Lånen.se

Marginalen Bank företagslån

Marginalen Bank företagslån

(1,0)

Vi samarbetar inte med Marginalen Bank företagslån och kan därför inte rekommendera dem.
Belopp: 100 000 – 5 000 000 kr
Löptid: 2 – 5 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 5.8 av 10 (4 omdömen)

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-09. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Du kan låna upp till 5 miljoner kronor

Nackdelar

  • Information kring svar på låneansökan samt utbetalning saknas på hemsidan

Om Marginalen Bank

Marginalen Bank ägs av Marginalen AB som grundades i början på 1990-talet. Marginalen förvärvade Citibank 2010 och då bildades även Marginalen Bank. Marginalen Bank har ungefär 300 000 kunder och erbjuder olika finansiella tjänster till både företag och privatpersoner som till exempel sparkonton, kreditkort och privatlån. Marginalen Bank Företag erbjuder både finansiella och administrativa tjänster till företag, det sistnämnda genom Marginalen Core. De erbjuder företag tjänster som fakturafinansiering, företagslån, avbetalningstjänster samt leasing.

Lånevillkor

Om du som företagare till exempel behöver investera i nya maskiner eller bygga om fastigheten men saknar ekonomiskt kapital till detta, kan företagslånet hos Marginalen Bank vara en god idé. Villkoren för företagslånet anpassas efter det specifika företagets förutsättningar och även investeringens livslängd.

Med företagslånet kan du ansöka om en summa mellan 100 000 och 5 000 000 kronor. Lånet ska sedan återbetalas på mellan 730 och 1 824 dagar. På hemsidan finns en enkel kalkylator där du själv kan beräkna en preliminär månadskostnad på lånet utifrån en exempelränta. Den faktiska räntan är individuell och fastställs efter en kreditbedömning. Snitträntan är 0,00 till 0,00 procent.

Service & säkerhet

Om du är intresserad av någon företagsprodukt, som till exempel företagslånet, uppmanas du kontakta någon av Marginalen Banks säljare som kan hjälpa dig på vardagar mellan klockan 08:30 och 17:00. Det finns även ett kundforum på hemsidan där du hittar svar på vanligt ställda frågor.

På hemsidan finns utförlig information kring cookies, personuppgifter och GDPR, allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker med de uppgifter du lämnar.

Hur du ansöker

Du ansöker smidigt på hemsidan där du börjar med att fylla i lånebelopp, återbetalningstid, lånets syfte, företagsuppgifter, uppgifter på kontaktperson samt ägare. Om det finns flera ägare eller huvudmän, är det viktigt att dessa läggs till i ansökan då Marginalen Bank strävar efter att göra en helhetsbild av företaget för att kunna erbjuda en finansieringslösning. Det kan också vara bra att bifoga relevanta underlag till ansökan som till exempel budget, affärsplan samt verksamhetsbeskrivning. Du granskar sedan ansökan och skickar in den.

Information om när och hur besked på låneansökan lämnas samt information kring utbetalning saknas på hemsidan.

Sammanfattning

Hos Marginalen Bank kan du som företagare ansöka om ett företagslån på upp till 5 000 000 kronor som du ska återbetala på max 1 824 dagar. Räntan är individuell och fastställs efter kreditbedömningen. Information om eventuella krav på företaget och dess företrädare saknas på hemsidan. Du ansöker enkelt på hemsidan. Information om svar på ansökan samt utbetalning saknas på hemsidan.


Skärmdump från Marginalen Bank företagslån

Recensionen publicerades 2019-01-02 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 8
Postort: 111 37 Stockholm
Telefon: 0771-717 710
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Marginalen Bank företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Marginalen Bank företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Marginalen Bank företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.