019-11-04 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Fedelta Finance AB
Org.nummer: 556945-5701
Adress: Sandwalls Plats 13
Postort: 503 35 Borås
Telefon: 033-720 11 30
E-post: [email protected]

Relaterade artiklar

intervju-med-fedelta

Intervju med Fedelta

av Jakob Thorselius

Vad tycker kunderna om Fedelta företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 1

Viktor

30 sep 2019

Snabb hantering av min förfrågan och allt...

Snabb hantering av min förfrågan och allt löste sig smidigtSkriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Fedelta företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.