Lånen.se
Fedelta företagslån
Till ansökan

Fedelta företagslån

Ränta: 0,00 %
Belopp: 25 000 – 500 000 kr
Löptid: 6 mån – 2 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Nej, säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Nej, personlig borgen krävs
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos Creditsafe
Utbetalningstid: Inom 2 bankdagar
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Villkoren kontrollerades automatiskt 2019-09-08. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Du får tillgång till dina sidor för att ha full kontroll över ditt lån
  • Ingen kreditupplysning tas via UC

Nackdelar

  • Betalningsanmärkning kan innebära ett negativt besked

Om Fedelta

Fedelta Finance erbjuder företagslån, oavsett storlek, bolagsform eller bransch. Ledorden är nytänkande och flexibilitet och tanken är att lånet ska möjliggöra för företagets framgång.

Lånevillkor

Hos Fedelta kan du ansöka om företagslån på mellan 25 000 och 500 000 kronor som ska återbetalas på mellan 180 och 730 dagar. På hemsidan finns en enkel lånekalkylator där du snabbt ser den preliminära månadskostnaden utifrån olika parametrar som lånebelopp och återbetalningstid.

Du har möjlighet att ha en flexibel amortering, du kan till exempel återbetala lånet i förtid utan extra kostnad. Lånet är räntefritt utan lånet betalas istället tillbaka till Fedelta genom en fast månadskostnad. Denna kostnad är individuell och fastställs vid kreditbedömningen. Månadskostnaden är momsbefriad. Inga andra avgifter än den fasta månadskostnaden tillkommer.

Du har möjlighet att få ditt lån beviljat oavsett storleken på ditt företag, vilken bolagsform ni har eller branschen ni verkar i. Det viktigaste som Fedelta tittar på vid en kreditbedömning är företagets återbetalningsförmåga. Betalningsanmärkningar behöver inte automatiskt innebära ett nej på låneansökan utan det sker en individuell prövning där de tittar på helheten.

Service & säkerhet

På hemsidan finns svar på vanligt förekommande frågor. Om du vill ha svar på andra frågor eller undrar över något annat, så har Fedelta flera kontaktvägar. Du kan ringa, mejla eller chatta med dem på vardagar mellan klockan 10:00 och 15:00.

Att säkerheten är viktigt för Fedelta syns tydligt på deras hemsidan. De beskriver noggrant att den ansökan du gör, hanteras på ett konfidentiellt sätt och att all din data är krypterad och skyddad.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt om lån på Fedeltas hemsida. Du fyller i uppgifter som lånebelopp och återbetalningstid. Fedelta gör sedan en kreditbedömning tillsammans med Creditsafe, och avser både företaget men också i vissa fall företagets företrädare. Om du behöver komplettera din ansökan, kommer du att bli kontaktad.

Fedelta strävar också efter att du ska få ett tydligt och snabbt besked, information om exakt hur snabbt saknas på hemsidan. Om din låneansökan beviljas betalas lånet ut omgående, och ambitionen är inom 1-2 arbetsdagar.

Sammanfattning

Hos Fedelta kan du ansöka om ett företagslån på upp till 500 000 kronor, oavsett företagets storlek, bolagsform eller bransch. Det viktigaste som Fedelta tar hänsyn till vid en kreditbedömning är företagets återbetalningsförmåga. Kreditbedömningen sker tillsammans med Creditsafe. Lånet återbetalas genom en fast månadskostnad. Du ansöker om lånet på Fedeltas hemsida och kommer få ett snabbt besked, oklart exakt hur snabbt. Om ansökan beviljas, sker utbetalning på så kort tid som 1-2 bankdagar.


Skärmdump från Fedelta företagslån

Recensionen publicerades 2019-01-02 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Fedelta Finance AB
Org.nummer: 556945-5701
Adress: Sandwalls Plats 13
Postort: 503 35 Borås
Telefon: 033-720 11 30
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Fedelta företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Fedelta företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Fedelta företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.