Lånen.se
OPR Företagslån
Till ansökan

OPR Företagslån

Belopp: 30 000 – 500 000 kr
Löptid: 1 mån – 1,5 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Utan säkerhet i företaget: Ingen säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos Creditsafe
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos Creditsafe
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan om lån är bindande

Betalningsanmärkningar accepteras Använder inte UC Alla företagsformer accepteras

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-22. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Du betalar en fast kostnad varje månad
  • Beslut samma dag förutsatt att ansökan skickats in innan klockan 16:00 på en vardag

Nackdelar

  • Kräver minst en borgensman
  • Bindande lån

Om OPR Företagslån

Företaget bakom OPR Företagslån heter OPR-Finance AB, som är ett svenskt företag och bedriver finansieringsverksamhet med tillstånd från Finansinspektionen. Ägaren är dock OPR-Finance Oy som grundades 2005 och har huvudkontor i Helsingfors i Finland. OPR-Finance AB erbjuder småföretagare i Sverige företagslån. Deras affärsidé är att erbjuda både enkla och snabba lån med tydliga och bra villkor.

Lånevillkor

Hos OPR Företagslån kan du och ditt företag ansöka om ett företagslån mellan 30 000 och 500 000 kronor. Lånet återbetalas sedan på 30 till 548 dagar genom en fast månadskostnad. På så vis vet du alltid vad lånet kommer att kosta. Inga andra avgifter tillkommer.

På hemsidan finns en enkel kalkylator där du kan se vilken månadskostnad som du kommer att få. Du har möjlighet att lösa lånet i förtid och du erhåller då en avgiftsreducering där den nya avgiften räknas för den utnyttjade tiden. Det tillkommer även 50 procent av mellanskillnaden på avgiften som ni utnyttjat lånet och avgiften på den ursprungliga återbetalningstiden.

Det spelar ingen roll vilken ålder, storlek eller bolagsform som ditt företag har. Däremot krävs att företaget har en god kreditvärdighet samt att minst en privatperson går i borgen för lånet. Om du tänkt att låna mer än 200 000 kronor krävs två borgensmän. Det krävs också att borgensmannen/männen har en taxerad inkomst. En kreditupplysning via Creditsafe sker på borgensmannen/männen. Om du har en betalningsanmärkning behöver inte detta innebära en nekad låneansökan. Dock krävs det också att ditt företag är svenskt och registrerat hos Bolagsverket.

Service & säkerhet

För att komma i kontakt med OPR Företagslån kan du antingen mejla eller ringa dem under deras öppettider som är på vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Det finns även svar på vanligt förekommande frågor på hemsidan som du lätt kan ta del av.

På hemsidan finner du information om företagets datasekretessförfarande och cookies, där du som kund kan gå in och läsa om du är intresserad av att veta hur deras säkerhet inom IT ser ut.

Hur du ansöker

Du ansöker om lån på deras hemsida. Du kan ansöka när som helst men ansökan hanteras inte förrän under handläggningstiderna som är på vardagar klockan 9-16. Du legitimerar dig med bankID eller mobilt BankID. Även borgensmännen måste ge sin förbindelse innan handläggningen av din ansökan kan påbörjas. Om ansökan har inkommit innan klockan 16:00 på en vardag, får du beslutet samma dag. Även utbetalningen sker då samma dag.

Ditt lån är bindande om du slutfört och skickat in din ansökan. Du har dock möjlighet att ångra det kostnadsfritt om du ringer till OPR Företagslån innan klockan 16:00 samma dag som du fått din ansökan beviljad. Du har också möjlighet att ångra lånet inom tre dagar efter att det har utbetalats, dock får du då betala en avgift om 1 500 kronor.

Sammanfattning

Hos OPR Företagslån kan du som småföretagare låna upp till 500 000 kronor. Det ska du sedan återbetala på maximalt 548 dagar genom en fast månadskostnad. För att beviljas lånet behöver du och företaget uppfylla vissa villkor. Du behöver till exempel ha en borgensman som kan gå i god för ditt lån.

Du ansöker enkelt om lån på hemsidan och får svar samma dag om ansökan är inskickad innan klockan 16:00 på en vardag. Viktigt att notera är att borgensmannen/männen måste bekräfta sin förbindelse innan handläggningen av ansökan ens kan påbörjas. Utbetalning sker samma dag som ansökan godkänts. Din ansökan om lån är bindande och om du vill ångra det så måste det ske omgående, eller inom tre dagar mot en avgift.


Skärmdump från OPR Företagslån

Recensionen publicerades 2018-12-22 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: OPR-Finance AB
Org.nummer: 556707-7044
Adress: Kungsbroplan 1
Postort: 112 27 Stockholm
Telefon:
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om OPR Företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 1

Andreas

7 feb 2019

Bindande ansökan.. Höll nästan på att...

Bindande ansökan.. Höll nästan på att genomföra det, sjukt oseriöst!Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av OPR Företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Andra varumärken från OPR-Finance AB


OPR Privatlån
Ränta från
29,90 %
Maxbelopp
50 000 kr