Lånen.se
Krea företagslån
Till ansökan

Krea företagslån

Anslutna långivare: 16 st
Belopp: Upp till 5 000 000 kr
Löptid: 1 mån – 5 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Nej, säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Nej, personlig borgen krävs
Minsta omsättning: 600 000 kr
Företagets historik: Aktivt i minst 6 mån
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 7.4 av 10 (1 omdömen)

Alla företagsformer accepteras 16 anslutna långivare

Villkoren kontrollerades automatiskt 2019-09-19. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Du får tillgång till dina sidor för att ha kontroll över ditt lån
  • Även nystartade företag kan ansöka

Nackdelar

  • Kommanditbolag kan inte erbjudas lån

Om Krea

Krea grundades 2018 (Tidigare Cfind) och erbjuder små och medelstora företag möjligheten att ansöka, jämföra och erbjudas lån från 16 olika banker och långivare. Deras vision är att bli den största jämförelsesajten för företagslån i Norden.

Lånevillkor

Hos Krea kan du som företagare ansöka, jämföra och erbjudas företagslån upp 5 000 000 kronor från flera olika banker och långivare. Vilken månadskostnad och ränta du kommer att få fastställs efter företagshistoriken, de nuvarande förutsättningarna samt framtida återbetalningsförmåga. Genom att använda Krea kommer du att kunna jämföra mellan olika erbjudanden så att du kan välja det som passar ditt företag bäst. Det finns givetvis möjligheten att lösa lånet i förtid, oftast utan extra kostnad, men kan variera mellan olika långivare.

För att du ska kunna erbjudas ett lån behöver företaget vara ett aktiebolag, handelsbolag eller en enskild firma. Oftast kräver långivaren en omsättning i företaget på minst 50 000 kronor per månad eller 600 000 kronor per år. Även om du har ett nystartat företag kan du ansöka och beviljas ett lån, förutsatt att det finns minst 6 månaders historik och bokföring som kan påvisa att ni uppnått en omsättning på 50 000 kronor eller mer. Det bör inte heller finnas ett skuldsaldo hos Kronofogden, men vissa långivaren kan dock godkänna att det finns en skuld från Skatteverket hos Kronofogden. Det sker även en kreditupplysning via UC på dig, företaget och eventuella borgenärer.

Service & säkerhet

Om du vill komma i kontakt med Krea gör du detta via mejl. Du har också möjlighet att ringa eller använda en chattfunktion på hemsidan. Kundtjänsten är öppen på vardagar mellan klockan 9:00 och 18:00.

De skriver på hemsidan att all information kommer att hanteras med högsta säkerhet, men det finns ingen mer information på hemsidan kring detta.

Hur du ansöker

Du ansöker smidigt på hemsidan där du fyller i ett formulär där du också legitimerar dig med BankID. Du skickar sedan på “Få Låneförslag” och kommer inom 24 timmar på vardagar få låneerbjudanden från upp till flera olika banker och långivare. Dessa erbjudanden ser du direkt på skärmen. Du kan efter det jämföra låneerbjudanden i lugn och ro. När du valt ett låneerbjudande så signerar du lånehandlingarna, antingen digitalt eller för hand (via post). Beroende på långivare och vilken bank du har, kan du få utbetalning av lånet redan samma dag.

Sammanfattning

Hos Krea kan du ansöka om företagslån på upp till 5 000 000 för att sedan i lugn och få erbjudanden från 16 olika banker och långivare där du kan hitta det lån som passar dig och ditt företag bäst. Månadskostnad och ränta fastställs av långivaren och baseras bland annat på framtida återbetalningsförmåga. För att kunna beviljas ett företagslån behöver vissa krav uppfyllas, till exempel finns det ett omsättningskrav.

Ansökan görs enkelt direkt på hemsidan och inom 24 timmar får du låneerbjudanden. Lånehandlingarna kan du sedan signera på två olika sätt och utbetalning av beviljat lån kan ske redan samma dag.


Skärmdump från Krea företagslån

Recensionen publicerades 2019-02-19 och uppdaterades senast 2019-03-14 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Krea Technology AB
Org.nummer: 559173-2895
Adress:
Postort: 113 20 Stockholm
Telefon: 08-551 08 262
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Krea företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 3

Martin

5 aug

Värdelösa förslag

Ansöker om 4,5 miljoner och får helt irrelevanta förslag på några hundra tusen kronor till en helt oskälig ränta. Rekommenderas EJ

Ahmed

8 jun

fixade ett bra lån till min nystartade pizzeria,...

fixade ett bra lån till min nystartade pizzeria, tack krea för en smidig affär

mona

9 mar

dem ger mig ingen lån

jag har en liten barber salong men dem vlil inte ge mig pengar fast jag har aldrig gott back jag har alltid gjort vinst men nu vill jag byta lokalen men for inga pengar

keff skitSkriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Krea företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.