Lånen.se

Collector Bank företagslån

Collector Bank företagslån

(1,0)

Vi samarbetar inte med Collector Bank företagslån och kan därför inte rekommendera dem.
Ränta: 8,95 – 21,00 %
Belopp: 100 000 – 1 500 000 kr
Löptid: 1 – 3 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 7 av 10 (290 omdömen)

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-18. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Amorteringsfritt de första 6 månaderna
  • Du får tillgång till dina sidor där du får full kontroll över lånet

Nackdelar

  • Uppläggnings- och aviseringsavgifter tillkommer

Om Collector Bank

Collector Bank grundades 1999 men hade under de första åren sin verksamhet inom nödlidande krediter. Från och med 2003 var de istället ett kreditmarknadsbolag till både privat- och företagskunder. Inom koncernen finns förutom Collector Bank, moderbolaget Collector AB, även Colligent Inkasso AB, Colligent Norge AS samt Collector Ventures. Till privatkunder erbjuder de tjänster som sparkonton, kreditkort och olika appar som Spira. För företag erbjuder de tjänster som företagskrediter, inkassoverksamhet samt företagslån.

Lånevillkor

Hos Collector Bank kan du som företagare ansöka om Tillväxtlånet - ett lån som möjliggör tillväxten hos ditt företag. Du kan ansöka om en summa mellan 100 000 och 1 500 000 kronor. Att ansöka är givetvis kostnadsfritt.

Lånet är amorteringsfritt de första sex månaderna, och efter det följer det en rak amortering i 12 månader. Månadsräntan för den utnyttjade krediten är mellan 8,95 och 21,00 procent. Det tillkommer även uppläggningsavgift om 895 kr och aviavgifter om 0 kr.


För att kunna beviljas lånet behöver du ha minst ett verksamhetsår samt att företaget inte har några betalningsanmärkningar.

Service & säkerhet

Du kan kontakta kundtjänsten hos Collector Bank via telefon, e-post eller chatt. Är du företagskund uppmanas du dock kontakta dem via telefon.

På hemsidan beskriver Collector Bank tydligt hur de hanterar dina personuppgifter, till exempel att de sparar och behandlar dem i enlighet med dataskyddslagstiftningen. Du har också möjlighet att läsa mer om det under olika rubriker på hemsidan.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt och snabbt om lån på hemsidan. Du fyller i uppgifter om ditt företag och att du godkänner villkoren. Du identifierar dig med Mobilt BankID. Du skickar sedan iväg din ansökan och får återkoppling inom 24 timmar på helgfria vardagar. Du får då veta om ansökan går vidare i processen, om du behöver lämna in kompletterande underlag och så vidare. Information om hur lång tid innan utbetalning sker, saknas på hemsidan.

Sammanfattning

Hos Collector Bank ansöker du om ett Tillväxtlån på upp till 1 500 000 kronor. Lånet är amorteringsfritt de första sex månaderna och sedan är det en rak amortering i 1 095. Du och företaget behöver uppfylla vissa villkor för att kunna beviljas lån. Du ansöker enkelt på hemsidan och får återkoppling inom 24 timmar. Information om utbetalning saknas på hemsidan.


Skärmdump från Collector Bank företagslån

Recensionen publicerades 2019-01-02 och uppdaterades senast 2019-09-27 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Collector Bank AB
Org.nummer: 556597-0513
Adress: Lilla Bommens Torg 11
Postort: 411 04 Göteborg
Telefon: 010-161 00 00
E-post:

Vad tycker kunderna om Collector Bank företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Collector Bank företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Collector Bank företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Andra varumärken från Collector Bank AB


Collector Bank
Ränta från
4,90 %
Maxbelopp
500 000 kr