Lånen.se
Kompar
Till ansökan

Kompar

Anslutna långivare: 17 st
Belopp: Upp till 7 000 000 kr
Löptid: 1 mån – 5 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Utan säkerhet i företaget: Ingen säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Nej
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Betalningsanmärkningar accepteras Alla företagsformer accepteras 17 anslutna långivare

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-22. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Alla bolagsformer kan ansöka om företagslån
  • Ansökan är inte bindande

Nackdelar

  • Räntan kan bli hög beroende på era förutsättningar

Om Kompar

Kompar grundades under 2018 av några entreprenörer inom företagande och finansiering. De erbjuder dig som företagare en finansiell lösning där du har kontakt med en partner samtidigt som du får erbjudanden från banker och olika kreditinstitut. Tjänsten är helt gratis för dig att använda. Kompars mål är bland annat att ge kunden den bästa möjliga upplevelsen i jakten på företagets rätta finansiering.

Lånevillkor

Hos Kompar kan du ansöka om ett företagslån på upp till 7 000 000 kronor.

Räntan fastställs individuellt beroende på ditt företags förutsättningar, men också utifrån de andra villkoren som ni önskar. Du kommer att kunna se vilken ränta som just ni erbjuds först när ni ansökt om lån hos Kompar. Eftersom ansökan om företagslån inte är bindande, kan ni i lugn och ro gå igenom de olika erbjudanden från långivarna och välja den som har lägst ränta, eller avvakta om ni så önskar.

Alla bolag kan ansöka om företagslån hos Kompar, oavsett hur stort företaget är eller hur gammalt det är. Bolagsformen kan vara aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller enskild firma.

En kreditupplysning tas när ni ansöker om lån. Ni har möjlighet att undvika de långivare som använder sig av kreditupplysning via UC om ni vill. Ni behöver dock aktivt tala om detta för en rådgivare hos Kompar.

Service & säkerhet

Du kan komma i kontakt med Kompar på flera olika sätt. Du kan till exempel skicka ett meddelande direkt på deras hemsida, eller så kan du mejla eller ringa dem. Öppettiderna för dessa kontaktvägar saknas dock på hemsidan.

Kompar beskriver själva på hemsidan att säkerheten är deras högsta prioritet. De kan säkerställa att all data hanteras på ett konfidentiellt sätt och att deras data är krypterad.

Hur du ansöker

Ansöker gör du enkelt direkt på hemsidan. Där får du bland annat beskriva företagets behov av lån samt kontaktuppgifter. Att ansöka på hemsidan går snabbt och smidigt. När du skickat iväg din ansökan, skickar Kompar den till olika långivare. Inom 24 timmar kommer långivarna sedan återkomma till Kompar som i sin tur tar kontakt med dig.

Att ansöka är givetvis helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte heller till något. Du har tillgång till en rådgivare hos Kompar som kan guida er och svara på de frågor som kan uppkomma under processen. Du kan i lugn och ro välja den långivare som passar just er bäst.

Sammanfattning

Hos Kompar ansöker du om företagslån på upp till 7 000 000 kronor. Du ansöker enkelt direkt på hemsidan och får återkoppling av Kompar inom 24 timmar om vilka långivare som vill erbjuda dig ett företagslån. Räntan fastställs individuellt. En kreditupplysning sker alltid, men du kan välja att den inte ska utföras av UC. Ansökan är kostnadsfri och ej bindande.


Skärmdump från Kompar

Recensionen publicerades 2019-07-21 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer: 559157-4784
Adress: Drottninggatan 97
Postort:
Telefon: 010-195 68 33
E-post: [email protected]

Relaterade artiklar

intervju-med-kompar

Intervju med KOMPAR

av Anton Ehrnström

Vad tycker kunderna om Kompar?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Kompar? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Kompar:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.