Lånen.se
Fakturino
Till ansökan

Fakturino

Anslutna långivare: 18 st
Belopp: 1 000 – 5 000 000 kr
Löptid: 1 mån – 3 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Betalningsanmärkningar accepteras Alla företagsformer accepteras 18 anslutna långivare

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-10. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Kan välja det som passar dig och ditt företag bäst

Nackdelar

  • Information om lånebelopp och återbetalningstider saknas på hemsidan
  • Upplysning via UC tas

Om Fakturino

Fakturino grundades år 2013 och var då Sveriges första oberoende digitala aktör inom finansieringsmarknaden för företag. Tanken var att företagare skulle kunna använda Fakturino och deras digitala plattform för att söka finansieringslösningar istället för att kontakta respektive bank eller kreditinstitut. Fakturino jämför företagslån, leasing och fakturafinansiering. Fakturino är en del av Bonnier News och finns i dagsläget i Sverige och Norge.

Lånevillkor

Hos Fakturino kan du ansöka om ett företagslån. Avbetalningstiden bestämmer du tillsammans med banken om vad som passar dig bäst. Räntan och/eller andra avgifter som tillkommer beror på dels vilken risk banken eller finansbolaget anser att de tar, och dels vilken säkerhet du som företagare kan lämna. Ju bättre och fler säkerheter som du kan lämna, desto bättre ränta kommer du också att kunna få.

Service och säkerhet

Om du vill komma i kontakt med Fakturino kan du göra det på flera olika sätt. Du kan ringa, mejla eller chatta med personalen. Du kan även bli uppringd av rådgivare. Information om öppettiderna på kundtjänst saknas på hemsidan. De erbjuder även nyhetsbrev om du så önskar.

Fakturino beskriver på hemsidan att all information om ditt företag inte sparas eller säljs vidare till en tredje part utan sparas hos Fakturino. Du kommer inte heller bli kontaktad av någon om du inte önskar det.

Hur du ansöker

Du gör smidigt en ansökan om företagslån direkt på Fakturinos hemsida där du fyller i uppgifter om dig och företaget. En kreditupplysning via UC tas. Bankerna får sedan en notis om att din ansökan har inkommit till Fakturino varpå budgivning påbörjas. Efter ett dygn har du en sammanställning över alla de bud som inkommit, och du kan då enkelt jämföra alla bud för att se vilket som passar er bäst. Om du önskar hjälp under processen är det bara att kontakta Fakturinos företagsrådgivare.

Att ansöka om företagslån hos Fakturino är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något förrän du har skrivit under låneavtalet med den valda banken eller finansbolaget.

Sammanfattning

Fakturino är en förmedlingstjänst där du bland annat kan ansöka om företagslån. Du ansöker enkelt på hemsidan och får inom ett dygn bud från olika banker och finansbolag. Du väljer sedan i lugn och ro vilket bud som du vill ta. Information om lånebelopp, återbetalningstid samt villkor för att få låna saknas dock på hemsidan.Recensionen publicerades 2019-09-16 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Gjörwellsgatan 30
Postort: 112 60 Stockholm
Telefon: 08-400 20 444
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Fakturino?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Fakturino? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Fakturino:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.