Lånen.se

Svea Ekonomi företagslån

Svea Ekonomi företagslån

(1,0)

Vi samarbetar inte med Svea Ekonomi företagslån och kan därför inte rekommendera dem.
Ränta: 12,72 – 28,20 %
Belopp: Upp till 1 000 000 kr
Löptid:
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs inte – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-18. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Du får tillgång till dina sidor för att ha full kontroll över ditt lån
  • Kräver ingen säkerhet, affärsplaner eller personligt möte

Nackdelar

  • Tillkommer en uppläggningsavgift

Om Svea Ekonomi

Svea Ekonomi AB och dess koncern är en finansiell företagsgrupp som har verksamhet i flera olika europeiska länder. Svea Ekonomi tillhandahåller olika finansieringslösningar för både företag och privatpersoner. De erbjuder tjänster till både små och stora företag i alla förekommande branscher, till exempel fakturaköp, kreditinformation och inkasso. Svea Ekonomi menar själva att de är ett naturligt val för företagare vid val av finansieringspartner.

Lånevillkor

Svea Ekonomi erbjuder företag möjligheten att ansöka om en företagskredit. En företagskredit är en typ av kontokredit som kan vara ett bra komplement till din nuvarande factoringkredit, och passar företag som till exempel har ett mindre behov av rörelsekredit. Krediten kan ni sedan välja att använda som ni vill. Ni kan använda hela utrymmet, delar av det eller inget utrymme alls. Företagskrediten kan vara upp till 1 000 000 kronor.

Återbetalning av krediten väljer ni själva och betalar in för utnyttjat belopp när det passar er. Ni betalar en nyttjanderänta på mellan 12,72 och 28,20 procent. Den slutgiltiga räntan beror på om ni har en borgen eller inte samt vilken kreditvärdighet ert företag har. Ni betalar också en avgift för den outnyttjade räntan på en summa om kronor per månad. Det tillkommer ingen uppsägningstid. En uppläggningsavgift om 995 kronor tillkommer. Även om du har en nyligen startat företag kan du ansöka om företagskredit.

Service & säkerhet

Du kan komma i kontakt med Svea Ekonomi och deras säljavdelning för företagskredit på mejl eller via telefon. De har öppet på vardagar mellan klockan 9 och 16 med lunchstängt mellan klockan 12 och 13. De stänger en timme tidigare på fredagar på sommaren (juni till augusti).

På hemsidan kan du läsa mer om hur Svea Ekonomi hanterar dina personuppgifter och cookies.

Hur du ansöker

För att ansöka om en företagskredit hos Svea Ekonomi behöver du bli kund hos dem, vilket du gör på en minut. Du följer stegen på hemsidan och identifierar dig med Mobilt BankID. Du kommer sedan att kunna välja ditt företag i den lista som framkommer, om du endast har ett företag väljs detta automatiskt. Du fyller sedan i uppgifter som önskat kreditutrymme och kontaktuppgifter.

Du kommer sedan få ett erbjudande direkt på skärmen där du har möjlighet att antingen acceptera det direkt eller om du vill vänta och få annat erbjudande med lägre ränta som då är baserat på din personliga borgen. Även om du väntar på ett annat erbjudande kan du välja det förstnämnda. Om du accepterar så signerar du avtalet direkt med Mobilt BankID och kan sedan göra uttag via dina sidor på webben.

Att ansöka är inte bindande och det tas endast en kreditupplysning på företaget om du själv inte önskar något annat.

Sammanfattning

Hos Svea Ekonomi kan du som företagare ansöka om en företagskredit på upp till 1 000 000 kronor. Krediten används som ni vill, och ni använder det utrymme som ni önskar. Ni betalar ränta på nyttjat belopp och en fast månadskostnad om 195 kronor. Det är ingen uppsägningstid på företagskrediten.

Du ansöker enkelt på deras hemsida, fyller i olika uppgifter och erhåller sedan ett besked direkt på skärmen som du har möjlighet att acceptera. Du kan också avvakta för ett nytt erbjudande som baseras på den personliga borgen. Du signerar avtalet med Mobilt BankID och gör sedan uttag via dina sidor på deras hemsida.


Skärmdump från Svea Ekonomi företagslån

Recensionen publicerades 2019-01-02 och uppdaterades senast 2019-01-02 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Svea Ekonomi AB
Org.nummer: 556489-2924
Adress: Evenemangsgatan 31
Postort:
Telefon: 08-735 29 89
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Svea Ekonomi företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Svea Ekonomi företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Svea Ekonomi företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Andra varumärken från Svea Ekonomi AB


Svea Ekonomi
Ränta från
7,15 %
Maxbelopp
400 000 kr