Lånen.se
Capcito företagslån
Till ansökan

Capcito företagslån

Ränta: 9,60 – 48,00 %
Belopp: Upp till 300 000 kr
Löptid: 3 mån – 2 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Ingen säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos Creditsafe
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos Creditsafe
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 7.4 av 10 (1 omdömen)

Använder inte UC

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-23. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Snabbt lånelöfte och utbetalning
  • Tillgång till dina sidor

Nackdelar

  • BankID krävs
  • Koppling mellan ditt bokföringsprogram eller företagsbank och Capcito krävs
  • Personlig borgen krävs

Om Capcito

Capcito Finance AB är registrerade hos Finansinspektionen och har SEB och Collector som delägare. Målet är att de ska förenkla företagandet genom att förenkla finansiering och satser på en helt digital produkt. Capcito erbjuder bland annat företagslån och checkkredit.

Lånevillkor

Hos Capcito kan du ansöka om ett företagslån på upp till 300 000 kronor som sedan ska återbetalas på mellan 91 to 730 dagar. Du betalar tillbaka varje vecka via autogiro med ett fast belopp som inkluderar amortering och ränta. Det tillkommer inga andra kostnader. Lånet kan givetvis betalas tillbaka i förtid utan extra kostnad.

Både lånegränsen och räntan baseras på företagets kreditvärdighet och aktuell försäljning, vilket innebär att räntan fastställs individuellt. För att Capcito ska kunna analysera försäljningen krävs en koppling till företagsbanken eller bokföringsprogrammet och deras system räknar sedan ut vad de kan erbjuda ditt företag för lånegräns och ränta.

För att kunna beviljas ett lån krävs en personlig borgen, vilket i sin tur kräver ordnad ekonomi samt att du inte har några betalningsanmärkningar. Företaget behöver också vara ett aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller enskild firma samt vara kreditvärdigt och ha en omsättning.

Service & säkerhet

Du kan nå Capcito via telefon eller mejl. Information om öppettider saknas på hemsidan.

Capcito beskriver på sin hemsida att de använder ett SSL-certifikat för kryptering av all sin datatrafik, samt att de inte lämnar ut den information du har lämnat till en tredje part.

Hur du ansöker

Du ansöker om företagslån direkt på hemsidan. Efter du fyllt i alla uppgifter och kopplat bokföringsprogrammet eller företagsbanken till Capcito, räknas ett lånelöfte ut på mellan 30 och 60 sekunder. Du binder inte upp dig på något förrän du har signerat ansökan med BankID. Det slutgiltiga svaret på din låneansökan kommer inom 24 timmar på vardagar. Om ansökan godkänns, utbetalas pengarna omgående.

Sammanfattning

Hos Capcito kan du ansöka om ett företagslån på upp till 300 000 kronor på mellan 91 och 730 dagar. Du betalar en fast kostnad varje vecka. Vilket belopp du kan låna samt ränta beror på aktuell försäljning och kreditvärdigheten hos företaget. Du behöver också gå i personlig borgen för att kunna beviljas ett företagslån och det finns även vissa krav på företaget som behöver uppnås för att bli godkänd.

Genom att fylla i önskar låneutrymme, får du ett snabbt lånelöfte som inte är bindande. Om du vill gå vidare, signerar du ansökan med BankID och slutgiltigt svar kommer inom 24 timmar på vardagar. Utbetalning sker vid godkänd ansökan omgående.


Skärmdump från Capcito företagslån

Recensionen publicerades 2019-04-12 och uppdaterades senast 2019-08-19 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress:
Postort:
Telefon: 010-157 80 00
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Capcito företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Capcito företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Capcito företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.